Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Που τη θυμήθηκες αυτη; Εχουν περασει κατι πολύ καλα ντοπια πιτσιρικια απο τη δαφνη. Βανα, αρτεμις, αντιγονη, λαουρα, ασπα!!! Δε νομιζω να ξεχασα καμια!!!

Η στρουμπουλή καβλιάρα Αντιγόνη νομίζω ήταν η τελευταία.
Από το Αγρίνιο έλεγε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
δικαιωμα του ειναι ...καλα κανει ...αγραφοι νομοι δεν υπαρχουν ....οποιος θελει του απανταει και του δινει ,οποιος δεν θελει (οπως εσυ ας πουμε) τον αγνοει και παει παρακατω....αλλα στο συγκεκριμενο νημα να ζηταει καποιος πληροφοριες δεν ειναι δα και ποινικα κολασιμο ....ουτε αστυνομια και ΕΥΠ  μελων εχει αναγκη το σαιτ ...ολοι κανουμε τη δουλεια μας και αυτο που γουσταρουμε ,γραφουμε αυτα που γουσταρουμε ,ρωταμε αυτα που γουσταρουμε ,οποτε γουσταρουμε ,οσα χρονια και αν ειμαστε μελη αρκει να μην παραβαινουμε τους (γραπτους) κανονες της κοινοτητας που αρμοδιοι να παρακολουθουν ειναι οι εκαστοτε μοντ....αγαναχτισμενοι πολιτες και μελη - αστυνομοι δεν χρειαζονται ....και κακως απολογειται το παλληκαρι για τα προσωπικα του ...

:offtopic:

χριστιδη κοιταξε τις ρυθμισεις των pm σου γιατι εχεις αποκλεισει ολους τους χρηστες απο το να σου αποστελουν pm
για αυτο τον λογο δεν μπορω και να σου απαντησω σε ενα πμ που μου εστειλες προσφατα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:offtopic:

χριστιδη κοιταξε τις ρυθμισεις των pm σου γιατι εχεις αποκλεισει ολους τους χρηστες απο το να σου αποστελουν pm
για αυτο τον λογο δεν μπορω και να σου απαντησω σε ενα πμ που μου εστειλες προσφατα
ok

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Περίεργο...
Μήπως επειδή το επισκέφτηκες για πρώτη φορά στη μετά κλεισίματος εποχή?
  Από ότι έχω μιλήσει με την Άννα και ξέρω,  το συγκεκριμένο δεν έχει κλείσει ποτέ, εκτός αργιών, πέρα της μίας μέρας. Θα το μπερδεύεις με το παλιό της Γλυφάδας.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Που τη θυμήθηκες αυτη; Εχουν περασει κατι πολύ καλα ντοπια πιτσιρικια απο τη δαφνη. Βανα, αρτεμις, αντιγονη, λαουρα, ασπα!!! Δε νομιζω να ξεχασα καμια!!!
Δεν έχεις και άδικο, έβγαζαν αυτή την φρεσκάδα  του ερασιτέχνη, κάτι που αναζητάει  κάθε ψαγμένος μασαζάκιας.

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Περίεργο...
Μήπως επειδή το επισκέφτηκες για πρώτη φορά στη μετά κλεισίματος εποχή?
Αν διαβάζετε από Diamond...φέρτε πίσω τη Βάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ίσως πάντως μου λέγανε κάτι παπαριες για ταυτότητες, αστυνομικούς κλπ. Το μαγαζί έφαγε άκυρο για πολύ μεγαλο χρόνια ικό διαστημα. Αλλά επειδή είναι Κοντ μου (ενα τσιγάρο δρόμος) και μετα απο αυτά που διαβάζω θα το ξανά επισκεφτω. Για πείτε τι τιμες και προγράμματα παιζουν, μην με ξανά πιάσουν κωτσο

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Ίσως πάντως μου λέγανε κάτι παπαριες για ταυτότητες, αστυνομικούς κλπ. Το μαγαζί έφαγε άκυρο για πολύ μεγαλο χρόνια ικό διαστημα. Αλλά επειδή είναι Κοντ μου (ενα τσιγάρο δρόμος) και μετα απο αυτά που διαβάζω θα το ξανά επισκεφτω. Για πείτε τι τιμες και προγράμματα παιζουν, μην με ξανά πιάσουν κωτσο

80 ευρώ μία ώρα, 60 ευρώ μισή ώρα.
Στη μία ώρα 2 εκτονώσεις με συννενόηση.

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
 Από ότι έχω μιλήσει με την Άννα και ξέρω,  το συγκεκριμένο δεν έχει κλείσει ποτέ, εκτός αργιών, πέρα της μίας μέρας. Θα το μπερδεύεις με το παλιό της Γλυφάδας.

Για το λίγο που έκλεισε εννοώ κι' εγώ (δεν ξέρω αν ήταν μόνο μία μέρα) και για το ίδιο μαγαζί.
Άλλο το μαγαζί στη Γλυφάδα.

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς που παίζει η Ελένη από diamond Δάφνη που πριν ήταν μπακνανά

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0

Την Άσπα ξέρει κανείς πού τη βρίσκουμε;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Και γιατί δεν έχει μπαναριστεί ο Λουκάς ακόμα;

the pilieas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
Εγω παντος επισκευτικα με φιλο το εν λογο μαγαζι και το επισκεπτομαι χρονια τωρα. Απο τοτε που εκλεισε η Γλυφαδα υπευθινη ειναι η Αννα και πλεον δουλευει κανονικα στα δωματια η Μαργαριτα. Υπαρχει καποιος λογος ομως που δεν υπαρχει πλεον στη λιστα με τα μαγαζια εδω;

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
Για να μην υπάρχει σίγουρα υπάρχει λόγος

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
Και μια πολύ καλή είδηση!!! :happy:
Από σήμερα έχουμε επιστροφή της Ουκρανιδας Άννας στο Φραντζή 4 στον τέταρτο όροφο!!!
Μιλάμε για την ψιλή κορμάρα με προϋπηρεσία σε 3ης Σεπτεμβρίου 25 (για τους παλαιότερους), 3ης Σεπτεμβρίου 59, Μεσογείων 289 και πέρσυ για μικρό διάστημα στο Συγγρού 296.
Από τις πολύ ωραίες γυναίκες με πολύ καλές υπηρεσίες. Μας είχε λείψει!!!
:heavymetalbig:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Με δεδομένο ότι εχουν περάσει πολλά χρόνια από το κλείσιμο του Γ' Σεπτεμβριου 25 που μεσουρανουσε η Αννα, πως είναι από εμφάνιση τώρα;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
Με δεδομένο ότι εχουν περάσει πολλά χρόνια από το κλείσιμο του Γ' Σεπτεμβριου 25 που μεσουρανουσε η Αννα, πως είναι από εμφάνιση τώρα;

κατ εμε καλυτερη απο τοτε
πιο γυμνασμενη, περιποιημενη κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom