Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Θες και σίγουρες πληροφορίες ε;
Για δώσε μερικές από τις δικές σου σίγουρες πληροφορίες από τις μέχρι τώρα εμπειρίες που έχεις αποκομίσει διαβάζοντας το site 10 χρόνια.
16 μηνύματα όλα κι όλα και στα 13 από αυτά μόνο ζητάς πληροφορίες με πμ.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κάλοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Η γνωστή Κατερίνα πρώην Personal spa (Φωτεινή), Συγγρου 18 και πιο παλιά Ιουλιανού πλέον στην Δάφνη Εθνάρχου Μακαρίου στην Άννα.
Θυμίζω ότι εκεί είναι ακόμη η Βικτώρια και Αλίσα επίσης πρωην Personal Spa (Γ Σεπτ 83) οι γνωστές Ρωσίδες strippers, μαζί με τις Ρίτα (Μαργαρίτα), Ροζαλίντα και Εύα.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Η γνωστή Κατερίνα πρώην Personal spa (Φωτεινή), Συγγρου 18 και πιο παλιά Ιουλιανού πλέον στην Δάφνη Εθνάρχου Μακαρίου στην Άννα.
Θυμίζω ότι εκεί είναι ακόμη η Βικτώρια και Αλίσα επίσης πρωην Personal Spa (Γ Σεπτ 83) οι γνωστές Ρωσίδες strippers, μαζί με τις Ρίτα (Μαργαρίτα), Ροζαλίντα και Εύα.
το εθναρχου μακαριου δουλευει σκ??

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Η Κατερινα είναι το δυνατό χαρτί, η μεταγραφή της στο Ιδρυμα της ΑΝΝΑΣ θα φέρει τρελά λεφτά στην Αννα και COMPANY Α.Ε :thumbsup:

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Θες και σίγουρες πληροφορίες ε;
Για δώσε μερικές από τις δικές σου σίγουρες πληροφορίες από τις μέχρι τώρα εμπειρίες που έχεις αποκομίσει διαβάζοντας το site 10 χρόνια.
16 μηνύματα όλα κι όλα και στα 13 από αυτά μόνο ζητάς πληροφορίες με πμ.
είναι κακό δλδ να ζητάω πληροφορίες σε πμ..; Εάν γνωρίζεις απάντησε μου δημόσια.. Επίσης ξέρω ότι κάποια στοιχεία δεν τα γράφουμε στο Φόρουμ.. Το πόσο καιρό διαβάζω και είμαι γραμμένος στο σάιτ καθώς και το πόσο συμμετέχω δεν σε αφορά διότι κάποιος προσωπικός λόγος θα υπάρχει.. Θα σεβαστώ κάθε σου ανησυχία αν κ εφόσον μου εξηγήσεις τι βρήκες λάθος η μη πρέπον σε αυτά που ζητάω...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Η Κατερινα είναι το δυνατό χαρτί, η μεταγραφή της στο Ιδρυμα της ΑΝΝΑΣ θα φέρει τρελά λεφτά στην Αννα και COMPANY Α.Ε :thumbsup:

Αν ειναι μια ψηλη με γεματη περιφερεια πες της να κανει παντα ντους πριν τη συνεδρεια ειδικα το καλοκαιρι  :-

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
είναι κακό δλδ να ζητάω πληροφορίες σε πμ..; Εάν γνωρίζεις απάντησε μου δημόσια.. Επίσης ξέρω ότι κάποια στοιχεία δεν τα γράφουμε στο Φόρουμ.. Το πόσο καιρό διαβάζω και είμαι γραμμένος στο σάιτ καθώς και το πόσο συμμετέχω δεν σε αφορά διότι κάποιος προσωπικός λόγος θα υπάρχει.. Θα σεβαστώ κάθε σου ανησυχία αν κ εφόσον μου εξηγήσεις τι βρήκες λάθος η μη πρέπον σε αυτά που ζητάω...
Το λάθος είναι ότι ΜΟΝΟ ζητάς.

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Το λάθος είναι ότι ΜΟΝΟ ζητάς.

Για να τελειώνουμε γιατί μάλλον δεν έχεις την δυνατότητα να επεξεργαστείς κάποια πράγματα κάνω επίσκεψη 1 φορά τον χρόνο πλέον... Ζω επαρχία πλέον... Τι να προσφέρω...; τι να διηγηθώ...;
Έλα στην θέση μου.. Μια φορά τον χρόνο εχω δικαίωμα να κάνω κάτι που αρέσει σε όλους μας εδώ μέσα.. Δεν έχω καν το δικαίωμα να περάσω μια βόλτα να δω τι παίζει.. Δλδ τις λίγες ώρες που βρίσκομαι Αθήνα θέλεις να κάτσω να ψάχνω ώστε να δώσω πληροφορίες...
Προφανώς δεν έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις τι εστί ενα Φόρουμ και κατά πόσο πρέπει να σέβεσαι κ αυτούς που απλά. Παρακολουθούν δεν συνεισφέρουν αλλά χρειάζονται κάτι...
Αν δλδ εσυ στη θεση μου εκανες κατι διαφορετικο τοτε μαλλον εισαι πιο περιεργος απο οτι πιστευω.. Ανεφερε με να με διωξουν..

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μάλιστα, όπως είπες πλέον ζεις επαρχία. Πριν που δε ζούσες επαρχία; Ποια ήταν η συνεισφορά σου στο φόρουμ;
Και τι σημαίνει οτι ζεις στην επαρχία. Οι άνθρωποι της επαρχίας δε γαμάνε καθόλου;
Κατεβαίνεις λες μια φορά το χρόνο. Οκ,   γραψε μια κριτικη , σε ποια πήγες, πόσα εδωσες τι πρόγραμμα κανει. Αν σκέφτονταν όλοι σαν εσένα δεν θα υπήρχαν πληροφορίες για να μάθουν οι υπόλοιποι.

Προφανώς ΕΣΥ δεν έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις τι εστί ενα Φόρουμ και κατά πόσο πρέπει να σέβεσαι αυτούς που ΌΧΙ ΜΟΝΟ παρακολουθούν ΑΛΛΑ ΚΑΙ συνεισφέρουν σε αντίθεση με τους ομοίους σου που ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΌΤΑΝ χρειάζονται κάτι...

Κι επειδή οι περισσότεροι κάνουμε κατι διαφορετικό από αυτό που κάνεις εσυ, τότε μαλλον είμαστε σχεδόν όλοι περίεργοι στα δικά σου μάτια.

Εντάξει;; Το καταλαβες τώρα; Αντε, γιατι σπαμάρουμε και χαλάμε το νήμα.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
ρε,για να αποφωρτιστουμε λιγο,εμενα θα μου δωσουτε τιποτα καλο,ειμαι και εγω απο επαρχεια.νταξει ομως,εχω γραψει και κατι τις στο φορουμ.αντε να δουμε.και μην μαλωνεται συνεχεια.θα καταλαβουν και αυτοι που τα θελουν ολα ετοιμα.μικρα παιδια ειναι.

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
ρε,για να αποφωρτιστουμε λιγο,εμενα θα μου δωσουτε τιποτα καλο,ειμαι και εγω απο επαρχεια.νταξει ομως,εχω γραψει και κατι τις στο φορουμ.αντε να δουμε.και μην μαλωνεται συνεχεια.θα καταλαβουν και αυτοι που τα θελουν ολα ετοιμα.μικρα παιδια ειναι.
συγνωμη ανθρωπε καθως κ σε ολους τους υπολοιπους εδω μεσα... Καποτε κατι εγραψα... Οσο για τον αλλον απλα ασζολειται μαζι μου...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επίσκεψη στο Δημοκρίτου  9!

Στην υποδοχή,η ευγενέστατη Σάρα!
Μελαχροινή,πονηρόφατσα με ωραία πιασιματάκια-φοβερές μπουτάρες! 

Παρούσες,η Ελένη (όχι και θείτσα ρε παιδιά!) καλό μιλφάκι με ωραίο αδύνατο σωματάκι και πρόσωπο που σε προδιαθέτει για άγριες σεξοκαταστάσεις!!! 

Μαρία,το όμορφο καστανόξανθο πιπινοειδές με καλίγραμμο σώμα!  

Ζωή,καστανόξανθη ωραία κοπέλα,με γλυκό προσωπάκι,με μπάνικο κορμί και αυτή! 

Τζούλη,καστανό κορίτσι,με όμορφο πρόσωπο και με καλό,σχετικά αδύνατο σώμα-τόσο όσο πρέπει για... 

Προγράμματα,στα 50 ευρώ η μισή ώρα και στα 70 ευρώ η μία ώρα.

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
Περνούσα από το Diamond Εθν.Μακαρίου Δαφνη και είπα να επενδύσω στην μπασκετμπολίστρια τη ρωσίδα τη Βικτώρια (ύψος 1.85). Περιέργως 16.30 ήταν ήσυχα (ενώ συνήθως είναι peak-ώρα), μόνο άλλος ένας συναγωνιστής που είχε πάρει Ρίτα. Παρελάσαν Αλίσια, Ροζαλίντα, Βικτωρια και η Κατερίνα=Αφροδίτη 30ra-πονηρομάτα-ανατολικιά με τα τατουάζ πατουσάκια μπροστά από το πρώην New-Personal (έκλεισε δυστυχώς και ξανανοίγει δευτέρα Μιχαλ/λου 179). Zητάω από την Άννα το κορμί, μπαίνει μέσα αυτη φιλι΄στο στόμα... "τι έγινε;" της λέω "έφερες και δεύτερη φίλη σου από το Νew-personal;". Ναι μου λέει και έχω καυλώσει τρελά να μπούμε ντούο... Περιττό να σας περιγράφω τι έγινε μετά... φανταστείτε μόνο μια σκηνή: Βικτώρια με τις ποδάρες τις ανοιχτές στο μασαζοκρέβατο, η Κατερίνα σκυφτη-όρθια να της γλείφει την καυλωμένη μουνάρα που έχει διασταλεί όσο η παλάμη μου και στάζει και γω από πίσω να σφυροκοπώ για κανα δεκάλεπτο... εντωμεταξύ δεν είχα μετρητά πάνω μου 2*80 =160 και η Άννα με άφησε να πληρώσω λιγότερο επειδή έχω πρόσωπο στο μαγαζί... ντάξει τρέλα η φάση ... Καλό βράδυ! Πάω για ύπνο από τώρα...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
 εντωμεταξύ δεν είχα μετρητά πάνω μου 2*80 =160 και η Άννα με άφησε να πληρώσω λιγότερο επειδή έχω πρόσωπο στο μαγαζί
κ μεις έχουμε πρόσωπο στα μαγαζιά αλλα είμαστε κύριοι στις πληρωμές μας! Τεσπα τη ψιλό γαμησες την Αννουλα με αυτο που έγραψες...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Στην κρίση λέμε χύσει μόνο 50 euros και κώλο. Στη Λεωφόρο Συγγρού απέναντι από Ωνάσειο.
ναι αλλά δεν δίνεις πληροφορίες, τι είναι εκει, στουντιο; μασαζ; τηλέφωνο; λινκ αγγελίας;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τι θα γίνει Λουκά;
Θα γαμήσιυμε κώλο; ή θα πάθουμε καμιά λαχτάρα και θα τρέχουμε στο Ωνάσειο...;;;;

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
ναι αλλά δεν δίνεις πληροφορίες, τι είναι εκει, στουντιο; μασαζ; τηλέφωνο; λινκ αγγελίας;
καλημερα  μηπως προκειται για μια μουφα περιπτωση που ειχε προκυψει πριν 4 μηνες ξανα?με αυτη την περιοχη σε χοτελ με τιμη 50 ευρω τα παντα για την πρωτη κ δευτερη επισκεψη? και διαλεγεις κοριτσια?οι οποιες στις φωτο ηταν ..απαιχτες!ηταν μουφα καθως δεν υπηρχε πουθενα ο χωρος εκει κ στο φιξ συγγρου νομιζω!ειχα επικοινωνησει μεσω φβ οπου τους ειπα οτι στην διευθυνση αυτη που λεγανε δεν υπηρχε χοτελ κ τα μασαγανε! νομιζω μαλιστα ζηταγανε να προκαταβαλονται τα χρηματα σε λογαριασμο!αλλα στην διευθυνση που δινανε δεν υπηρχε τιποτε!ειχε αναφερθει κ σε αλλη σελιδα το θεμα θυμαμαι!εαν δεν ειναι αυτη η μουφα περιπτωση τοτε ειναι..ενδιαφερουσα!!για να προσεξουμε!!τοτε η διαφημηση ηταν μεσω φβ νομιζω!!με χοτελ τα παντα ολα κ 50 ευρω μου ειχε φανει ..περιεργο για αυτες τις σουπερ γκομενες που δειχνανε!κ καποιος συναγωνιστης τους ειχε απειλησει με μηνηση απο οτι θυμαμαι!ειδωμεν.....

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
καλημερα  μηπως προκειται για μια μουφα περιπτωση που ειχε προκυψει πριν 4 μηνες ξανα?με αυτη την περιοχη σε χοτελ με τιμη 50 ευρω τα παντα για την πρωτη κ δευτερη επισκεψη? και διαλεγεις κοριτσια?οι οποιες στις φωτο ηταν ..απαιχτες!ηταν μουφα καθως δεν υπηρχε πουθενα ο χωρος εκει κ στο φιξ συγγρου νομιζω!ειχα επικοινωνησει μεσω φβ οπου τους ειπα οτι στην διευθυνση αυτη που λεγανε δεν υπηρχε χοτελ κ τα μασαγανε! νομιζω μαλιστα ζηταγανε να προκαταβαλονται τα χρηματα σε λογαριασμο!αλλα στην διευθυνση που δινανε δεν υπηρχε τιποτε!ειχε αναφερθει κ σε αλλη σελιδα το θεμα θυμαμαι!εαν δεν ειναι αυτη η μουφα περιπτωση τοτε ειναι..ενδιαφερουσα!!για να προσεξουμε!!τοτε η διαφημηση ηταν μεσω φβ νομιζω!!με χοτελ τα παντα ολα κ 50 ευρω μου ειχε φανει ..περιεργο για αυτες τις σουπερ γκομενες που δειχνανε!κ καποιος συναγωνιστης τους ειχε απειλησει με μηνηση απο οτι θυμαμαι!ειδωμεν.....
νομίζω θυμάμαι τη περίπτωση! Βουλα ήταν κ όντως ήταν καραμουφα. Ο τύπος όμως είπε οτι ειναι απέναντι απο το Ωνασειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom