Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Περασα και εγω απο το εν λογω. Οι δυο milf παραειναι milf. Πριν απο 20 χρονια θα ηταν καλυτερα τα πραγματα. Η καινουργια κοπελα πρεπει να ειναι κανενα 35αρι. Ψηλη, κοντο μαυρο μαλλι, αρκετα νταρντανα για τα γουστα μου (προσοχη, οχι χοντρη). Δε μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση για να καταθεσω 2 μερες δουλεια για 1 ωρα απολαυση ( ; ). Ευχαριστησα ευγενικα και αποχωρησα.
:klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: και πολυ εκατσες!!! τρέχα  :zombie: :zombie: :zombie:

Bugatti

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Η Αμαλία πάντως εμφανισιακά είναι μια χαρά μιλφ,με τα πιασιματάκια της και με ωραία,γενική ευχάριστη και θηλυκή αύρα!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αμαλια το ονομα της, απο την πρωην Σοβιετικη Ενωση. Σχετικα ψιλη με γυμνασμενο σωμα, φυσικη μελαχρινη, ειχε πιασει πισω τα μαλλια της.
Πολυ ομορφα εκφραστικα ματια, λιγο σχιστα, με ωραια Ρωσικα ζυγωματικα και ομορφο χαμογελο, Την λες ομορφη.
Κορμι οχι αδυνατο, αλλα χητό και γεματο οσο πρεπει. Φορουσε ενα αθλητικο κολαν το οποιο τονιζε τα ομορφα ποδια της και τους γλουτους της και ενα μαυρο εφαρμοστο τιραντε μπλουζακι που μεσα σε αυτο ασφυκτιουσαν τα 3 αρια φυσικα της στήθη.
Μιλα καλα ελληνικα, ειναι ευχαριστη , επικοινωνιακη και ζεστη παρουσια. Σε κερδιζει απο το σαλόνι.
Στο δωμάτιο έκατσε μια ωρα και κάτι μου εκανε φ ο β ε ρ ο μασαζ και στο υπολοιπα ήταν επίσης αψογη.
Εγινε στανταρακι μου πλεον!

Λές ναναι η Αλεξάνδρα/Σάντρα;
Το καλύτερο μασάζ της Αθήνας;

• Like
Αντιδράσεις: ARHS2k
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086

τι ρωτησες;;

ειπα και εξηγω

η σαντρα ειναι γνωστη .... το 1ο βιολι στην πολη

αλλα αγνωστο που;/εαν; δουλευει

εαν ειναι το ιδιο προσωπο με αυτη που πηγε ο ζερο, θ το ελεγε

• Like
Αντιδράσεις: gepap

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
το κοριτσι κανει..διακοπες!!

:new_shocked:

Είσαι σίγουρος ότι μιλάνε για την ίδια? Η Σάντρα/Αλεξάνδρα από Μπακνανά???

Αν ναι μιλάμε για την καλύτερη μεταμόρφωση που έχω δει ever!!!  :rockon: :rockon:

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456
:new_shocked:

Είσαι σίγουρος ότι μιλάνε για την ίδια? Η Σάντρα/Αλεξάνδρα από Μπακνανά???

Αν ναι μιλάμε για την καλύτερη μεταμόρφωση που έχω δει ever!!!  :rockon: :rockon:
στο μπακνανα ηταν ως αφροδιτη..για την ιδια δεν λεμε?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
στο μπακνανα ηταν ως αφροδιτη..για την ιδια δεν λεμε?

Είπα κι εγώ....

Όχι φίλε μου. Άλλη είναι η Σάντρα/Αλεξάνδρα που κάνει το καλύτερο μασάζ της πιάτσας!!! Ηλικιακά κοντά στα 45!!
Αυτή που λέμε έχει τα παχάκια της κοιλιά περιφέρεια κλπ (πριν κάτι μήνες την είχα δει στην Όλγα) και μου έκανε εντύπωση γιατί στην φωτο η κοπέλα που έβαλες είναι "φέτες"....

Άλλη είναι η Αφροδίτη. Πιτσιρίκα με γυμνασμένο σώμα και από ότι θυμάμαι ανεπτυγμένη τριχοφυΐα....

Που δουλεύειτο Αφροδιτάκι τώρα? Ξέρεις?

Πριν αρκετό καιρό είχε ακουστεί ότι ήταν στην Άννα στην Δάφνη. Έκτοτε δεν είχα ακούσει πού παίζει μπάλα.

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456
Είπα κι εγώ....

Όχι φίλε μου. Άλλη είναι η Σάντρα/Αλεξάνδρα που κάνει το καλύτερο μασάζ της πιάτσας!!! Ηλικιακά κοντά στα 45!!
Αυτή που λέμε έχει τα παχάκια της κοιλιά περιφέρεια κλπ (πριν κάτι μήνες την είχα δει στην Όλγα) και μου έκανε εντύπωση γιατί στην φωτο η κοπέλα που έβαλες είναι "φέτες"....

Άλλη είναι η Αφροδίτη. Πιτσιρίκα με γυμνασμένο σώμα και από ότι θυμάμαι ανεπτυγμένη τριχοφυΐα....

Που δουλεύειτο Αφροδιτάκι τώρα? Ξέρεις?

Πριν αρκετό καιρό είχε ακουστεί ότι ήταν στην Άννα στην Δάφνη. Έκτοτε δεν είχα ακούσει πού παίζει μπάλα.
λαθος εκτιμηση..αν γινεται να να διαγραφει απο τους αρχοντες το ποστ..μπερδευτηκα με το καλυτερο μασαζ..γιατι και αυτη στο μσαζ ηταν super..και για το που δουλευει..δεν εχω ιδεα!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Βικτώρια και Αλίσα τέλος από εδώ.(φρατζη 4) Πλέον εμφανίζονται κλασσικά μετά τις 13:30 στην Δάφνη στην Άννα Εθνάρχου Μακαρίου....
γνωριζει καποιος αν η βικτωρια ειναι αυτες τις μερες εκει..και που μπορω να βρω ενα τηλ για το καταστημα για ερωτηση μην κατεβω τζαμπα??? :huh: :huh:

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.612
Πόντοι
206
Βικτώρια και Αλίσα τέλος από εδώ.(φρατζη 4) Πλέον εμφανίζονται κλασσικά μετά τις 13:30 στην Δάφνη στην Άννα Εθνάρχου Μακαρίου....
γνωριζει καποιος αν η βικτωρια ειναι αυτες τις μερες εκει..και που μπορω να βρω ενα τηλ για το καταστημα για ερωτηση μην κατεβω τζαμπα??? :huh: :huh:
Όταν το επισκέφτηκες δεν σου δώσαν καρτούλα. Αν θες στείλε πμ να στο δώσω.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
λαθος εκτιμηση..αν γινεται να να διαγραφει απο τους αρχοντες το ποστ..μπερδευτηκα με το καλυτερο μασαζ..γιατι και αυτη στο μσαζ ηταν super..και για το που δουλευει..δεν εχω ιδεα!
ΔΕΝ γινεται... :grin: :grin: :grin:

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας...
Μήπως γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει πλέον κοπέλα απο Ασία..
Και αν ναι.. Σε ποιό μαγαζί βρίσκεται έχουμε διεύθυνση η στοιχεία επικοινωνίας..;
Υ.γ: γνωρίζω οτι δεν γράφουμε τηλ. Εδω.. Οπότε εαν έχετε σίγουρες πληροφορίες σε pm..
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Θες και σίγουρες πληροφορίες ε;
Για δώσε μερικές από τις δικές σου σίγουρες πληροφορίες από τις μέχρι τώρα εμπειρίες που έχεις αποκομίσει διαβάζοντας το site 10 χρόνια.
16 μηνύματα όλα κι όλα και στα 13 από αυτά μόνο ζητάς πληροφορίες με πμ.

• Like
Αντιδράσεις: Butts

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom