Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.274
- Πόντοι
- 4.365
τι είναι αυτό τυπε?
Το γνωστό κωλοδάχτυλο, όταν αυτό εισέρχεται με τέχνη και χάρη
τι είναι αυτό τυπε?
Το γνωστό κωλοδάχτυλο, όταν αυτό εισέρχεται με τέχνη και χάρη
παιρνεις τηλ. και κλείνεις ραντεβου χωρίς συστάσεις!!!Βουλιαγμενης 130 ειναι "ανοιχτο" ή παιζει με στενο κυκλο, γνωστους, συστασεις κτλ;
περασμα μεσημέρι απο
- Συγγρού 40-42 μόνο η Ζέτα διαθέσιμη, φευγω με γοργά πηδηματάκια για να επιστρεψω μετα απο μια ώρα μήπως και πετυχω Τζεσσικα. εννοείται ότι ήμουν ξανα ατυχος αφου ο προηγούμενος την κρατησε μέσα για επιπλέον ώρα. διαθέσιμες Αλίσια, Ζέτα και Στελλα, πρώτη φορά βλέπω τοση πολυ κυτταρίτιδα να παρελαυνει. να με πλήρωναν δεν έμπαινα με καμία απ'αυτες και απορω με καποιους απο'δω μέσα που τις εκθειάζουν παραπλανόντας τον κόσμο.
_ Συγγρού 101 Ακρόπολη , μήπως και μπορέσω να δω τι παίζει με την καινούργια. Φυσικά και δεν μου άνοιξαν ποτέ και όταν πήρα τηλ. μου είπαν οτι είναι κλειστά σήμερα αν και άκουγα φασαρία μέσα απο την πόρτα, την πάτησε και έτερος συναγωνιστής που χτυπαγε τα κουδουνια και έφαγε πόρτα. Μαύρο για πάντα στο μαγαζάκι.
απηύδησα και είπα να κλείσω με Αλεξάνδρα απο Βουλιαγμένης 130 που είναι τρελό μουνάκι και δίνει και κώλο. τελικά το μετάνιωσα γιατί σκέφτηκα οτι 130€ για μισή ώρα αποστειρωμένο πρόγραμμα και με κάργα λιπαντικό, είναι πολλά για την εποχή μας όσο και καλό μουνί και κωλί να είναι!!!
Εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι 20αρικο παραπανω το διναμε για να βαζουμε εμεις το δαχτυλο μας (και οχι μονο) σε κωλοτρυπιδα. Τωρα θα πληρωνουμε και για να μας το βαζουν; Και δεν παω καλυτερα με συνταγη του ΕΟΠΠΥ στον ουρολογο δωρεαν και να εχω και μια γνωμη για τονΠρωινή βόλτα
-Αρκαδίας 4-8 στον 4ο ήταν η Λιλή, άλλη μια κινέζα με το ίδιο όνομα. Δεν την έχω ξαναδεί, δεν ήταν κάποια από τις γνωστές κινέζες που περιφέρονται. Νεαρή με όχι πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά φορούσε μια πλουμιστή φουστίτσα και μαύρο καλσόν που την έκαναν θελκτική. Επίσης η ρωσιδάρα καλογυμνασμένη Χρσιτίνα με το αυστηρό πρόσωπο και η ψηλή ξανθιά πιπίνα Μαρία με το μακρύ μαλλί. 60 ευρώ τα 45 λεπτά και 80 ευρώ το τανρικό κωλοδάχτυλο.
-Βλαχοπούλου 1 στον 3ο η Κα Λούντα μου παρουσίασε την μία και μοναδική Κατερίνα. Καστανοκόοκινο μιλφ με γλυκό πρόσωπο νοικοκυράς. Πρέπει να είναι η Ίνα που αναφέρειο ο Zero. Η Ταυλανδέζα θα επιστρέψει σε καμμια δεκαριά μέρες.
Εγω μεχρι τωρα οτι 20αρικο παραπανω το διναμε για να βαζουμε εμεις το δαχτυλο μας (και οχι μονο) σε κωλοτρυπιδα. Τωρα θα πληρωνουμε και για να μας το βαζουν; Και δεν παω καλυτερα με συνταγη του ΕΟΠΠΥ στον ουρολογο δωρεαν και να εχω και μια γνωμη για τον
τον προστατη απο εναν επιστημονα;
Εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι 20αρικο παραπανω το διναμε για να βαζουμε εμεις το δαχτυλο μας (και οχι μονο) σε κωλοτρυπιδα. Τωρα θα πληρωνουμε και για να μας το βαζουν; Και δεν παω καλυτερα με συνταγη του ΕΟΠΠΥ στον ουρολογο δωρεαν και να εχω και μια γνωμη για τον
τι είναι αυτό τυπε?
Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά. Σε γενικές γραμμές προφανώς και στα στουντιο παίζουν πολυ καλλίτερα μουνια σε στυλ μοντελε. Στα μασατζίδικα ο μεσος ορος είναι κατω του μετριου, με ελάχιστες εξαιρέσεις βεβαια. Ομως παλι σε γενικες γραμμες το στουντιο είναι πιο πολυ σε στυλ ξεπέτας, εναντιθεση με το μασατζιδικο οπου εχεις το χρονο σου να καβλαντιστείς αγρια, να γαμησεις και να χαλαρωσεις με μασαζ. Το μασαντζιδικο ειναι πιο καβλωτικη και hardcore φαση. Δε ειναι τυχαιο οτι οποιον και να ρωτησεις σιγουρα θα σου πει οτι οι πιο ανωμαλλες εμπειριες του εχουν τυχει σε μασαντζιδικο σε αντιθεση με τα στουντιο. Η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καμμια εξισωση, η πλαστικα ειναι σαφως υπερ των μασατζίδικων...
Έτσι και εγω συμφωνω σε αυτο... τα στουντιο μπορει να σε ξεπετάξουν και στο 15λεπτο και να φυγει η 50αρου αέρα.
Value for money ειναι τα μασατζιδικα με 50 ευρώ για 45 λεπτά οπου ακούω 60 για μιση ώρα ή και 50 τρώνε
Εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι 20αρικο παραπανω το διναμε για να βαζουμε εμεις το δαχτυλο μας (και οχι μονο) σε κωλοτρυπιδα. Τωρα θα πληρωνουμε και για να μας το βαζουν; Και δεν παω καλυτερα με συνταγη του ΕΟΠΠΥ στον ουρολογο δωρεαν και να εχω και μια γνωμη για τον
Τυπε σε μερικα στουντιο αν δεν πληρωσεις "μεγαλο προγραμμα" μπαινουν μεσα σαν ανεμοστροβιλοι! Οχι 15λεπτο, 7λεπτο με την πουτσα πεσμενη. Και δεν εχουν ολα μοντελε γκομενες. Βλεπεις μια καλη φωτογραφια και η γκομενα ειναι επιπεδου Φυλης. Για να μην πω για μερικες που σε ανατριχιαζουν και με φοτοσοπ ακομα. Το χειροτερο ομως ειναι οτι ειναι αδυνατον σχεδον να μαθεις ποια ειναι ξεπετα και ποια οχι γιατι οι στουντιακηδες κανουν προμοσιον. Στα μασατζιδικα δεν πεφτει τοσο προμοσιον σε παλτα και τοσος αποπροσανατολισμος οι μασαζακηδες ειναι πιο γνησια παιδια!
ωραίες ενημερώσεις μάγκες
Ωραια κριτικη φιλε!