Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
ευχαριστω φιλε μου το κομμάτι που έχω βάλει στην αρχή το άκουσες?
εχω βάλει και παραγραφους για να ειναι πιο ευαναγνωστη.
Ναι ενδιαφερον κομματι.
ευχαριστω φιλε μου το κομμάτι που έχω βάλει στην αρχή το άκουσες?
εχω βάλει και παραγραφους για να ειναι πιο ευαναγνωστη.
Καλησπέρα συναγωνιστές, είμαι από Θεσσαλονίκη και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα κατέβω την Πέμπτη στην πρωτεύουσα. Θα ήθελα σε όποιον δεν κάνει κόπο να μου στείλει σε ποιο μασατζίδικο θα βρω κάτι σε petit έως 30 χρονών που να είναι vfm, ευχαριστώ εκ των προτέρων
ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμμεση απάντησηΠετιτ vfm αλλα μέχρι 40 σου κάνει? Αλικη 3ης σεπτ 119 4ος οροφος κουδουνι "Ρεικι"
50 ευρώ / 45 λεπτά. Value for money. Δυσκολοι καιροι για 80αρια. Με μια τσαρκα το μηνα μονο δε βγαινει με χαμηλοτερη τιμη μπορουμε να κάνουμε περισσοτερες.
Τυπε σε μερικα στουντιο αν δεν πληρωσεις "μεγαλο προγραμμα" μπαινουν μεσα σαν ανεμοστροβιλοι! Οχι 15λεπτο, 7λεπτο με την πουτσα πεσμενη. Και δεν εχουν ολα μοντελε γκομενες. Βλεπεις μια καλη φωτογραφια και η γκομενα ειναι επιπεδου Φυλης. Για να μην πω για μερικες που σε ανατριχιαζουν και με φοτοσοπ ακομα. Το χειροτερο ομως ειναι οτι ειναι αδυνατον σχεδον να μαθεις ποια ειναι ξεπετα και ποια οχι γιατι οι στουντιακηδες κανουν προμοσιον. Στα μασατζιδικα δεν πεφτει τοσο προμοσιον σε παλτα και τοσος αποπροσανατολισμος οι μασαζακηδες ειναι πιο γνησια παιδια!
ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμμεση απάντηση
Τι γραφει το κουδουνι???? κανενα τηλεφωνακι για αυτο έχουμε? θελω τις επομενες ημέρες να δοκιμάσω καμια συνεδρια.
Κέντρο ευεξίας 6ος 69********
Ξέρει κανείς κανένα μασαζίδικο στη λάρισα μάγκες;
Ιβαν απλά έκανα copy paste το post που έκανε η μια veronika87 (προφανώς εργαζόμενη του καταστήματος) στο αντίστοιχο νήμα του καταστήματος.Απαγορευεται η δημοσιευση τηλεφωνων!
Κανένα νέο από εδώ έχουμε?Ηρωων Πολυτεχνείου 96 στον Πειραια ,ταμπελα στην εξωπορτα " στουντιο ομορφιας " ξερει κανεις συναγωνιστης κατι ? Την ωρα που περνουσα συναγωνιστης κοντα στα τριτα ηντα κτυπουσε το κουδουνι . Αν δεν εχουμε ενημερωση την Δευτερα θα περασω θα δω και θα ενημερωσω.
Κανένα νέο από εδώ έχουμε?
Σήμερα ήμουν στη πλατεία της Ν.Σμύρνης και είδα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ειρήνης πινακίδα που έγραφε Tantra Beauty & Spa Κέντρο Ευεξίας. Έχουμε καμία πληροφορία?