μας έχετε πήξει στην μαλακία τα νέα μέλη...
οχι και νεα. οι ιδιοι ειναι. μπηκαν στο 44, καθαρισαν και επανερχονατι εξαγνισμενοι.
στ' αρχίδια μας ποιοί είναι και ποιές προωθούν και ποιές κράζουν και ποιά μαγαζιά κυνηγάνε...
εμάς τους απλούς πελάτες, όχι νταβάδες, όχι προμότορες και όχι αγαπούληδες μας έχουν πρήξει στο μπλα-μπλά για τον κάθε αρίστο και νατάσσα και κατερίνα κλπ κλπ... ή όχι?
εμένα με νοιάζει ποιό μουνί είναι που κι[size=20pt] αν δίνει κώλο... [/size] και πόσα θέλει...
γκέγκε μορτάκια?
πέστα...
Ηρεμησε, δε σε ειπαμε και οικονομολογο της κυβερνησης! Αφου θελεις κωλους για κωλους θα μιλαμε. σπαγκι κανονισε τη πορεια σου,στ' αρχίδια μας ποιοί είναι και ποιές προωθούν και ποιές κράζουν και ποιά μαγαζιά κυνηγάνε...
εμάς τους απλούς πελάτες, όχι νταβάδες, όχι προμότορες και όχι αγαπούληδες μας έχουν πρήξει στο μπλα-μπλά για τον κάθε αρίστο και νατάσσα και κατερίνα κλπ κλπ... ή όχι?
εμένα με νοιάζει ποιό μουνί είναι που κι αν δίνει κώλο... και πόσα θέλει...
γκέγκε μορτάκια?
και δεν είχες πεί κουβέντα παλιο-καριόλη....αχ φιλτατε θυμαμαι επικες στιγμες στο 3ης Σεπτ 166( εχει κλεισει τωρα) με την 'Μπελουτσι-Μελιντα" που ειναι τωρα ct-cg....
μολις την είδα πρωτη φορα λεω "καποιο λαθος εχει γινει εδω τι κανει αυτη μεσα στην παρακμη"????
η συνεχεια γνωστη....
μια ωρα στο δωματιο με 50 ευρω και εισοδος στον κωλο της χωρις να ρωτησω και χωρις εξτρα χρηματα....α και χωρις λιπαντικο
ειχα καει μετα εκει πηγαινα συνεχεια για τους 2 - 3 μηνες που δουλεψε εκει
και δεν είχες πεί κουβέντα παλιο-καριόλη....
ντάξει την είχα προλάβει κι εγώ....
Προσωπικα δεν με ενοχλει αυτο εφοσον γινεται με χαμηλους τονους και οχι οπως παλια που διαβαζα εδω γινοταν ΧΑΜΟΣ ξεκατινιασμα νταβατζηδων αγαπουληδων ιδιοκτητων και αλλων .Το κακο ειναι απ'οτι εχω καταλαβει καποια στιγμη μπλεκουν αγαπουληδες και νταβαντζηδες και γινεται της ΠΟΥΤ----ΑΣΑυτο είναι το πρεπον
Προσωπικα δεν με ενοχλει αυτο εφοσον γινεται με χαμηλους τονους και οχι οπως παλια που διαβαζα εδω γινοταν ΧΑΜΟΣ ξεκατινιασμα νταβατζηδων αγαπουληδων ιδιοκτητων και αλλων .Το κακο ειναι απ'οτι εχω καταλαβει καποια στιγμη μπλεκουν αγαπουληδες και νταβαντζηδες και γινεται της ΠΟΥΤ----ΑΣ
αχ φιλτατε θυμαμαι επικες στιγμες στο 3ης Σεπτ 166( εχει κλεισει τωρα) με την 'Μπελουτσι-Μελιντα" που ειναι τωρα ct-cg....
μολις την είδα πρωτη φορα λεω "καποιο λαθος εχει γινει εδω τι κανει αυτη μεσα στην παρακμη"????
η συνεχεια γνωστη....
μια ωρα στο δωματιο με 50 ευρω και εισοδος στον κωλο της χωρις να ρωτησω και χωρις εξτρα χρηματα....α και χωρις λιπαντικο
ειχα καει μετα εκει πηγαινα συνεχεια για τους 2 - 3 μηνες που δουλεψε εκει
Το μόνο αξιοπερίεργο που θυμάμαι εδώ είναι ότι κάποια φορά όταν ήδη είχα περάσει στο δωμάτιο (αν θυμάμαι καλά είχε κρεβάτια στο δωμάτιο, διόρθωσέ με ζέρο αν κάνω λάθος) ψήνω μια να μου δώσει και κώλο (όχι με την ομορφάδα μου ε? μάνευ της έταξα) και μου λέει φοβάμαι μην πονάει. Αρχίζω και εγώ λίγο το ένα δάχτυλο μετά πάω να βάλω και το δεύτερο να ανοίξουμε τη δίοδο λίγο αλλά με σταμάτησε και μου λέει άστο πονάει. Έχασα εγώ μία στιχτή σούφρα και αυτή κάτι δραχμές.
το εμα δωματιο φιλε ειχε κρεβατι μασαζ και το αλλο στρωμα στο πατωμα.
Το δωματιο με το κρεβατι μασαζ ειχε και εναν καναπε.
το εμα δωματιο φιλε ειχε κρεβατι μασαζ και το αλλο στρωμα στο πατωμα.
Το δωματιο με το κρεβατι μασαζ ειχε και εναν καναπε.