spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
60/45 λεπτα..και ποσα παιρνει η εν λογω κιουρια??
60/45 λεπτα..και ποσα παιρνει η εν λογω κιουρια??
οντως για αυταρχω ειναι οτι πρεπει με τετοια φατσα...θα ειναι για μυστηριες φασεις μαλλον!!!.....
kkdi, taksiarxis, hitman
Εγω φιλε ετρεχα επιχειρηση με δραστηριοτητα κυριος στο εξωτερικο και δεν προλαβενα να φτυσω καποιες φορες. Τωρα που υποαπασχολούμε και τα ξυνω............. Να σου πω την αληθεια δεν με πειραζουν τα σχολια γιατι και εγω εχω δει πολλα στη ζωη μου και καποιους τους αντιμετοπιζω το ιδιο και χειροτερα καχύποπτα.και απορώ ρε ταξιάρχη και με σένα ρε kkdi. Εσείς δε στραβωνετε με τη μαλακία του καθενός εδώ μέσα? Να ψαχνεις να γαμήσεις και να σε λένε μπάτσο και προμότορα? χαχαχα
Εγω φιλε ετρεχα επιχειρηση με δραστηριοτητα κυριος στο εξωτερικο και δεν προλαβενα να φτυσω καποιες φορες. Τωρα που υποαπασχολούμε και τα ξυνω............. Να σου πω την αληθεια δεν με πειραζουν τα σχολια γιατι και εγω εχω δει πολλα στη ζωη μου και καποιους τους αντιμετοπιζω το ιδιο και χειροτερα καχύποπτα.
Σωστά τα λες αγαπητέ μου αν έτσι είναι. Αυτό όμως που ισχύει για σένα μπορεί να μην ισχύει για όλους.
τι ενημερωση θελεις αν διαβασεις προσεκτικα θα δεις οτι ολο το πουταναριο απο αυτα εχει διασκορπιστει σε αλλα μαγαζιαμπορεί κάποιος να κάνει μια ενημέρωση για τα μαγαζιά που έκλεισαν;
Και τι να κανουν τα κορίτσια να περιμενουν τον αριστο και τη νατασα? ο κοσμος προχωραει, όπως μπορει ο καθενας. ψωμι ελια και λιζα μασαζοβασιλια!τι ενημερωση θελεις αν διαβασεις προσεκτικα θα δεις οτι ολο το πουταναριο απο αυτα εχει διασκορπιστει σε αλλα μαγαζια
και μερικες ανοιξαν δικοτους
σωστα!! ας οικονομησει κι αλλος..Και τι να κανουν τα κορίτσια να περιμενουν τον αριστο και τη νατασα? ο κοσμος προχωραει, όπως μπορει ο καθενας. ψωμι ελια και λιζα μασαζοβασιλια!
Γιαυτο εμφανισθηκαν "νεα" μελη για να προωθησουν τα κοριτσια ο καθενας την δικια του και ολοι μαζι ολεςΚαι τι να κανουν τα κορίτσια να περιμενουν τον αριστο και τη νατασα? ο κοσμος προχωραει, όπως μπορει ο καθενας. ψωμι ελια και λιζα μασαζοβασιλια!
Αυτο είναι το πρεπονΓιαυτο εμφανισθηκαν "νεα" μελη για να προωθησουν τα κοριτσια ο καθενας την δικια του και ολοι μαζι ολες