jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
είδες...
who are these guys....?
who are these guys....?
είδες...
who aretheseguys....?
Τοπο στα νιατα!!!!!Εχει πλακα ..αφηστε τα παιδακια να παιξουν ...
Μην είναι οι καμποι, μην είναι τα ψηλα βουνα? ...μαλλον λεω εγω...άσε ρε... λές να'ναι μπάτσοι...? ...μάλλον λέω εγώ...
Πεστα τρισμεγιστε! Και επιπλομενα..... υποπτο!Ισως απο καποιους θεωρηθει κακια αλλα μετα απο τη αποσυρση μερικων λαμπρων μασαζοκυνηγων,διοτι εχουν σπιτωσει σε επιπλωμενα διαμερισματα τανες απο μασαντζιδικα (ετσι λενε διασταυρωμενες πληροφοριες) πρεπει να βγει νεο "αιμα" εδω στο σαιτ .ΝΟΜΙΖΩ??
για πέστε συγκεκριμένα
μου κάνει εντύπωση λοιπόν που μετά τις αναστατώσεις που έγιναν στα νότια προάστια.... σχεδόν όλοι οι παλιοί παίκτες, σχολιαστές ψίλο-εξαφανίστηκαν απο το φόρουμ και αντικαταστήθηκαν από άλλους νέους που μέχρι προχθές δεν είχαν αρθρώσει λέξη και ξαφνικά είναι γνώστες προσώπων και καταστάσεων... ακούραστα μοιράζονται μαζί μας τις ερμηνείες τους και τις απόψεις τους... Νέα εποχή? Νέα τάξη πραγμάτων?
who are these guys....?
Λιγακι πιο σαφης αν γινεται αγαπητε συναγωνιστη. που να ψαξουμε για να καταλαβουμε?άσε...ο ένας καρφώνεται, γιατί αφού του διέγραψαν το λογαριασμό, λόγω "ανάρμοστης" συμπεριφοράς, ξαναμπήκε και μάλιστα μπαίνει και γράφει τις ίδιες ακριβώς ώρες με τον διαγραφέντα...
για να δούμε, θα ξανακάνει τα ίδια;
aliens χορχεμου κάνει εντύπωση λοιπόν που μετά τις αναστατώσεις που έγιναν στα νότια προάστια.... σχεδόν όλοι οι παλιοί παίκτες, σχολιαστές ψίλο-εξαφανίστηκαν απο το φόρουμ και αντικαταστήθηκαν από άλλους νέους που μέχρι προχθές δεν είχαν αρθρώσει λέξη και ξαφνικά είναι γνώστες προσώπων και καταστάσεων... ακούραστα μοιράζονται μαζί μας τις ερμηνείες τους και τις απόψεις τους... Νέα εποχή? Νέα τάξη πραγμάτων?
who are these guys....?
Μην το παιρνεις προσωπικαΠροσωπικα δεν ειμαι ουτε εξωγηινος, ουτε αστυνομικος ουτε τιποτα. Απλα δεν ημουν μελος του site παλιοτερα για να γραψω τις εμπειριες μου. Αυτα που ξερω αυτα εγραψα.
Γιατι ρε μορτακο το λες αυτό? ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΙΚΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΟΚΟ" ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ; Κανουμε και για πετ αμα γουστάρεις, διαλιεχτεεεεεάσε...ο ένας καρφώνεται, γιατί αφού του διέγραψαν το λογαριασμό, λόγω "ανάρμοστης" συμπεριφοράς, ξαναμπήκε και μάλιστα μπαίνει και γράφει τις ίδιες ακριβώς ώρες με τον διαγραφέντα...
για να δούμε, θα ξανακάνει τα ίδια;
Γιατι ρε μορτακο το λες αυτό? ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΙΚΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΟΚΟ" ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ; Κανουμε και για πετ αμα γουστάρεις, διαλιεχτεεεεε
Ποιος μιλαγε έτσι? ποιος μιλαγε έτσι?Γιατι ρε μορτακο το λες αυτό? ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΙΚΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΟΚΟ" ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ; Κανουμε και για πετ αμα γουστάρεις, διαλιεχτεεεεε