You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
έχει χαρτι χειρόγραφο που λέει καλό καλοκαίρι........
Αυτό το είδα στο Καλλιρόης όχι στο Φρατζή και λέει πως θα είναι κλειστά κάθε Κυριακή!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Πατησίων 286, καταγαμίσαμε πάλι τη Ναταλία. Μασαζ πολύ καλό, άκρως ομιλητική και χαβαλές στο δωμάτιο. Όσο και αν προσπάθησα σπασμένο δόντι δεν είδα που γράφει κάποιος. Η κοπέλα είναι τούμπανο και ευχάριστη και αυτή τη στιγμή είναι vfm. 60 ευρώ, 45 γεμάτα λεπτά.
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
εχει βυζα μεγαλα ? φιλε κινεζοφιλε γιατι σε φοβαμαι εσενα οτι εισαι φαν του βυζιου σαμπανιαςΠατησίων 286, καταγαμίσαμε πάλι τη Ναταλία. Μασαζ πολύ καλό, άκρως ομιλητική και χαβαλές στο δωμάτιο. Όσο και αν προσπάθησα σπασμένο δόντι δεν είδα που γράφει κάποιος. Η κοπέλα είναι τούμπανο και ευχάριστη και αυτή τη στιγμή είναι vfm. 60 ευρώ, 45 γεμάτα λεπτά.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
δεν εχει ειπαμε...απλα ενα καβλοπιπινι ειναι...
ναι οντως που στο κακο να ναιπέρασα από Πατησίων 286 να καταγαμίσω την Ναταλί αλλά τζίφος. Έλειπε. Παρούσες Ζωή, Βίκη, Στέλλα, Αθηνά
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
εχει βυζα μεγαλα ? φιλε κινεζοφιλε γιατι σε φοβαμαι εσενα οτι εισαι φαν του βυζιου σαμπανιας
φίλε μου το έχω γράψει και στην κριτική, βυζί μηδέν. Ρόγα κάγκελο
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
ναι οντως που στο κακο να ναι
πάντως όταν ξαναπέρασα μόνο αυτή δούλευε, οι υπόλοιπες φυτοζωούσαν
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Περασματάκι από Μονής Προδρόμου για να δω το πιπίνι για το οποίο μίλησαν οι έγκριτοι μπουρδελιάρηδες. Παρούσες οι μιλφ Χριστίνα και Μαρίνα και η Αλεξία. Μακρυά από τα γούστα μου όλες. Αποχώρησα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
Πέρασμα απο Πλ. Αμερικής 1. (αλήθεια γιατι δεν έχει ανοιχτεί θρεντ γιαυτό;). Παρούσες δυο γκιλφ. Τζούλια πρώην Ιουλιανου 39 και Μαριαννα. Μεταβολή και δρόμο.
;)
nastafaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλημέρα σας συναγωνιστές !είμαι καινούργιος εδώ στο site δεν έχω πάει ποτε σε μασατζίδικο και θα ήθελα να μου λύσετε μερικές απορίες. Έχω ακούσει για το μαγαζί Αχιλλέως & Βενιζέλου στο Παλαιό Φάληρο και θα ήθελα να μου πείτε πρώτον αν αξίζει σαν μαγαζί και δεύτερον ποσο κοστίζει μια επίσκεψη όπως και το πως λειτουργεί δηλαδή όταν μπεις μέσα τι ζητάς κλπ κλπ ευχαριστώ οποιον βοηθήσει προκαταβολικά.
edit: Από Greeklish σε Ελληνικά!!
[size=20pt]*[/size]Καλώς ήλθες, στο φόρουμ γράφουμε μόνο σε Ελληνικά
edit: Από Greeklish σε Ελληνικά!!
[size=20pt]*[/size]Καλώς ήλθες, στο φόρουμ γράφουμε μόνο σε Ελληνικά
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.735
- Πόντοι
- 216
πας χτυπας κουδούνι σου ανοίγουν , πας πάνω.
Σου λέει γεια η Σέριφ Νατάσσα , σε ρωτάει αν είναι η πρώτη φορά , απαντας καταφατικά.
Σε ρωτάει που μας βρηκες λες internet , σε παει σε ελεύθερο δωμάτιο και σου λέει να δεις τα κορίτσια
αφού σου πει ότι 45 λεπτα 60€.
Περνάνε οι κορασίδες διαλεγεις μια , έρχεται μετα απο 1 λεπτο σε ρωτάει αμα θα κανεις ντουζ
Απαντάει παλι καταφατικά , κανεις και μετα απο 3-4 λεπτά έρχεται
Ξαπλωνεις σε κανει Κάρι σαν μασάζ , μετα απο 5 λεπτα Τόλης πιανεις τα μπουτια , μετα τον κώλο κτλπ.
Βγαζετε τα μάτια σας , κανεις ξανά ντους να φύγουν τα λάδια , φεύγεις.
Σου λέει γεια η Σέριφ Νατάσσα , σε ρωτάει αν είναι η πρώτη φορά , απαντας καταφατικά.
Σε ρωτάει που μας βρηκες λες internet , σε παει σε ελεύθερο δωμάτιο και σου λέει να δεις τα κορίτσια
αφού σου πει ότι 45 λεπτα 60€.
Περνάνε οι κορασίδες διαλεγεις μια , έρχεται μετα απο 1 λεπτο σε ρωτάει αμα θα κανεις ντουζ
Απαντάει παλι καταφατικά , κανεις και μετα απο 3-4 λεπτά έρχεται
Ξαπλωνεις σε κανει Κάρι σαν μασάζ , μετα απο 5 λεπτα Τόλης πιανεις τα μπουτια , μετα τον κώλο κτλπ.
Βγαζετε τα μάτια σας , κανεις ξανά ντους να φύγουν τα λάδια , φεύγεις.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Πόσο μακρύς φαινεται ο διάδρομος μεχρη την πόρτα οταν φευγεις ε? Λες τωρα θα με πιάσει και δεν θα με αφησει να φύγω.Πέρασμα απο Πλ. Αμερικής 1. (αλήθεια γιατι δεν έχει ανοιχτεί θρεντ γιαυτό;). Παρούσες δυο γκιλφ. Τζούλια πρώην Ιουλιανου 39 και Μαριαννα. Μεταβολή και δρόμο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66