- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
τα περισσοτερα μασατζαδικα είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το απογευμα????
Καθημερινες εως 8,30 και ΣΚ μέχρι 6
τα περισσοτερα μασατζαδικα είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το απογευμα????
που βέβαια πέρνου και παράταση απο μισάωρο μέχρι ώρες αρκετές φορές...Καθημερινες εως 8,30 και ΣΚ μέχρι 6
εμενα το diamonds πολυ μετριο το βρισκω εν τω μεταξυ δε περνανε ολες οι κοπελες οι ελευθερες οταν πας κειόπως σου είπα, ανάλογα σε ποιό θα πάει, μπορεί να πάει σε κάποιο που θα είναι το απλό στα 80, όπως για παράδειγμα το diamond's spa στη Δάφνη που έχει πρόγραμμα με 60 τη μισή και 80. Ανάλογα...
Για Σόλωνος 102 5ος όροφος spa γνωρίζει κανείς κάτι;
Eνταξει το εμπεδωσαμε!!! Θα σου ξανα απαντησω με copy paste. To diamonds μπορεις να το βρισκεις και χειριστο, δικαιωμα σου, αλλα αυτο το "κουφο" με τις κοπελες! Μπορει οταν ηρθες (που αμφιβαλω), να ειχα καποιες στο μουσκιο να φουσκωσουν. 2funny Φιλε αυτο δεν γινεται ΠΟΤΕ στο μαγαζι μου, σε σημειο μαλιστα να υπαρχουν παραπονα εκ των εσω, οτι δεν βοηθαω αυτες που δεν εχουν δουλεψει. Για μενα η καθε μια εχει την αξια της, και βεβαια η καλυτερη θα δουλεψει (και κατα συνεπεια θα αμειφθει) παραπανω.εμενα το diamonds πολυ μετριο το βρισκω εν τω μεταξυ δε περνανε ολες οι κοπελες οι ελευθερες οταν πας κει
χτεσινη βολτα στο 3 Σεπτεμβριου 59 καθως και στο 119 και μετα Φερων 19...λιγες κοπελες,μαλλον ειχαν παει για μπανιο οι υπολοιπες και καμια του γουστου μου..τελευταια σταση στην επιστροφη στο πατησιων 286...5-6 πιπινια που εκτος της μελαχροινης που ειχα ξαναδει και ειναι μπαζακι, τα αλλα ηταν αξιογαμητα...
διαλεξα την Ναταλια πιπινι πετιτ, με κορμι λαμπαδα,που ειχε ωραια πρασινα ματια και πολυ καβλιαρικο βλεμμα...και δεν επεσα εξω τελικα...
η κοπελα ειναι 22 κατα δηλωση της,εκ Μολδαβιας,εγω την εκανα και μκροτερη..ειναι το πιπινι-σερβιτορα σε καφε που την κοιτας και λες στον κολλητο σου.το εσκιζα το μικρο
ομιλιτικοτατη με καλα ελληνικα αν και ειναι ενα χρονο εδω ,οπως ειπε,κουβεντα καθολη την ωρα του μασαζ και σχετικη πλακιτσα..
απο μασαζ,οχι
κατι ιδιαιτερο,αλλα το προσπαθει και ρωταει αν σου αρεσει..
γυρνωντας απο την..αλλη,συνεχισε με χαδακια και μετα ρωτησε αν θελω προφυλακτικο,το οποιο και αρνηθηκα...η κοπελα το εχει και προσπαθει για πληρη...καταποση και σχεδον τα καταφερνει...τα βυζακια της πολυ μικρα με μεγαλη μακρουλη ρωγα-κατι σαν Ναταλια απο mamba οποιος ξερει...αλλα αμα εχεις διπλα σου ενα τοσο καβλωτικο πιπινι το παραβλεπεις...
δυστηχως το τελος ηρθε με το στοματικο και αν και με ρωτησε αν θα εχει δευτερο γυρο,κατι οτι δεν ειχα και πολυ χρονο,κατι οτι η ωρα ειχε παει 8.30 που εκλεινε το μαγαζι,ειπα ασε για την επομενη φορα...συνολικος χρονος γυρω στα 40 λεπτα..
ποία Αντζέλα ήταν , η μελαχρινή από Συγγρού 29?περασμα σημερα απο μονης προδομου 6 τρεις κοπελες η μια ηταν η μιλφ ειρηνη.πολυ μετριο συνολο ασχημη φατσα και πολυ χαλαρο συνολο.η αλλη ηταν η γκαλενα εντυπωσιακη πιτσιρικα υπεροχο σωμα.τα μαλλια της εφταναν μεχρι τον ωμο της ηταν ισια αλλα δεν θυμαμαι τι χρωμα μαλλια ειχε.η τελευταια στην παρελαση δεν θυμαμαι ονομα της.ηταν μια μιλφ με αγοριστικο ξανθο μαλλι.συνεχεια στο ιουλιανου 51-53 μου ανοιξε η μαυριδερη αντζελα με το εντυπωσιακο σωμα.οι αλλες δυο κοπελες ηταν η ναομι μια συμπαθητικη μαυρουλα με τουμπανο σωμα.η αλλη κοπελα ηταν μια νεαρη καστανοξανθη.αυτη ειχε το πιο ωραιο σωμα απο ολλες.τελικα διαλεξα την αντζελα.πολυ μετρια αν και στην αρχη ξεκινησαμε καλα.θα ακολουθησει κριτικη...
δεν εχω επισκεφθει το 29 η συγκεκριμνη ηταν μαλλον αλβανιδα ειχε ενα τατουαζ και ειχε πολλα σημαδια στο προσωπο της μαλλον απο σκασιματά σπυριων..σου εχω στειλει π.μ..ποία Αντζέλα ήταν , η μελαχρινή από Συγγρού 29?
νομιζω οτι αυτη η κριτικη ειναι αντιπροσεπευτικη για την αντζελα χειρότερη αρχη εκανα στον χώρο των μασατζαδικων...Πρωην Λαουρα. Ειχε ξανα δουλεψει στο μαγαζι αυτο
ναι κατάλαβα , αυτή λέω.δεν εχω επισκεφθει το 29 η συγκεκριμνη ηταν μαλλον αλβανιδα ειχε ενα τατουαζ και ειχε πολλα σημαδια στο προσωπο της μαλλον απο σκασιματά σπυριων..σου εχω στειλει π.μ..
δεν εχω επισκεφθει το 29 η συγκεκριμνη ηταν μαλλον αλβανιδα ειχε ενα τατουαζ και ειχε πολλα σημαδια στο προσωπο της μαλλον απο σκασιματά σπυριων..σου εχω στειλει π.μ..
η λιλλυ μια κοκκινομαλα μιλφ ειναι ακομα κει;;χτεσινη βολτα στο 3 Σεπτεμβριου 59 καθως και στο 119 και μετα Φερων 19...λιγες κοπελες,μαλλον ειχαν παει για μπανιο οι υπολοιπες και καμια του γουστου μου..τελευταια σταση στην επιστροφη στο πατησιων 286...5-6 πιπινια που εκτος της μελαχροινης που ειχα ξαναδει και ειναι μπαζακι, τα αλλα ηταν αξιογαμητα...
διαλεξα την Ναταλια πιπινι πετιτ, με κορμι λαμπαδα,που ειχε ωραια πρασινα ματια και πολυ καβλιαρικο βλεμμα...και δεν επεσα εξω τελικα...
η κοπελα ειναι 22 κατα δηλωση της,εκ Μολδαβιας,εγω την εκανα και μκροτερη..ειναι το πιπινι-σερβιτορα σε καφε που την κοιτας και λες στον κολλητο σου.το εσκιζα το μικρο
ομιλιτικοτατη με καλα ελληνικα αν και ειναι ενα χρονο εδω ,οπως ειπε,κουβεντα καθολη την ωρα του μασαζ και σχετικη πλακιτσα..
απο μασαζ,οχι
κατι ιδιαιτερο,αλλα το προσπαθει και ρωταει αν σου αρεσει..
γυρνωντας απο την..αλλη,συνεχισε με χαδακια και μετα ρωτησε αν θελω προφυλακτικο,το οποιο και αρνηθηκα...η κοπελα το εχει και προσπαθει για πληρη...καταποση και σχεδον τα καταφερνει...τα βυζακια της πολυ μικρα με μεγαλη μακρουλη ρωγα-κατι σαν Ναταλια απο mamba οποιος ξερει...αλλα αμα εχεις διπλα σου ενα τοσο καβλωτικο πιπινι το παραβλεπεις...
δυστηχως το τελος ηρθε με το στοματικο και αν και με ρωτησε αν θα εχει δευτερο γυρο,κατι οτι δεν ειχα και πολυ χρονο,κατι οτι η ωρα ειχε παει 8.30 που εκλεινε το μαγαζι,ειπα ασε για την επομενη φορα...συνολικος χρονος γυρω στα 40 λεπτα..