Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πλάκα πλάκα εχουμε χασει το μουνιντζα κατι ετη, μου ελειψε η ευστροφια του...
Ζερο καλησπερα,δες τα πμ σου ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
όπως σου είπα, ανάλογα σε ποιό θα πάει, μπορεί να πάει σε κάποιο που θα είναι το απλό στα 80, όπως για παράδειγμα το diamond's spa στη Δάφνη που έχει πρόγραμμα με 60 τη μισή και 80. Ανάλογα...
εμενα το diamonds  πολυ μετριο το βρισκω εν τω μεταξυ δε περνανε ολες οι κοπελες οι ελευθερες οταν πας κει

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Για Σόλωνος 102 5ος όροφος spa γνωρίζει κανείς κάτι;

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εμενα το diamonds  πολυ μετριο το βρισκω εν τω μεταξυ δε περνανε ολες οι κοπελες οι ελευθερες οταν πας κει
Eνταξει το εμπεδωσαμε!!! Θα σου ξανα απαντησω με copy paste.   To diamonds μπορεις να το βρισκεις και χειριστο, δικαιωμα σου, αλλα αυτο το "κουφο" με τις κοπελες! Μπορει οταν ηρθες (που αμφιβαλω), να ειχα καποιες στο μουσκιο να φουσκωσουν. 2funny  Φιλε αυτο δεν γινεται ΠΟΤΕ στο μαγαζι μου, σε σημειο μαλιστα να υπαρχουν παραπονα εκ των εσω, οτι δεν βοηθαω αυτες που δεν εχουν δουλεψει. Για μενα η καθε μια εχει την αξια της, και βεβαια η καλυτερη θα δουλεψει (και κατα συνεπεια θα αμειφθει) παραπανω.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
χτεσινη βολτα στο 3 Σεπτεμβριου 59 καθως και στο 119 και μετα Φερων 19...λιγες κοπελες,μαλλον ειχαν παει για μπανιο οι υπολοιπες και καμια του γουστου μου..τελευταια σταση στην επιστροφη στο πατησιων 286...5-6 πιπινια που εκτος της μελαχροινης που ειχα ξαναδει και ειναι μπαζακι, τα αλλα ηταν αξιογαμητα...
διαλεξα την Ναταλια πιπινι πετιτ, με κορμι λαμπαδα,που ειχε ωραια πρασινα ματια και πολυ καβλιαρικο βλεμμα...και δεν επεσα εξω τελικα...
η κοπελα ειναι 22 κατα δηλωση της,εκ Μολδαβιας,εγω την εκανα και μκροτερη..ειναι το πιπινι-σερβιτορα σε καφε που την κοιτας και λες στον κολλητο σου.το εσκιζα το μικρο :grin:
ομιλιτικοτατη με καλα ελληνικα αν και ειναι ενα χρονο εδω ,οπως ειπε,κουβεντα καθολη την ωρα του μασαζ και σχετικη πλακιτσα..
απο μασαζ,οχι
κατι ιδιαιτερο,αλλα το προσπαθει και ρωταει αν σου αρεσει..
γυρνωντας απο την..αλλη,συνεχισε με χαδακια και μετα ρωτησε αν θελω προφυλακτικο,το οποιο και αρνηθηκα...η κοπελα το εχει και προσπαθει για πληρη...καταποση και σχεδον τα καταφερνει...τα βυζακια της πολυ μικρα με μεγαλη μακρουλη ρωγα-κατι σαν Ναταλια απο mamba οποιος ξερει...αλλα αμα εχεις διπλα σου ενα τοσο καβλωτικο πιπινι το παραβλεπεις...
δυστηχως το τελος ηρθε με το στοματικο και αν και με ρωτησε αν θα εχει δευτερο γυρο,κατι οτι δεν ειχα και πολυ χρονο,κατι οτι η ωρα ειχε παει 8.30 που εκλεινε το μαγαζι,ειπα ασε για την επομενη φορα...συνολικος χρονος γυρω στα 40 λεπτα..

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
χτεσινη βολτα στο 3 Σεπτεμβριου 59 καθως και στο 119 και μετα Φερων 19...λιγες κοπελες,μαλλον ειχαν παει για μπανιο οι υπολοιπες και καμια του γουστου μου..τελευταια σταση στην επιστροφη στο πατησιων 286...5-6 πιπινια που εκτος της μελαχροινης που ειχα ξαναδει και ειναι μπαζακι, τα αλλα ηταν αξιογαμητα...
διαλεξα την Ναταλια πιπινι πετιτ, με κορμι λαμπαδα,που ειχε ωραια πρασινα ματια και πολυ καβλιαρικο βλεμμα...και δεν επεσα εξω τελικα...
η κοπελα ειναι 22 κατα δηλωση της,εκ Μολδαβιας,εγω την εκανα και μκροτερη..ειναι το πιπινι-σερβιτορα σε καφε που την κοιτας και λες στον κολλητο σου.το εσκιζα το μικρο :grin:
ομιλιτικοτατη με καλα ελληνικα αν και ειναι ενα χρονο εδω ,οπως ειπε,κουβεντα καθολη την ωρα του μασαζ και σχετικη πλακιτσα..
απο μασαζ,οχι
γυρνωντας απο την..αλλη,συνεχισε με χαδακια και μετα ρωτησε αν θελω προφυλακτικο,το οποιο και αρνηθηκα...η κοπελα το εχει και προσπαθει για πληρη...καταποση και σχεδον τα καταφερνει...τα βυζακια της πολυ μικρα με μεγαλη μακρουλη ρωγα-κατι σαν Ναταλια απο mamba οποιος ξερει...αλλα αμα εχεις διπλα σου ενα τοσο καβλωτικο πιπινι το παραβλεπεις...
δυστηχως το τελος ηρθε με το στοματικο και αν και με ρωτησε αν θα εχει δευτερο γυρο,κατι οτι δεν ειχα και πολυ χρονο,κατι οτι η ωρα ειχε παει 8.30 που εκλεινε το μαγαζι,ειπα ασε για την επομενη φορα...συνολικος χρονος γυρω στα 40 λεπτα..

εμενα μου ειπε οτι ειναι απο πολωνια , κανενα προβλεμα, παντως ειναι αρκετα καλη σε ολα αξιζει τα διφραγκα και με το παραπανω.  για τον μορτη που ρωταει το κοστολογιο ειναι 60 κουρκουμπινια τα 45 λεφτουλια.

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Σινωπης 29 :
Συναδελφοι επισκεφθηκα μια απο αυτες τις ημερες το εν λογω ιδρυμα Ηταν 3 κοπελες Τζενη - καλο milf ψηλο με ωραιο σωμα, Αλεξανδρα καλο milf με πιασιματα και ενα μελαχρινο  που δεν ηταν του γουστου μου.

Αρχικα ηθελα τζενη αλλα μου ειπε οτι ειχα να εξυπηρετησει καποιον αλλο και πηρα Αλεξανδρα.

Ωραια milf, καλος κωλος καλο βυζι καλη στο σπορ και εξυπηρετικη  70 eur .

Διαβαστε αναλυτικοετρη κριτικη μου στην κατηγορια  μασαζ  Σινωπης 29.

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Mάρνης 28.........

Σκάω σήμερα έτσι για το καλό του μήνα στο μαγαζί...
Ανοιγει η Λουλου (την οποία και δοκίμασα) και σε παρέλαση είχαμε 2 Χριστίνες, Μαρία, Λίλη και άλλη μια δεν συγκράτησα όνομα...
Αποφασίζω να περάσω με Λουλού...

Ευγενική, με ρωτάει αν θέλω να πιώ κάτι, μου δίνει σφραγισμένη πετσέτα για ντουζ και την περιμένω να έρθει...
Έρχεται, γυμνός εγώ και περνάμε κατευθείαν στο ψητό..
κάποια προκαταρκτικά για αρχή και μετά πάρα πολύ καλή @ι@α με προφυλακτικό και πραγματικά εξαιρετικό deep trhought....τον εξαφάνισε....
μετά πισωκολλητό...τέλος...ντουζάκι και της ζήτησα μασάζ...
Το οποία αφού με ρωτησε αν θέλω λάδι και απάντησα καταφατικά προφανώς...ήταν απλό τελείως...και πανγρήγορο...
Και εκεί που θεώρησα πως...θα έχουμε και 2ο γύρο (και τις το είχα πετάξει απέξω απέξω στην αρχή)...που λέει "ευχαριστώ μωρό μου κάνε τώρα το μπανακι σου..." και...ψηλογειώθηκα...

Από την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο μέχρι την ώρα που κάλεσα το ασανσερ για να φύγω είχαν περάσει ΑΚΡΙΒΩΣ 30 λεπτά...

Το θεώρησα ψιλόάκυρο δυστυχως...
αν περιλάμβανε το μενου στο 60ευρω και 2ο γύρο...και έστω σύνολο 45λεπτα καθαρής όμως συνεδρίας και καλυτερου μασαζ..τότε ναι...θα έλεγα είναι πολύ κομπλέ...
Αλλά πραγματικά αισθάνθηκα στο τέλος πως...πήγα σε ένα ρδελομπου...και μουφυγε έτσι το 60αρι και απλα έκανα και ενα ντουζακι και με χαλαρωσε λίγο η κοπέλα με...10 λεπτά μασαζ...
Αλλά αυτό το βρίσκω και...με την Μαρία την τρελοκοτσιδου...και έχει και ντουζιερα...και σου κάνει και μασαζακι απο μόνη της...και όλα με 20ευρω...

Τί να πω...ίσως την επόμενη φορά είμαι κι εγω πιο ξεκάθαρος εξ αρχής με την κοπέλα για το τί ακριβως ζητάω στα λεφτά που δίνω...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
περασμα σημερα απο μονης προδομου 6 τρεις κοπελες η μια ηταν η μιλφ ειρηνη.πολυ μετριο συνολο ασχημη φατσα και πολυ χαλαρο σωμα.η αλλη ηταν η γκαλενα εντυπωσιακη πιτσιρικα υπεροχο σωμα.τα μαλλια της εφταναν μεχρι τον ωμο της ηταν ισια αλλα δεν θυμαμαι τι χρωμα μαλλια ειχε.η τελευταια στην παρελαση δεν θυμαμαι ονομα της.ηταν μια μιλφ με αγοριστικο ξανθο μαλλι.συνεχεια στο ιουλιανου 51-53 μου ανοιξε η μαυριδερη αντζελα με το εντυπωσιακο σωμα.οι αλλες δυο κοπελες ηταν η ναομι μια συμπαθητικη μαυρουλα με τουμπανο σωμα.η αλλη κοπελα ηταν μια νεαρη καστανοξανθη.αυτη ειχε το πιο ωραιο σωμα απο ολλες.τελικα διαλεξα την αντζελα.πολυ μετρια αν και στην αρχη ξεκινησαμε καλα.θα ακολουθησει κριτικη...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
περασμα σημερα απο μονης προδομου 6 τρεις κοπελες η μια ηταν η μιλφ ειρηνη.πολυ μετριο συνολο ασχημη φατσα και πολυ χαλαρο συνολο.η αλλη ηταν η γκαλενα εντυπωσιακη πιτσιρικα υπεροχο σωμα.τα μαλλια της εφταναν μεχρι τον ωμο της ηταν ισια αλλα δεν θυμαμαι τι χρωμα μαλλια ειχε.η τελευταια στην παρελαση δεν θυμαμαι ονομα της.ηταν μια μιλφ με αγοριστικο ξανθο μαλλι.συνεχεια στο ιουλιανου 51-53 μου ανοιξε η μαυριδερη αντζελα με το εντυπωσιακο σωμα.οι αλλες δυο κοπελες ηταν η ναομι μια συμπαθητικη μαυρουλα με τουμπανο σωμα.η αλλη κοπελα ηταν μια νεαρη καστανοξανθη.αυτη ειχε το πιο ωραιο σωμα απο ολλες.τελικα διαλεξα την αντζελα.πολυ μετρια αν και στην αρχη ξεκινησαμε καλα.θα ακολουθησει κριτικη...
ποία Αντζέλα ήταν , η μελαχρινή από Συγγρού 29?

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ποία Αντζέλα ήταν , η μελαχρινή από Συγγρού 29?
δεν εχω επισκεφθει το 29 η συγκεκριμνη ηταν μαλλον αλβανιδα ειχε ενα τατουαζ και ειχε πολλα σημαδια στο προσωπο της μαλλον απο σκασιματά σπυριων..σου εχω στειλει π.μ..

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πρωην Λαουρα. Ειχε ξανα δουλεψει στο μαγαζι αυτο

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
δεν εχω επισκεφθει το 29 η συγκεκριμνη ηταν μαλλον αλβανιδα ειχε ενα τατουαζ και ειχε πολλα σημαδια στο προσωπο της μαλλον απο σκασιματά σπυριων..σου εχω στειλει π.μ..
ναι κατάλαβα , αυτή λέω.

Επισκέπτης

Αν είναι η πρώην Λάουρα (χαρακτηριστικά τα σημάδια από σπυριά)
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣΑΤΖΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.
Είχα γράψει review τέλη 2012 , όταν ήταν Ιουλιανού.
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απο μασαζ,οχι
η λιλλυ μια κοκκινομαλα μιλφ ειναι ακομα κει;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom