n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.893
- Πόντοι
- 46.232
έχει σίγουρα στο Μάρνης 28.παιδια καμια μαυρουλα σε μασαζ ξερουμε?μου χε πει μια φορα ο top συαναγωνήστης zero tolerance αλλα το ξεχασα!
έχει σίγουρα στο Μάρνης 28.παιδια καμια μαυρουλα σε μασαζ ξερουμε?μου χε πει μια φορα ο top συαναγωνήστης zero tolerance αλλα το ξεχασα!
έχει σίγουρα στο Μάρνης 28.
τουλαχιστον αξιζουν??Μάρνη 28 και Φερρρών 19 πολλές
φερρων 19 που περασα προχτες δεν ειχε ουτε μια...μαλλον φυγανε...Μάρνη 28 και Φερρρών 19 πολλές
ειχα διαβασει οτι στο φερων ειναι φωλια σιτεμενων
παιδια καμια μαυρουλα σε μασαζ ξερουμε?μου χε πει μια φορα ο top συαναγωνήστης zero tolerance αλλα το ξεχασα!
τελικα το χευδεν 15 εχει κλείσει.απεξω στην πολυκατοικια εγραφε οτι πωλείται..
στα κουδουνια δεν ειδα πουθενα να γραφει ρουβας ;) ;)το πωλητήριο ηταν για ενα διαμερισμα στον οροφο που λειτουργουσε το μασαζ.μαλιστα ελεγε οτι ειναι για επαγκελματικη χρηση ;)επισης επισκεφθηκα το ιουλιανο 51-53 αλλά δεν μου άνοιξαν...δεν εχει κλεισει και το πωλητηριο αφορά ενα συγκεκριμενο διαμερισμα του κτιρίου. οχι ολοκληρο το κτιριο
τελικα το χευδεν 15 εχει κλείσει.απεξω στην πολυκατοικια εγραφε οτι πωλείται..
μαλλον αυτο έγινε τυπε ;)( φτιαχνουν ενα κτηριο το ονομαζουν 15 , φτιαχνουν ενα 2ο και αντι να ονομασουν το παλιο 15Α και το νεο 15Β απλα ονομαζουν το νεο 15Α και ετσι πας εσυ στο 15 και πρεπει να μαντεψεις οτι υπάρχει και 15Α)
ΥΓ ποσα ζητανε ;;;
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου για τη Μάρνης, αναφορικά με μια ψιλή Αγγλίδα(υποτίθεται) που έπαιζε πέρσι μήπως κάποιο λαγωνικό έχει εντοπίσει τα ίχνη της πρόσφατα;Απ οτι μου χουν πει καποιοι συνάγωνιστες στο μαρνη 28 εχει μαυρουλες κ κινεζακια
Ξερουμε τιμες κ ωραριο?
έχει δυο κινεζάκια την Λιλυ και την Λούλου και μιά μαυρούλα που δεν δουλεύει κάθε μέρα.Απ οτι μου χουν πει καποιοι συνάγωνιστες στο μαρνη 28 εχει μαυρουλες κ κινεζακια
Ξερουμε τιμες κ ωραριο?
έχει δυο κινεζάκια την Λιλυ και την Λούλου και μιά μαυρούλα που δεν δουλεύει κάθε μέρα.
60 ευρώ τα 45 λεπτά φούλ πρόγραμμα. ωράριο το κλασσικό όλων των μασαζομαγαζιών.