Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Mάρνης 28.........

Σκάω σήμερα έτσι για το καλό του μήνα στο μαγαζί...
Ανοιγει η Λουλου (την οποία και δοκίμασα) και σε παρέλαση είχαμε 2 Χριστίνες, Μαρία, Λίλη και άλλη μια δεν συγκράτησα όνομα...
Αποφασίζω να περάσω με Λουλού...

Ευγενική, με ρωτάει αν θέλω να πιώ κάτι, μου δίνει σφραγισμένη πετσέτα για ντουζ και την περιμένω να έρθει...
Έρχεται, γυμνός εγώ και περνάμε κατευθείαν στο ψητό..
κάποια προκαταρκτικά για αρχή και μετά πάρα πολύ καλή @ι@α με προφυλακτικό και πραγματικά εξαιρετικό deep trhought....τον εξαφάνισε....
μετά πισωκολλητό...τέλος...ντουζάκι και της ζήτησα μασάζ...
Το οποία αφού με ρωτησε αν θέλω λάδι και απάντησα καταφατικά προφανώς...ήταν απλό τελείως...και πανγρήγορο...
Και εκεί που θεώρησα πως...θα έχουμε και 2ο γύρο (και τις το είχα πετάξει απέξω απέξω στην αρχή)...που λέει "ευχαριστώ μωρό μου κάνε τώρα το μπανακι σου..." και...ψηλογειώθηκα...

Από την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο μέχρι την ώρα που κάλεσα το ασανσερ για να φύγω είχαν περάσει ΑΚΡΙΒΩΣ 30 λεπτά...

Το θεώρησα ψιλόάκυρο δυστυχως...
αν περιλάμβανε το μενου στο 60ευρω και 2ο γύρο...και έστω σύνολο 45λεπτα καθαρής όμως συνεδρίας και καλυτερου μασαζ..τότε ναι...θα έλεγα είναι πολύ κομπλέ...
Αλλά πραγματικά αισθάνθηκα στο τέλος πως...πήγα σε ένα ρδελομπου...και μουφυγε έτσι το 60αρι και απλα έκανα και ενα ντουζακι και με χαλαρωσε λίγο η κοπέλα με...10 λεπτά μασαζ...
Αλλά αυτό το βρίσκω και...με την Μαρία την τρελοκοτσιδου...και έχει και ντουζιερα...και σου κάνει και μασαζακι απο μόνη της...και όλα με 20ευρω...

Τί να πω...ίσως την επόμενη φορά είμαι κι εγω πιο ξεκάθαρος εξ αρχής με την κοπέλα για το τί ακριβως ζητάω στα λεφτά που δίνω...
θεοδωρα ειναι δω ή εφυγε εχω να πατησω απο το πασχα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Αν είναι η πρώην Λάουρα (χαρακτηριστικά τα σημάδια από σπυριά)
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣΑΤΖΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.
Είχα γράψει review τέλη 2012 , όταν ήταν Ιουλιανού.
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ.
την χειροτερη αρχη εκανα στα μασατζαδικα τουλαχιστον αξιζει καμια αλλη απο εκει.εμενα με εντυπωσιασε μια καστανοξανθη πολυ μουναρα δυστηχως δεν συγκρατησα το ονομα της.η αλλη ήταν η ναομι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα το μεσημέρι σε δυό μασατζήδικα στο κέντρο.

Πατησιών 77-79 πήγα να δώ τις δυό καινούργιες που αναφέρθηκαν και να πώ και μιά καλησπέρα στη Νάνσυ  ;) , απο τις δυό καινούργιες που γράφτηκε δούλευε μόνο η μία
κοκκινομαλλα κατσαρομάλα πολύ πλυθορική γκίλφ , απο τις παλίες ήταν κλασσικά Αλίνα μελαχρινή κοντό μαλλί λεπτή μικρό βυζί , Τάτιάνα κοκκινομάλλα κανονικό σώμα μικρό βυζί
Σοφία ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί και το σέξι ξανθό μιλφ Βαλέρια λεπτή με μικρό στήθος , στην συνέχεια πήγα στο
Μάρνης 28 , με υποδέχτηκε(περνάει  και μέσα)η Μαριάνα μελαχρινή με πιασηματάκια και 2άρι βυζί , ρόστερ ακόμα Χριστίνα ξανθιά πιτσιρίκα κοντή ασπρουλιάρα κανονικό σώμα
αλλά φαινόταν πολύ χαλαρή με μικρό βυζί , Λιλη καστανή κινεζούλα λεπτή με μικρό βυζί(τιμήθηκε για τρίτη φορά τώρα τελευταία και για αλλή μια φορά με  καλές επιδόσεις),Λουλου
μελαχρινή κινέζούλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , και μιά χοντρούλα με κοκκινοκάστανα μαλλία και 2άρι βυζί.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1

Πατησιών 77-79 πήγα να δώ τις δυό καινούργιες που αναφέρθηκαν και να πώ και μιά καλησπέρα στη Νάνσυ  ;) , απο τις δυό καινούργιες που γράφτηκε δούλευε μόνο η μία
κοκκινομαλλα κατσαρομάλα πολύ πλυθορική γκίλφ , απο τις παλίες ήταν κλασσικά Αλίνα μελαχρινή κοντό μαλλί λεπτή μικρό βυζί , Τάτιάνα κοκκινομάλλα κανονικό σώμα μικρό βυζί
Σοφία ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί και το σέξι ξανθό μιλφ Βαλέρια λεπτή με μικρό στήθος , στην συνέχεια πήγα στο
Μάρνης 28 , με υποδέχτηκε(περνάει  και μέσα)η Μαριάνα μελαχρινή με πιασηματάκια και 2άρι βυζί , ρόστερ ακόμα Χριστίνα ξανθιά πιτσιρίκα κοντή ασπρουλιάρα κανονικό σώμα
αλλά φαινόταν πολύ χαλαρή με μικρό βυζί , Λιλη καστανή κινεζούλα λεπτή με μικρό βυζί(τιμήθηκε για τρίτη φορά τώρα τελευταία και για αλλή μια φορά με  καλές επιδόσεις),Λουλου
μελαχρινή κινέζούλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , και μιά χοντρούλα με κοκκινοκάστανα μαλλία και 2άρι βυζί.

Γραψε μας μια αναλυτικη περιγραφη της συνεδριας με την Κινεζα. Μην φοβασαι. Το πολυ πολυ να βγει το ραμολι και να πει οτι την εχεις και αυτη γκομενα.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινό πέρασμα για πρώτη φορά από το diamonds spa στη Δάφνη. Ξεκινώ με τα αρνητικά για να είναι θετικός ο απόηχος όπως και του αρμόζει μιας κι είχα μία από τις καλύτερες συνεδρίες της έως τώρα μασαζοπορείας μου.

Τα πλην:
1)Πολλά σκαλοπάτια ως την άφιξη στον κυρίως χώρο συνεπώς καθίσταται δύσκολα προσβάσιμο σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.
2) Κανένας οδηγός τυφλών στα γύρω πεζοδρόμια.
3) Το ίδρυμα στεγάζεται σε μονοκατοικία σε ήρεμο στενάκι άρα δη στο μπες-βγες είσαι κάρφωμα για το πού πας.
4) Η διακόσμηση (τα χρώματα στους τοίχους) παραπέμπουν σε στούντιο ενώ και οι "πινελιές" νεοκλασικής αισθητικής καθιστούν το χώρο ελαφρώς κιτς.
5) Όχι καλός-διακριτικός χώρος αναμονής (αν είναι αυτός στο έμπα δεξιά όπου στεγάζεται και το γραφείο του ιδιοκτήτη).
6) Έλλειψη καναπέ στο δωμάτιο

Αναγνωρίζω ότι μέρος των αρνητικών φαντάζουν σε κάποιους υπερβολικά, σε κάποια δεν ευθύνεται η ιδιοκτησία και άλλα είναι καθαρά υποκειμενικά.

Στα συν:

1) Καθαριότητα, σφραγισμένες παντόφλες-πετσέτες
2) Καμπίνα ντούζ μες στο δωμάτιο
3) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣΑΖΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΕΥΓΕ!
4) Κοπέλες για διάφορα γούστα.
5) Ευγενική συμπεριφορά από όλες/ους.
6) Πήγα με τη σφραγίδα στο κούτελο για την Εύα. Εδώ θα σταθώ λίγο παραπάνω...

Εμφανισιακά την περίμενα χειρότερη. Μου βγάζει κάτι έκφυλο σαν τη Γωγώ Μαστροκώστα στο πιο χαλαρό. Καλή εμφάνιση για τα γούστα μου. Φούλ συνεργάσιμη στο δεύτερο μέρος. Αυτό που με ξετρέλανε είναι το μασάζ. Δίνω τεράστια σημασία σε αυτό. Πραγματικά ΤΟ ΜΑΣΑΖ. Σχολαστικότητα, ακρίβεια, κρεσέντο πίεσης όπου έπρεπε και τέλειο σωματικό αυτοέλεγχο στο b2b. Για εμένα καλύτερη κι από τις πραγματικά  δυνατές Ζάνα, Ελένη, Μάγια και άλλα γνωστά και λιγότερο γνωστά ονόματα του χώρου. Άριστη , μπράβο της!

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1

:think: :think: :think: :think: :think:

πολες αποριες μας γενιουντα πως γινεται την ιδια στιγμη να εισαι σε δυο μερη ?? το ενα με την τσουπρα γκομενα και στο ιδιο δευτερολεπτο να  πηδας αλλου???? ε ρε τι αλλο εχουμε να διαβασουμε .
warnban.gif
 σε[/URL] είχα προειδοποιήσει για τα post επί προσωπικού...

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς τι παίζετε στα μασσατζιδικα τις 3ης Σεπτεμβρίου 25 (νομίζω) και στην παροδο επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας (Γκύζη); Στην 3η Σεπτεμβρίου με εξυπηρέτησε η Κορίνα (Ρωσσίδα). Περίπου σαράντα χρόνών. Αν και ψαρωμένος μου έδωσε φραπεδία χωρίς καν να τις το ζητήσω. 70€ Νομίζω ότι μπορείς και να πηδήξεις αν είσαι πίο μάγκας.
Στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας πάροδος Γκύζη τι παίζετε; Πήγα και είχε τέσσερις γκομενάρες. Απο την Ρωσία πρέπει να ήταν και αυτές εκτός από μία που ήτα ελληνίδα. Κάνανε μόνο μασαζ.
40 xρονών και είσαι ευχαριστημένος με φραπέ?? χαλάς την πιάτσα ,τουλάχιστον μπριζολιασμα στο φτερό.
από Ρωσία και μόνο μασάζ ?? ψάχτο λίγο

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
40 xρονών και είσαι ευχαριστημένος με φραπέ?? χαλάς την πιάτσα ,τουλάχιστον μπριζολιασμα στο φτερό.
από Ρωσία και μόνο μασάζ ?? ψάχτο λίγο

Βασικά ο τύπος πρέπει να είναι 46-47 τώρα. Πως σου ήρθε και έκανες νεκρανάσταση ποστ απο το 2006; Ψάχτο λίγο :cheesy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Πρεπει να εχει και καμια 100στη σελιδες για αυτο... Και λιγες μαλλον λεω...
Σορρυ αλλα το Relax Body που αναφερεται στην προσφορα, εχει διευθυνση Πινδαρου 9
και δε νομιζω πως ειδα θρεντακι ποτε γι'αυτο, μπορει να κανω και λαθος...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
πέρασα από Πατησίων 286 να καταγαμίσω την Ναταλί αλλά τζίφος. Έλειπε. Παρούσες Ζωή, Βίκη, Στέλλα, Αθηνά

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.576
Πόντοι
41.813
πέρασα από Πατησίων 286 να καταγαμίσω την Ναταλί αλλά τζίφος. Έλειπε. Παρούσες Ζωή, Βίκη, Στέλλα, Αθηνά

δυο φορες εχω παει ρε παιχτη μετα τις καλες κριτικες που ειχε και δε την πετυχα ουτε εγω.που θα παει ομως.μολις καταλαγιασει ο θορυβος εδω ειμαστε

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Παρτε ενα τηλ πρωτα, υπαρχει στην 1η σελιδα του σχετικου θρεντ, για να μην παιδευεστε
και απογοητευεστε, γιατι ειναι οντως σπασιμο να πας φορτσατος για μια γκομενα και να λειπει,
ειναι κατι σαν οφσαιντ, εκει που εισαι ετοιμος να το καρφωσεις, σφυραει και σε κοβει...

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Σορρυ αλλα το Relax Body που αναφερεται στην προσφορα, εχει διευθυνση Πινδαρου 9
και δε νομιζω πως ειδα θρεντακι ποτε γι'αυτο, μπορει να κανω και λαθος...

και εγω πριν το στειλω για αναληση εδω εψαξα και δεν βρηκα κατι

θα παω να τσεκαρω και θα δωσω το ρεπορταζ....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.576
Πόντοι
41.813
Παρτε ενα τηλ πρωτα, υπαρχει στην 1η σελιδα του σχετικου θρεντ, για να μην παιδευεστε
και απογοητευεστε, γιατι ειναι οντως σπασιμο να πας φορτσατος για μια γκομενα και να λειπει,
ειναι κατι σαν οφσαιντ, εκει που εισαι ετοιμος να το καρφωσεις, σφυραει και σε κοβει...

περνουσα απο κει ρε παιχτη και ειχα λιγο χρονο κι ανεβηκα.δεν πηγα επι τουτου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom