λοιπόν συνεχίζοντας σήμερα την πορνοπεριήγηση μου στα μέσα του μεσημεριού επισκέφτηκα άλλα δυό λαδομάγαζα.
Μονής Προδρόμου 6 , πήγα για να δώ τι παίζει με το πιπίνι....κανένα πίπινι δεν ήταν, ούτε υπήρξε σύμφωνα με τα λεγόμενα του μαγαζιού....στην υποδοχή μιάς και η σερίφησα έλειπε(την πέτυχα στο ασανσέρ
όταν έφευγα)η Αλίσια ξανθιά με πράσινα μάτια κανονικό σώμα μικρό βυζί ,αυτή μου είπε όπως βλέπεις εγώ είμαι η μικρότερη που υπάρχω και τώρα και τους τελευταίους 6 μήνες...είχε ακόμα την Τατιάνα
ψηλή ξανθιά γκίλφ με κανονικό για την ηλικία της σώμα και μεσαία πεσμένα βυζιά και η Ειρήνη μελαχρινό γκίλφ , κοντή παχουλή με 2άρια βυζιά , έφυγα και στα καπάκια πήγα στο 3ης Σεπτεμβρίου 59 με την
ελπίδα να πετύχω επιτέλους την Αννα(πρώην Νατάσα απο Στουρνάρη), στην πόρτα η Νάντια με τα πανέμορφα μάτια , ρόστερ Αλίσα ή Αλίνα δεν άκουσα καλά καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους με πιασηματάκια και
2άρια βυζιά , Ρωξάνη μελαχρινή ψηλή μιλφογκίλφ με κανονικό σώμα και 3άρια βυζιά , Ελένη ξανθιά μιλφογκίλφ κοντή παχουλή και τέλος Αννα ξανθιά ψηλή μίλφ με κανονικό πολύ σφιχτό σώμα ωραία κωλαρά και
μικρό σιλικονάτο βυζί(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική), συνάντηση με πολύ respect φίλο για καφεδάκι και ανασύνταξη δυνάμεων.....νωρίς το απόγευμα συνέχισα για τον επόμενο στόχο μου έτσι βρέθηκα στα Ζανόσπιτο..
Στουρνάρη 29 η Ζανά έλειπε , την Μόνικα δεν την είδα(ήταν και δυό κοπέλες στο δωμάτιο), το παλιό μου στανταράκι η Σόνια θα λείπει για 2-3 μέρες , ο στόχος μου ήταν η Αλεξία , μελαχρινή ψηλή
κανονικό σώμα ωραία κωλάρα και 3άρια βυζιά , για άλλη μια φορά δεν την δοκίμαζα αφού θα πέρναγε στο δωμάτιο και βγήκε μόνο και μόνο για να με χαιρετήσει...στην υποδοχή(περνάει και μέσα)μιά καστανή μίλφ
με κοντά μαλλιά κανονικό σώμα και μικρό βυζί , δούλευε ακόμα η Σάρα , η Ξένια(με διαφορά το καλύτερο κορμί)μελαχρινή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί απίστευτο κώλο , η θειά Ελένη ή οποία είπε καλέ κεράστε
κάτι το παιδί..μια ξανθούλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και μεσαίο βυζί , και μιά χοντρούλα μελαχρινή πολύ μαυρισμένη , παρακαλώ τους "θαμώνες" του μαγαζιού εξκάλιμπερ και τον ευγενικό εκπρόσωπο windows
ας προσθέσουν ονόματα και περιγραφές μιάς και έχει πολλές κοπέλες που έρχονται πολύ γρήγορα και τις ξεχνάω...έφυγα αφού δεν ήταν διαθέσιμη η Αλεξία και πήγα στο Πατησίων 77-79 για να δω τις δυο καινούργιες.Σε ρόλο σερίφησας απο σήμερα , μίας και απο τότε που έφυγε η Νάνσυ η θέση είχε μείνει ορφανή η Αλίνα(σταμάτησε να περνάει στο δωμάτιο)ρόστερ ακόμα Τατιάνα ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα με μαλλί μέχρι τους
ώμους λεπτή με μικρό βυζί , Σοφία ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα λεπτή με μικρό βυζί , Βαλέρια ξανθό ενδιαφέρων μιλφάκι λεπτή με μικρό βυζί , Λία κοκκινομάλλα πληθωρική μιλφογκίλφ και πάμε στις δύο καινούργιες ,
βέβαια σε μένα τα πρόσωπα τους ήταν γνώριμα και ας μην έχουν δουλέψει ξανά σε μασάζ , Πάμελα ξανθιά γκίλφ με πράσινα μάτια κανονικό σώμα 2άρια βυζιά στην φάτσα μοιάζει με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Μιχαήλ...
βέβαια η φυσιογνωμία της δεν μου ήταν απο εκεί γνωστή , έχει δουλέψει σε αρκετά κωλόμπαρα και εγώ την είχα πετύχει σε κάποιο της 3ής Σεπτεμβρίου , η δεύτερη κοπέλα η Βουλγάρα Αννίτα 24 χρονών μελαχρινή
με κανονικό σώμα και μικρό βυζί(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)γνωστή όπως είπα και η δική της φυσιογνωμία και μιάς που δεν ξεχνάω φάτσες , θυμήθηκα ότι προ 2 ετών περίπου δούλευε στον Σκαραβαίο.
αυτά καλό βράδυ.