Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Επίσης από ότι είδα ξαναάνοιξε υπό έα διεύθυνση το Ιουλιανού. Πήγε κανείς;
Tωωωρα το ειδες βρε συναδερφε...
Εχει ανοιξει κανενα 3μηνο...
Ειχα περασει τοτε.. ειχε μια Αλινα(καβλινα) στην πορτα...  χοντρουλα καυλοφατσα..
και 2-3 αλλες αδιαφορες...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε παιδες σκεφτομαι να παω στο χευδεν 13 στην βικτωριας.ξερεται αν εχει κανενα καλο τεμαχιο??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
ρε παιδες σκεφτομαι να παω στο χευδεν 13 στην βικτωριας.ξερεται αν εχει κανενα καλο τεμαχιο??

χευδεν 15Α είναι και δεν έχει καλά τεμάχια, εκτός και αν σου αρεσουν οι γκιλφ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
μπα..κανενα καλο εκει κοντα ξερεις που να εχει πιτσιρικες αντε το πολυ μεχρι 30-35???

τετοιες ηλικιας μονο στο personal spa στην Πατησιων και στο Πατησιων 131, μπες στα θρεντ των μαγαζιων εδω και κοιτα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Ιουλιανού 51-53 στην πόρτα η ξανθιά Πολωνέζα από Φερρών 19. Τεμάχια 4 και άλλα 2 στο δωμάτιο. Αυτές που είδα είχαν κάποιο ενδιαφέρον αλλά όχι κάτι το αξιομνημόνευτο. Είχε μια Άννα με ωραίο σώμα, μια μαυρούλα και μια ξανθιά με κοντά μαλλιά που έμοιαζε με την Κατερίνα πρώην Ιουλιανού αλλπά δεν παρήλασε και δεν την είδα καλά.

Πέρασα απο Φερρών 19 να δω τι παίζει. Δημιουργείται ένας πολύ όμορφος χώρος για φοιτητές παλαιοντολογίας. Αφού και οι ίδιες με παρέπεμψαν να πάω Ιουλιανού που έχει νέες κοπέλλες

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Ηρθε η ωρα να παο και εγω για πρωτη φορα σε μασαζ γιατη αν δεν το κανο τωρα ετσει οπως πανε τα οικονομηκα μου δεν θα το κανω ποτε! συντροφη θελω την βοηθεια σας,πια εινε η καλητερη λαδοκορη στο γλυψημο (εμφανιση και ηλικια για μενα εινε δευτερεβοντα). Δεν εχω εμπηρια για να γραψω κρητηκη αλλα αν παο θα γραψω. Ευχαρηστω....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
Ηρθε η ωρα να παο και εγω για πρωτη φορα σε μασαζ γιατη αν δεν το κανο τωρα ετσει οπως πανε τα οικονομηκα μου δεν θα το κανω ποτε! συντροφη θελω την βοηθεια σας,πια εινε η καλητερη λαδοκορη στο γλυψημο (εμφανιση και ηλικια για μενα εινε δευτερεβοντα). Δεν εχω εμπηρια για να γραψω κρητηκη αλλα αν παο θα γραψω. Ευχαρηστω....
Ελένη και Ζάνα από Στουρνάρη 29 και Βίκυ από Στουρνάρη 63

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Σ΄ ευχαρηστω n.smirni76. Σε αυτα πρεπει να κλεισης ραντεβου η΄ πας και αν εινε εκει καλος αλλιος την επομενη φορα. Απο οτι βλεπω εινε και τα 2 του 70αρι παντος να σε καλα για την αμεση απαντηση

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σ΄ ευχαρηστω n.smirni76. Σε αυτα πρεπει να κλεισης ραντεβου η΄ πας και αν εινε εκει καλος αλλιος την επομενη φορα. Απο οτι βλεπω εινε και τα 2 του 70αρι παντος να σε καλα για την αμεση απαντηση

μην κλείσεις ραντεβού, πήγαινε και όταν σε ρωτήσουν αν έχεις ξανάρθει εκεί ή είναι η πρώτη φορά, πες τους "σε σας πρώτη φορά" ;)

βασικά αν πας πρώτη φορά και τους πεις θέλω την τάδε μπορεί (ίσως λέω) να τους βάλεις σε υποψίες, ειδικά στην στουρνάρη63 που ψάχνονται περισσότερο, καλύτερα για αρχή πήγαινε στης ζάνας που είναι πιο "σίγουρο" μαγαζί και πέρνα με όποια σου αρέσει

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
σ' ευχαρηστο για την πληροφορια kosnik26

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Πρωινές καύλες: Μάρνη 28, δυο Χριστίνες, μια Εύα (μελαχρινάκι πρώην Ιουλιανού), μια Νηγηριανή, η Έλενα, ζουμερό μελαχρινάκι πρώην Κεφαληνίας 75 και καμμια δυο ακόμη. Τα κινεζάκια άφαντα.
Συνεχίζουμε... 

αν δεν βελτιωθηκε  κλαφτα

περασα,καποια απο αυτεσ τισ ημερεσ,για να παρω μια συσταση που ειχα απο εδω μεσα.δυστυχωσ ελειπε..
και 2ο δυστυχωσ,μιασ και πηγα διαλεξα την ΕΥΑ.
μελαχρινη,μακρυ μαυρο μαλλι,στηθοσ,2+,με καποια κιλα παραπανω.
δυστυχωσ οι υπηρεσιεσ τησ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ε Σ..
μπηκε μεσα,και μολισ ειχα κανει μπανακι,κατευθειαν στο ψητο,ουτε μασαζ ουτε τιποτε.
και ναταν το ψητο καλο,λεσ δεν παει στο διαολο.
βιαστικη,στην αρχη πιπα ανευ,αεροπιπα δηλαδη,περασμα του προφιλακτικου με πεσμενη τσουτσου(δεν μου εχει ξανασυμβει),στο πηδημα εκλεινε τα ποδια για μην τον βαλω βαθια,διοτι ειμαι κ ο JOHN HOLMS :2funny: :2funny:,φωνεσ και συμπεριφορα,λεσ και τη σφαζανε,ενω στην ουσια ημουν σχεδον ακινητοσ,και παρακολουθυσα....με το ζορι τελειωμα.με τα χιλια ζορια..
διαρκεια συνεδριασ,με το ζορι 20 λεπτα..
Κατερινα,ετσι δεν γινεται..δεν παει μπροστα το πραγμα..και αν δεισ τισ κριτικεσ μου ,θα καταλαβεισ οτι ειμαι αντικιμενικοσ..αλλα ηταν απο τα ποιο πεταμενα 60 ρια τησ "καριερασ" μου/....απογοητευση πληρησ...

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ιουλιανού 51-53 στην πόρτα η ξανθιά Πολωνέζα από Φερρών 19. Τεμάχια 4 και άλλα 2 στο δωμάτιο. Αυτές που είδα είχαν κάποιο ενδιαφέρον αλλά όχι κάτι το αξιομνημόνευτο. Είχε μια Άννα με ωραίο σώμα, μια μαυρούλα και μια ξανθιά με κοντά μαλλιά που έμοιαζε με την Κατερίνα πρώην Ιουλιανού αλλπά δεν παρήλασε και δεν την είδα καλά.

Πέρασα απο Φερρών 19 να δω τι παίζει. Δημιουργείται ένας πολύ όμορφος χώρος για φοιτητές παλαιοντολογίας. Αφού και οι ίδιες με παρέπεμψαν να πάω Ιουλιανού που έχει νέες κοπέλλες

Αρα ειναι αληθηνες οι φημες οτι  το κατερινιω ανοιξε παλι το μαγαζι αλλα βγαινει μονο σε πολυ γνωστα ατομα  .

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πως να ανοίξουν ρε σμύρνη , αφού το μαγαζί έχει βάλει λουκέτο εδώ και 3 μήνες καί..... :P

ΠΟΛΥ  περιεργο νεο σμυρνιωτη μορτακο μου εσυ ο νουμερο ενα στη ενημερα εδω δεν ηξερες οτι το τσαρδι αυτο εχει κλειση? ο γεροντοερωτας ξερω σε κανει να χανεις τον μπουσουλα εσυ εισαι νεο παλουκαρι μορτακο την πατησες βλεπω γερα με το κατερινιω στο ιουλιανου  και πριν αρχιζεις να φωναζεις και να στελνεις μυνηματα να με διαγραψουν  σου στελνω δημοσια μερικα απο οσα εχεις πει σε μυνηματα και παρακαλω τους κυριους του σαιτ να μην τα διαγραψουν καλο ειναι να ξερουμε ποιος ειναι ποιος ναστε καλα και σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.

n.smirni76
Τιμημένος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: davidpav στις: 07/03/13, 21:09 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
ολο μπλα μπλα μπλα και μπλα ....με την Κατερινά έχω βγει 4 φορές , την μιά είμασταν πολλοί παρέα , αυτη μου ζήτησε να βγούμε

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
 παε και αλλο νεα σμυρνη μορτακο μου να δοθνε και ολοι οτι ο  ερωτας δεν κρυβεται   με το μπαρδον βρε παλουκαρακι μου αλλα  εαν εκαναν ετσι παλια τοτε ο μεγαλος ερωτας του τασου και της γκολφος δεν θα τον ηξερε κανενας  μην το κρυβεις παραδεκσοθτο δημοσια  οχι να το λες μονο σε μερικους οτι η κατερινιω ειναι τρελη και παλαβη για σενα . ακους τσουπρα μου μετα μου λες οτι φταιω εγω. νατα παρτα πιο κατω

n.smirni76
Τιμημένος

« Εστάλη στον/στην: davidpav στις: 02/03/13, 01:01 »
ποτέ δεν έχω γαμήσει σε κανένα μασατζήδικό χωρίς να πληρώσω....ακόμα περιμένω όμως να μου δώσεις ένα ποστ έστω και σε πμ που προμοτάρω , τόσο
δύσκολο σου είνα? να απαντήσω εγώ για να σε βγάλω απο την δύσκολη θέση....απλά δεν υπάρχει ,
δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο εσύ μπορείς να ξέρεις καλύτερα , τον ολυμ που λές τον γνώρισα τυχαία στο κατάστημα μια μέρα που
πήγαμε με τον ψάρακα σαν πελάτες (τον ψάρακα είναι γνωστό ότι τον γνωρίζω το έχω γράψει και σε ποστ του Πατησίων)λογικά και εσύ θα τον γνωρίζεις
μίας και είναι πάρα πολλά χρόνια πελάτης , σίγουρα θα τον έχεις πετύχει κάπου ,n.smirni76
Τιμημένος

« Εστάλη στον/στην: davidpav στις: 02/03/13, 01:01 »
ποτέ δεν έχω γαμήσει σε κανένα μασατζήδικό χωρίς να πληρώσω....ακόμα περιμένω όμως να μου δώσεις ένα ποστ έστω και σε πμ που προμοτάρω , τόσο
δύσκολο σου είνα? να απαντήσω εγώ για να σε βγάλω απο την δύσκολη θέση....απλά δεν υπάρχει ,
δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο εσύ μπορείς να ξέρεις καλύτερα , τον ολυμ που λές τον γνώρισα τυχαία στο κατάστημα μια μέρα που
πήγαμε με τον ψάρακα σαν πελάτες (τον ψάρακα είναι γνωστό ότι τον γνωρίζω το έχω γράψει και σε ποστ του Πατησίων)λογικά και εσύ θα τον γνωρίζεις
μίας και είναι πάρα πολλά χρόνια πελάτης , σίγουρα θα τον έχεις πετύχει κάπου , εκείνη την μέρα λοιπόν η κατερινά μας είπε να γνωρίσουμε κάποιον μετα μας αποκάλυψε ότι είναι ο ολυμ , με την κατερίνα έχω βγεί 4 φορές αλλά μέχρις εκεί

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
και κατι απο τον πατερουλη ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ  για να ξεροθν τα μαγαζια ποιος ειναι και τιπαει να κανει  

marios kalos
Ανώτερος

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: davidpav στις: 09/03/13, 12:12 »
Και καλά με τον ολυμ μάλλον τελειώσατε. Εγω ομως ειμαι πιο σκατας απο αυτον.
Επειδη όμως είσαι μάγκας και μορτης και είχες και κωλόμπαρο και ήσουν άνθρωπος της νύχτας και όποια πέτρα να σήκωνες θήσουνα από κάτω μπορείς να μου πεις η νύχτα τους μαρτυριαριδες πως τους αντιμετωπιζε;
Βέβαια η δική μας η περίπτωση δεν είναι της νυχτας αλλα της μερας. και αφου όπως εγραφες όλες οι τσούπρες κελαιδαγανε ....... καταλαβαίνεις τωρα. Και βεβαια στις τσούπρες περιλανβανεται και η πρωην σεριφισσα. όλες κάπου δουλεύουν. και κανεις δεν θελει μπλεξιματα με μαρτυριαριδες.
με τετοια εμπειρια με τη νυχτα τις τσουπρες δεν τις σκεφτικες? νομιζω οτι εχω πολλη δουλεια. ευτυχως γιατι ειμαι και συνταξιουχος και βαριεμαι.

κανω μια σκεψη βρε μορτακο ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ  γιατι δεν βγανεις εδω δημοσια να μας πεις  παλουκαρακια μου αυτη ειναι η τσουπρα μου ολοι την ξερεται  αυτες ειναι οι τιμες  ειμαστε εκει . ομορφα ωραια σταρατ πραματα παπουλη μου  γιατι να μας τα πρηζεις γυρνωντας απο δω και απο κει στρωνοντας εδαφος και μετα να γραφεις για την τσουπρα καντο τωρα  ουτως η αλοιως εσυ απαντας στα πμ που της στελνουν και τωρα. βεβαια τα διαβαζει και ο γυριστρουλης της. εξαλου βρε μορτη μου  ολοι την ξερουμε ειναι ωραια μπανικη γκομενα και απο οτι μου λενε εδω τα αλλανια που την ηδαν τυχαια σε καφε  να απολαμβανει το φροθτοχυμο της παρεα μετον γυριστρουλη και ασ αρνειται αυτος τον ερωτα του. λοιπον μοθ λενε οτι εχει γινει φοβερο γκομενακι το κατερινιω με το μαλακαι του το σενιο  το πονιρο το παιχνιδιαρικο το βλεμα . αρα ποιο το προβλεμα μορτη μου βγες δημοσια και πεστο αντε και  ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ  να τα κονομησεις μπαγασα σου ευχομαι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
μπράβο ρε μορτάκο , ωραίος είσαι...και πάλι δεν έγραψες κάτι που δεν έχω παραδεχτεί δημόσια με πόστ μου.
όμως σε όλα όσα σε έχω ρωτήσει πάλι δεν απαντάς.

Πρός τους Κύριους του Σαιτ....να το χαίρεστε , δεν μπορώ να καταλάβω πώς ανέχεστε τέτοια άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα στο σαιτ παρά μόνο κατηγορούν άλλους ,
έκτος αν όντως ισχύει ότι ο τύπος είναι γνωστός ενός  mod και του κάνει  πλάτες....
πρός κλώνο davidpav γιατί ασχολείσαι ακόμα μαζί μου δεν έχεις πεί , πές εδώ δημόσια , σου χαλάσαμε το μαγαζάκι με καμιά αλήθεια που γράψαμε ?
απάντα επιτέλους σε όσα σου έχω ρωτήσει κατά καιρούς, και μην  απαντάς πάντα ότι εσύ θέλεις και δημιουργείς εντυπώσεις ,  μπορείς να μην ασχολείσαι με την πάρτη μου
είσαι όλο λόγια.....ήθελα να ξέρω ακόμα και τα πμ μου που έβγαλες τα διάβασες.....ούτε σε αυτά δεν έχεις απαντήσει......όλο λές ότι δεν έχεις συμφέρων και καλά μιλάς
εκ μέρους φίλων σου που δεν θέλουν να αποκαλυφτούν.....σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου όπως εγώ δεν ασχολούμαι με τις δουλειές σου  , είναι η τελευταία φορά που
ασχολούμαι μαζί σου εκτός αν γράψεις επιτέλους κάτι με αποδείξεις κάτι που να ανήκει στην σφαίρα του αληθινού και όχι της φαντασίας που έχεις που μάλιστα είναι
πολύ μεγάλη μιάς και πίνεις πολύ με τα φιλαράκια σου στο δήθεν μαγαζί σου που τα συζητάτε.....περιμένεις να γράψω κάτι και με περιμένεις στη γωνιά , λές ότι έχεις πληροφόρηση
έχεις φιλτράρει τίποτα απο αυτά που σου λένε ή έτσι γεροξεκούτης και μουνόδουλος  που είσαι λόγω ηλικίας ότι σου πεί η καθεμία το πιστεύεις....δεν με ξέρεις προσωπικά και έχεις άποψη
πώς γίνεται αυτό , καλό μεσημέρι και καλά κρασιά.....μπορείς να γράψεις ελεύθερα τώρα τα κατεβατά σου με τα ψέμματα σου...ευτυχώς ξέρω ποιος είμαι όπως και με γνωρίζουν και πολλά άτομα
εδω μέσα και ξέρουν το ποιόν μου....μπορείς να γράψεις ότι θέλεις , όχι ότι θα με ρώταγες...   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom