Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
Τιμες κ προγραματα απο 3ης σεπτεβριου ξερουμε?ωραριο?
Σιγουρα εχει μαυρουλα εκει?

50 ευρω φουλ προγραμμα, κανε ενα κοπο και μπες και στο νημα του μαγαζιου να διαβασεις, μην τα περιμενεις ολα στο πιατο
για να λεμε οτι εχει σημαινει πως εχει μαυρουλα εκει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
Αγαπητοί:
Η Ζωή και η Βικυ,τα πιπινάκια με τις μέτριες επιδόσεις από Φερρών 19 εργάζονται τώρα στο Πατησίων 286
.
τις ειδα και εγω και τις 2 πριν κατι μερες που περασα απο εκει. Η ζωη ομορφουλα αλλα απο υπηρεσιες πολυ μετρια....αμα δεν εχει μιλφ/γκιλφ το μαγαζι.... :cheesy:

Εκεί πέτυχα και μια κινέζα ονόματι Κιμ, που δεν την έχω ξαναδεί πουθενά. Μιλάμε για απίστευτο μπάζο, [size=16pt]αλλά κάποιοι δεν μασάνε με κάτι τέτοια οπότε το αναφέρω.[/size]

:grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
50 ευρω φουλ προγραμμα, κανε ενα κοπο και μπες και στο νημα του μαγαζιου να διαβασεις, μην τα περιμενεις ολα στο πιατο
για να λεμε οτι εχει σημαινει πως εχει μαυρουλα εκει

Σ ευχαριστω φιλε κ σορυ απλα μενω πολυ μακρια κ δεν ειναι τοσο ευκολο να κανω τσαρκα η τγυρα οποτε καθε επισκεψη που κανω γενικα ειναι απο πριν καθορισμενη

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αγαπητοί:
Η Ζωή και η Βικυ,τα πιπινάκια με τις μέτριες επιδόσεις από Φερρών 19 εργάζονται τώρα στο Πατησίων 286.

και η Συλβια που ηταν κι αυτη στο Φερων? ειναι κι αυτη εκει?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Πάρασα επίσης από Φραντζή 4, Συγγρού 46, Συγγρού 248, Πατησίων 131, Θησέως 85 και Πατησίων 79 ...............

Αμα σας πουν στην δουλεια που δουλευετε να πεταχτειτε σε μια δουλιτσα σε 5 σημεία της Αθήνας θα ζητησετε αυξηση και θα γκρινιαξετε οτι ειναι πολύ κουραστική δουλειά  ενω αν ειναι να πατε για χαβαλέ τρέχετε  :cheesy: :grin:

Εκεί πέτυχα και μια κινέζα ονόματι Κιμ, που δεν την έχω ξαναδεί πουθενά. Μιλάμε για απίστευτο μπάζο, αλλά κάποιοι δεν μασάνε με κάτι τέτοια οπότε το αναφέρω.
.

Μια ασιατισσ (ανω των 35) ψιλομπαζο Κιμ υπήρχε πριν 2 χρονια στο Μεσογειων 208 και ο μαλακας δεν μάσησα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλιμερα σε ολους,σειμερα ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΛΙΑ,ΣΑΡΑ,ΑΥΑΠΗ για να σας χαλαροσουνε και οχι μονο φιλακια σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*τηλ:6972164085-6972164138

ΦΟΤΗ

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα από σήμερα παίζουνε 7 κορίτσια Ηρών πολυτεχνείου 90 ποιος γουστάρει κάνει μια βόλτα.....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.596
Πόντοι
41.813

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
καλησπέρα από σήμερα παίζουνε 7 κορίτσια Ηρών πολυτεχνείου 90 ποιος γουστάρει κάνει μια βόλτα.....
Μάθε να πλασάρεις σωστά το εμπόρευμά σου αν θες να δεις πελάτες στο μαγαζί σου.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.596
Πόντοι
41.813

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μολις συμπληρωσετε εντεκαδα θα παιξουμε και μπαλλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απαπα.... χωρίς αναπληρωματικούς δεν κατεβαίνει η ομάδα....
να φάει καμία κανά πουτσοσκάμπιλο και να βγει τραυματίας...μετά πώς θα νικήσει η ομάς;;

χαχααχαχαχαχα
θεϊκό το σχόλιο....γελάω μόνος μου ο μαλάκας μέσα στο lounge...χαχαχαχαχα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.050
Πόντοι
19.505
Αμα σας πουν στην δουλεια που δουλευετε να πεταχτειτε σε μια δουλιτσα σε 5 σημεία της Αθήνας θα ζητησετε αυξηση και θα γκρινιαξετε οτι ειναι πολύ κουραστική δουλειά  ενω αν ειναι να πατε για χαβαλέ τρέχετε  :cheesy: :grin:

Μια ασιατισσ (ανω των 35) ψιλομπαζο Κιμ υπήρχε πριν 2 χρονια στο Μεσογειων 208 και ο μαλακας δεν μάσησα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Για την ακρίβεια, με στέλνουν από τη δουλειά στα 5 σημεία, και εκμεταλλεύομαι το χρόνο για να επισκέπτομαι τους ναούς της Απωλείας... Το τερπνόν μετά του ωφελίμου :)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Για την ακρίβεια, με στέλνουν από τη δουλειά στα 5 σημεία, και εκμεταλλεύομαι το χρόνο για να επισκέπτομαι τους ναούς της Απωλείας... Το τερπνόν μετά του ωφελίμου :)

Σωστος ο κυριος !!!  :thumbsup:

paraskevasoeo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_2:
κυριοι..τις προαλλες επισκεφτηκα ενα μασατζιδικο και καλα..απο προταση ενος φιλου..ειναι στην δημοκριτου 9 στο κολωνακι.Εκει με υποδεκτηκε μια ξανθια τσατσα..τα κοριτσια μπορω να πω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.και ειναι δυσκολο να το πω αυτο σε εν λογο μαγαζια.ΤΕΛοσπαντων δεν θα το ζαλισω ,πηρα ενα ντουετακι με ενα μελαχρινο απιστυετα καυλιαρικο γκομενι εν ονοματι Ελενα.μελαχρινο ψηλο,αγριο,αλογοουρα..πολυ επιβλητικη παρουσια.. και σε αντιθεση παρεα με την Αφροδιτη..ενα μικρο.ψηλη και εκεινη ,πιο αθωα..παντα ΚΑΙ ΚΑΛΑ!.με υφακι απιστευτα ερεθιστικο..ξανθο..ΤΡΕΛΑ λεμε..παμε δωματιο..μασαζ και απο τις δυο..που μετετραπει σε παιχνιδι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και μεταξυ τους και μαζι μου..κοντεψε μα μου ρθει ΕΦΡΑΓΜΑ! το παιζανε πολυ καλα.Η ξΑΝθΟουλα αφΡΟδιτη πιπα που τρελαινει και Η Αλλη η ελενα μου εριξε ενα πηδημα αξεχαστο. καυλωνω παλι που τα γραφω! τελοσπαντων για την τιμη ηταν πολυ καλη εμπειρια και μια ωρα φουλ καταστασεων ,προτεινω ανεπιφυλακτα

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.371
Πόντοι
5.595
:s&m_2:
κυριοι..τις προαλλες επισκεφτηκα ενα μασατζιδικο και καλα..απο προταση ενος φιλου..ειναι στην δημοκριτου 9 στο κολωνακι.Εκει με υποδεκτηκε μια ξανθια τσατσα..τα κοριτσια μπορω να πω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.και ειναι δυσκολο να το πω αυτο σε εν λογο μαγαζια.ΤΕΛοσπαντων δεν θα το ζαλισω ,πηρα ενα ντουετακι με ενα μελαχρινο απιστυετα καυλιαρικο γκομενι εν ονοματι Ελενα.μελαχρινο ψηλο,αγριο,αλογοουρα..πολυ επιβλητικη παρουσια.. και σε αντιθεση παρεα με την Αφροδιτη..ενα μικρο.ψηλη και εκεινη ,πιο αθωα..παντα ΚΑΙ ΚΑΛΑ!.με υφακι απιστευτα ερεθιστικο..ξανθο..ΤΡΕΛΑ λεμε..παμε δωματιο..μασαζ και απο τις δυο..που μετετραπει σε παιχνιδι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και μεταξυ τους και μαζι μου..κοντεψε μα μου ρθει ΕΦΡΑΓΜΑ! το παιζανε πολυ καλα.Η ξΑΝθΟουλα αφΡΟδιτη πιπα που τρελαινει και Η Αλλη η ελενα μου εριξε ενα πηδημα αξεχαστο. καυλωνω παλι που τα γραφω! τελοσπαντων για την τιμη ηταν πολυ καλη εμπειρια και μια ωρα φουλ καταστασεων ,προτεινω ανεπιφυλακτα

Τώρα εσύ είσαι η Έλενα ή η Αφροδίτη?  :think: :think: :think:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ναι ε;

και ποιά ήταν η τιμή θα μας πεις Έλενα ή Αφροδίτη;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Σε άλλο νήμα η Ελενα ειναι μόνη και με στραπ ον (  :lheel: :lheel: :lheel: ??)

φιλε σε ενα μασατζιδικο στο κολονακι επι της δημοκριτου 9 ειναι μια η ελενα..δεν φανταζεσαι .αυτο σου λεω. με 150 μια ωρα ακολασιας.

ΥΓ Loca παντως εναι η τρελλή ο τρελλος ειναι loco

Επισκέπτης
Αγαπητοί:
Η Ζωή και η Βικυ,τα πιπινάκια με τις μέτριες επιδόσεις εργάζονται τώρα στο Πατησίων 286. Εκεί πέτυχα και μια κινέζα ονόματι Κιμ, που δεν την έχω ξαναδεί πουθενά. Μιλάμε για απίστευτο μπάζο

Στο συγκεκριμένο , έχει τίποτε καλό , νταρντανέ , όχι άνω των 45 ,
με καλό κορμί , που να ανήκει πάντα στη λευκή φυλή ;;;;
Γιατί θα βρεθώ εκεί κοντά για δουλειά τις επόμενες μέρες και ... βολεύει.
Με ενδιαφέρει μασαζο-φραπές-καλαμακωτός κυρίως
αν και δεν λέω όχι και σε steak ....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.050
Πόντοι
19.505