Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
  ΠΑΤΗΣΙΩΝ286........ημερομηνια ενδεικτικη...ο χωρος,ουτε κρυο ουτε ζεστη...
παρουσες δυο πιπινια το ενα μελαχροινο και μπαζακι,το αλλο ξανθο,κοριτσι της διπλανης πορτας,η Λαουρα...
πετσετα και παντοφλες σφραγισμενα,το μπανιο εξω απο το δωματιο...
μπανακι και μετα εμφανιστηκε το μωρο...ηλικια μεχρι 25 θα ελεγα,μαλλον μικροτερη ομως..σωμα καλο,βυζι μηδεν και οχι 1,5 που ανεφερει συναγωνιστης,αλλα ρωγα κερασακι να την φας...μασαζ αποδεκτο.κατι σαν χαδι βεβαια περισσοτερο,αλλα ικανοποιητικο...
φραπε με καλαμακι,οχι κατι εξτριμ,για δαχτυλα στην αρχη τσιναγε για την στενη τρυπουλα,μετα το..συνηθισε...την ρωτησα αν την δινει,κατι μεταξυ οχι-ναι-ειναι μεγαλος και κατι παπαριες,παντως φανηκε δουλεμενη...εναλλαγες στασεων,της ζητησα να τελειωσω στο στομα,αλλα δεν...δεν σου βγαζει καμια ιδιαιτερη καβλα,μονο την ικανοποιηση οτι πηδας το πιπινι της διπλανης πορτας...προσπαθει παντως να σε τελειωσει γρηγορα,οποτε θελει να παρεις εσυ τον ελεγχο... :zfuck:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 43

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.641
Πόντοι
736
Παίκτες ξέρεις κανείς άν η Ελενα (μαζί με την Αννίτα είχαν το Choco Spa στο Μαρούσι),έχει ανοίξει αλλού μαγαζί και πού?

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς απο Βασ. Γεωργίου κ Ανδρούτσου 152???
Είμαι ταρίφας κ πήρα κούρσα την ιδιοκτήτρια,η οποία μου προμόταρε πολύ πειστικά το μαγαζάκι της..
Η ίδια δε,εξαιρετικό μιλφάκι!!
Στο ιντερνετ δε βρήκα τπτ,παρα μόνο μία αγγελία με το τηλ..ίσως είναι καινούριο..ζητώ τα φώτα των έμπειρων συναγωνιστών!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς απο Βασ. Γεωργίου κ Ανδρούτσου 152???
Είμαι ταρίφας κ πήρα κούρσα την ιδιοκτήτρια,η οποία μου προμόταρε πολύ πειστικά το μαγαζάκι της..
Η ίδια δε,εξαιρετικό μιλφάκι!!
Στο ιντερνετ δε βρήκα τπτ,παρα μόνο μία αγγελία με το τηλ..ίσως είναι καινούριο..ζητώ τα φώτα των έμπειρων συναγωνιστών!
για δώσε λινκ της αγγελίας....

magichellas

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
gonistes....meno kentro,konta stin kallirois...vlepo polla edo konta...kati kalo gia...proino ksipnima paizei?

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
gonistes....meno kentro,konta stin kallirois...vlepo polla edo konta...kati kalo gia...proino ksipnima paizei?
τα περισσοτερα  ειναι κλειστα σημερα μορτη μου κυριακη σημερα πανε να το λιασουν λιγο οι τσουπρες απο αυριο παλι

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:tits2:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=36.0;attach=490034[/img[/URL]]
[/quote]

αρκεί να μην βγει καμιά βρώμα οτι σέρνει καμιά αρρώστια το ξεκολι (πράγμα οχι απίθανο με αυτά που κάνει) και θα τρέχει η μισή Αθήνα στους γιατρούς (κι εγω μέσα)

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
αρκεί να μην βγει καμιά βρώμα οτι σέρνει καμιά αρρώστια το ξεκολι (πράγμα οχι απίθανο με αυτά που κάνει) και θα τρέχει η μισή Αθήνα στους γιατρούς (κι εγω μέσα)

Καπότες ρε παιδιά...είναι απλό...  :grin: :grin:

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
  ΠΑΤΗΣΙΩΝ286........ημερομηνια ενδεικτικη...ο χωρος,ουτε κρυο ουτε ζεστη...
παρουσες δυο πιπινια το ενα μελαχροινο και μπαζακι,το αλλο ξανθο,κοριτσι της διπλανης πορτας,η Λαουρα...
πετσετα και παντοφλες σφραγισμενα,το μπανιο εξω απο το δωματιο...
μπανακι και μετα εμφανιστηκε το μωρο...ηλικια μεχρι 25 θα ελεγα,μαλλον μικροτερη ομως..σωμα καλο,βυζι μηδεν και οχι 1,5 που ανεφερει συναγωνιστης,αλλα ρωγα κερασακι να την φας...μασαζ αποδεκτο.κατι σαν χαδι βεβαια περισσοτερο,αλλα ικανοποιητικο...
φραπε με καλαμακι,οχι κατι εξτριμ,για δαχτυλα στην αρχη τσιναγε για την στενη τρυπουλα,μετα το..συνηθισε...την ρωτησα αν την δινει,κατι μεταξυ οχι-ναι-ειναι μεγαλος και κατι παπαριες,παντως φανηκε δουλεμενη...εναλλαγες στασεων,της ζητησα να τελειωσω στο στομα,αλλα δεν...δεν σου βγαζει καμια ιδιαιτερη καβλα,μονο την ικανοποιηση οτι πηδας το πιπινι της διπλανης πορτας...προσπαθει παντως να σε τελειωσει γρηγορα,οποτε θελει να παρεις εσυ τον ελεγχο... :zfuck:

παντος η λαουρα οσο ομορφη ειναι τοσο ξενεροτη ειναι στα του προγραμματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom