Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Προς davidpav

συνέχεια από αυτά που έγραψα στο θρεντ του οασις

Ο μοναδικός σκοπός της ύπαρξής σου στο bou είναι να την πέφτεις σε τρια-τέσσερα μέλη και μόνο. Τη διαφορά των μελών αυτών από εσένα (ανεξάρτητα αν έχουν γίνει και κάποιες υπερβολές) μπορεί να τη δει όποιος θέλει με ένα κλικ στο προφιλ του καθενός μας.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που γράφουν "ρε μάγκες μας τα έχετε πρήξει. σταματάτε"
Ίσως να είναι πραγματικά έτσι, ίσως δεν θέλουν να καταλάβουν τι παίζεται ή είναι μες το παιγνίδι. Μπορούν όμως να μην ανοίξουν το ποστ και να προχωρήσουν.
Εγώ λοιπόν και θα συνεχίσω να γράφω στο σάϊτ και θα συνεχίσω να σου απαντώ και νομίζω υπάρχουν πολλές εκατοντάδες που διαβάζους εδώ μέσα και μας κρίνουν.
Τώρα σχετικά με τσούπρες. Μια τσούπρα είναι και η Εύα που δούλευε στης άλλης τσούπρας που είχε το μαγαζί που έκλεισε και που είχε κατ΄εσέ καμιά εικοσαριά γκόμενους.
Όλως τυχαίως μόλις πήγε στο μαγαζί του αριστοτέλη ρώτησες τυχαία "ποιός ξέρει που πήγε η Εύα από Ιουλιανού" (αλήθεια την έχεις πάρει ή έτσι σου ήρθε....... να ρωτήσεις, και αν την έχεις πάρει γιατί δεν μας γράφεις να μάθουμε και μεις?)
Αμέσως έσπευσε ο αριστοτέλης να μας πληροφορήσει ότι πήγε εκεί και άλλαξε όνομα. Έγινε Άντζελα. Βέβαια επειδή είναι αυτή που είναι άρχισε να τον ρίχνει τον αριστοτέλη και να μοιράζει τηλέφωνα και να δουλεύει το βράδυ στα ξενοδοχεία. Την πήρε λοιπόν πρέφα (και καλά έκανε ο άνθρωπος) και την έστειλε και έγραψε και σχετικό μήνημα. Και βρήκε στέγη στο Μάρνης όπου "έγινε καλο κορίτσι και δεν μοιράζει πιά τηλέφωνα" Έτσι δεν είναι Μαρίκα?
Αυτά λοιπόν για να μην έχουμε απορίες εμεις οι τρεις τέσσερις από που είχες πληροφορίες. Άλλο αν έβαλες και 100 κιλά σάλτσα για να το κάνεις σαπουνόπερα.
Για το ότι δημοσιεύεις προσωπικά μηνύματα που έχεις λάβει δεν θα το χαρακτηρίσω αλλά εσύ που έχεις κάνει και σε κωλόμπαρα ξέρεις πως τους χαρακτηρίζουν αυτούς τους τύπους. Πάντος όχι μάγκες και μόρτες.
Αυτός είσαι λοιπόν.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
μορτακο ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ  δεν σας ριχτηκα  αντιθετα εσεις ριχτικατε σε μενα ενω καθομαι ησυχος στο τραπεζακι μου πατερουλη μου
δεν μπορεις να κανεις χωρις να προσπαθεις να κανεις ζημια σε ενα μαγαζι βλεπεις τοσα χρονια στην ιδια δουλεια εχεις μαθει να πηγαινεις να κανεις τον καλο και μετα ξερεις εσυ μην τα λεω δημοσια βλεπεις σεβομαι οπως και δεν εχω πει δημοσια με τι ονομα κυκλοφορεις στα μαγαζια αυτα τα σεβομαι. λοιπον σου ειπα το θεμα ληγει εαν βγεις επιτελους δημοσια και παραδεχτεις οπως εχεισ παραδεχτει ολα οσα  γραφω λοιπν να βγεις και να πεις  οτι σανΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ολον  αυτον τον καιρο απο τοτε που ανοιξατε με την τσοθπρα σου την εγκονουλα σου το μαγαζι ιουλιανου διαβαζες τα πμ ολων μαζευες πληροφοριες και τις εκμεταλευοσουν και τις εκμεταλευεσαι ακομη και τωρα που κανεις το ιδιο
μεγαλε μορτη αυτο ειναι το προβλημα αυτο καταγγελω και ετσι πρεπει να γινεται γιατι το σαιτ ειναι για πολλα μορτη μου δεν την πεφτω σε κανεναν αλλον παρα σε εσενα με τα δυο ονοματα και εχω δικιο και στον γαμπρουλη  που βγαινει να σε υποστηριξει
ειδες μορτη βγηκες απο μονο σου τα εβαλες με ενα απο τα καλυτερα μαγαζια εβαλες το χερακι σου για πολλα ξερεις απο την δουλεια σου  το οτι εισαι συνταξιουχος αστο σε κανα χρονο ΝΑΙ . λοιπον μορτη μου για να τελειωνουμε παραδεξουτο πες δημοσια ναι ρε παληκαρια ειμαι ο φιλος ο προστατης  οσυναιτερος  της κατερινιως οπς θες πεστο θα το δεχτοθμε και τελειωνει εδω το στορρυ και το ειδιολιο μας αντε ματσα μουτσδα και σταματα να γτα βαζεις με τα μαγαζια που εχουν πολυ πιο καλη πελατεια απ οτι το δικοσου 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομίζω να την έπεσα στον Αριστοτέλη όπως κατάλαβα ότι θέλεις να πεις. Ο ίδιος ανέφερε το γεγονός στο σάϊτ και αν θες τη γνώμη μου καλά έκανε και την έδιωξε την τσούπρα (σου) γιατί έχει μαγαζί και μάλιστα από τα καλλίτερα και όπως και κάθε έχει και έξοδα και δεν μπορεί η κάθε μια να εκμεταλλεύεται την πελατεία του μαγαζιού προς όφελός της. Κατάλαβες? Ο Αριστοτέλης από τον τρόπο που γράφει φαίνεται καλός επαγγελματίας και δεν θα είχα κανένα λόγο να γράψω κάτι ψέματα. Εξάλλου έχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές ότι πρόκειται περί αυτής. (sikos π.χ. και κάποιος άλλος που την είδε στο Μάρνης που θα τον βρω και θα το γράψω)
Εσύ από την 1 Φεβρουαρίου που γράφτηκες στο σάϊτ και εχεις 125 μηνύματα την πέφτεις σε συγκεκριμένους. Αυτό αποδεικνύεται από το σύνολο των μυνημάτων σου. Τα γραφτά σου υπάρχουν ευτυχώς στο προφίλ σου.
Τέλος δυστυχώς δεν είχα δεν έχω και ούτε θα έχω μαγαζί αφού αυτά θέλουν και άλλα πολλά ....... τα οποία δεν κατέχω.
Περιμένω να γράψεις σε ποιά μαγαζιά έχω κάνει ζημιά. (δεν πιστεύω να λες ζημιά μια άσχημη κριτική γιατί τότε πρέπει να τα βάλεις με όλο το σάϊτ)

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ρε μορτακο πατερουλη της κατερινιως εισαι σαν τους πολιτικαντιδες αλλου γιαλλου πατας αλλα σου λενε και εσυ το γουδι το γουδοχερι
ειπαμε εισαι συνεταιρος με το κατερινιω αλλα δεν μας λες  αληθευει αυτο που κυκλοφορει γραφτηκε πιο πανω διαβασε μορτακο αλλα πεσμας αληθευει και το αλλο οτι διαδιδεις στην πιατσα οτι θα την στηλεις στα εξωτερικα?
στο μαγαζι  δαφνησ βγηκες και  με προκαλουσες να γραψω για την τσουπρα  βγηκες με το αλλο ονομα το ξεχασες αλλα ο αριστος δεν ειναι σαν εσενα κουτοπονηρος  ειναι ντομπρος και σωστος επαγγελματιασ παρε μαθηματα μορτη γιατι θα το καταστρεψεις το κοριτσι την εγγονουλα σου εννος γιατι δεν το παραδεχεσαι. να σου πω και το αλλο  κατι τσουπρες λενε να σε επισκεφθουν στη δουλεια σου να σου κανουν ενα δωρο δεν ξερω τι ειναι δεν το λενε  . μονος σου παραδεχτηκες οτι εβγαλες στη φορα καποια που ειχες μαθει απο την εγκονουλα σου  αλλα εχεις μπερδεψει τον κοσμο εδω  το θεαμον κοινο γιατι βγαινεις με τα δυο ονοματα  σε εμας την παλιοπαρεα δεν περνανε  και αυτο λεμε σε ολους ποιος εισαι πραγματικα και να προσεχουν  λοιπον παραδεξου αυτα που σου βγαλαμε πεσμας ορθα κοφτα εισαι φιλος μετοχος διαφημιστης νταβαντζης της εγγονουλας σου το κατερινιω και τελιωνει το στορυ ρε μορτη γιατι δεν το παραδεχεσαι αυττα δειχνουν τα γεγονοτα . αντε να σδταματησουμε

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
και λεω προς τους αξιοτιμους κυριους κυριους του σαιτ  αφου τους ζητησω πολλα συγνωμη για την αναστατωση  οτι δεν εχω τιποτα με κανενα αλλο εκτος απο τα δυο ατομα που προκαλουν συνεχεια . θα γαψω και κριτικες αφου αυτο επιθυμουν αλλα η αληθεια πρπει να λεγεται να φυλαγοντα μαγαζια πελατες  απο καποια ατομα οπως ΜΑΡΙΟς ΚΑΛΟς Η ΟΛΥΜ  και παλι με το μπαρδον και ναστε ολοι καλα παληκαρια  την ευχη μου απο μενα εναν ξεμοραμενο παπου

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
:offtopic:ολα τα προηγουμενα ποσταρισματα,ανηκουν στο θεμα...Μασαζοπαπαρολογιες....
που εισαι ρε :priest: πατερ που σαν μοντ,τα καθαριζες επι τοπου.... :s&m_3: :s&m_3:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

πρώτη φορά διαβάζω τόσο μεγάλη πρόταση :grin:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
To μόνο που έχω να σχολιάσω εγώ, είναι περαστικά στην Κατερίνα για το πρόβλημα υγείας που έχει.. γιατί τελικά μόνο η υγεία μετράει. Όλα τα άλλα (τσακωμοί, διασκέδαση κλπ κλπ) είναι δευτερεύοντα.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
εγω πρωτος της ευχηθηκα περαστικα πριν καιρο οταν το ειπε και της εστειλα πμ με ευχες τα αλλα ναι ειναι μα----- ες
ειπαμε δεν εχω τιποτα με το κατερινιω  αλλοι φταινε κατερινιω σου ξαναλεω περαστικα αλλα σου ξαναλεω και παλι  ειμαι ο ΔΑΒΙΔ καμια σχεση με σπαρκ    μην τα μπερδευεις και τα βαζεις με λαθος ατομα  βαλτα μαζι μου τσουπρα μου

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Από παλιά Χόρχε καλή ήταν.
ναι αλλα τωρα μετα απο τοσα χρονια προπονηση εχει φτασει σε αλλα επιπεδα...
στην τελευταια μου επισκεψη με εκανε να σκεφτω την Βικυ απο Στ63... τοσο καλη εχει γινει...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
ναι αλλα τωρα μετα απο τοσα χρονια προπονηση εχει φτασει σε αλλα επιπεδα...
στην τελευταια μου επισκεψη με εκανε να σκεφτω την Βικυ απο Στ63... τοσο καλη εχει γινει...

Και στον ύπνο της τσιμπούκια κάνει.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ακτινογραφια όμως ρε παιδι μου και αβυζι. Κρίμα , κρίμα.....

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
ατζέντηδες, αρτίστες , πουτάνες, νταβατζήδες, καλλιτεχνικοί διευθυντές, marketing managers σε ξεκατίνιασμα  μέχρι θανάτου, μπλιάχχχχ

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
216
ατζέντηδες, αρτίστες , πουτάνες, νταβατζήδες, καλλιτεχνικοί διευθυντές, marketing managers σε ξεκατίνιασμα  μέχρι θανάτου, μπλιάχχχχ

Και μαλιστα έχουν την εντύπωση οτι δεν τους εχουμε καταλαβει και το παιζουν ιστορια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom