You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (7 μέλη και 54 επισκέπτες)
μπορει καποιος φιλος να μας πει αν το ευαγες ιδρυμα της ποσειδωνος είναι στο υψος της Αμφιθεας. αν ναι το κουδουνι τι γραφει για να μην ενοχλησουμε κανενα αθωοαπο Ποσειδωνος εχω καιρο να περασω αλλα σαν μαγαζι ειναι πολυ καλο...εχω δοκιμασει κ το τζακουζι...πολυ καλο....να σου γαραγαλαιε τ α...δια οι μπουρμπουληθρες κι εσυ να γαργαλας την γκομενιτσα διπλα σου...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Στο γνωστό μαγαζί στις αρχές 3ης Σεπτεμβρίου, πολύ καλό πρόγραμμα παίζει με Νατάσα. Το μόνο κακό είναι πως το βυζί είναι σχεδόν ανύπαρκτο, αλλά κατά τα άλλα, κάτι ποδάρες σπέσιαλ, και συμμετοχή σε επίπεδο GFE.
λες στο #25 μια ελληνιδα ??
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι σε πτωση, κατα τη γνωμη μου, καιρο τωρα. που και που περναει κανενα αξιολογο τεμαχιο, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.
παντως αν ειναι ακομη εκει ενα ελληνικο MILF ειναι καλη περιπτωση.. ;)
παντως αν ειναι ακομη εκει ενα ελληνικο MILF ειναι καλη περιπτωση.. ;)
παιδια οταν λετε λ.ποσειδωνος 20-21 εννοειται αυτο στην γλυφαδα.απλα να το διευκρινιζετε γτ παλια ειχα γαμισει σ ενα με την ιδια διευθυνση στο π.φαληρο αυτο λειτουργει ακομα? ξερετε??? οσο για τον χωρο στην γλυφαδα συμφωνω.......... georgepappa thanks για τις πληροφοριες για κολονακι η ολγα που λες ειναι μια ψηλη αδυνατη??? μ ενα tatoo? ελεος ηταν εγω ειχα παρει 4 hands παλια μ αυτην και ενα αλλο καλο μωρακι ρωσσιδουλα αλλα την εδιωξα στην μεση της ωρας γιατι δεν εβγαζε ρουχα και καθησα με την αλλη πιο ανετα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παιδια οταν λετε λ.ποσειδωνος 20-21 εννοειται αυτο στην γλυφαδα.απλα να το διευκρινιζετε γτ παλια ειχα γαμισει σ ενα με την ιδια διευθυνση στο π.φαληρο αυτο λειτουργει ακομα? ξερετε??? οσο για τον χωρο στην γλυφαδα συμφωνω.......... georgepappa thanks για τις πληροφοριες για κολονακι η ολγα που λες ειναι μια ψηλη αδυνατη??? μ ενα tatoo? ελεος ηταν εγω ειχα παρει 4 hands παλια μ αυτην και ενα αλλο καλο μωρακι ρωσσιδουλα αλλα την εδιωξα στην μεση της ωρας γιατι δεν εβγαζε ρουχα και καθησα με την αλλη πιο ανετα.
η ολγα που λεω ειναι οντως ψηλη αδυνατη και παμπονηρη.. μπορει να σε κανει να σκασεις εκει πολλες φορες, καθε φορα με την υποσχεση οτι την επομενη θα παιξει μπριζολιτσα, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει κατι.. μεχρι και το ''κοκκινο δωματιο'' θα σου δειξει (παντα οταν φευγεις, ποτέ οταν ερχεσαι ;)) για να σε ''φτιαξει'' ωστε να πας και την επομενη φορα, αλλα θα παρεις το μακρυτερότερο..!!
κι αν το παιξεις εξυπνα και καταλαβει οτι δε μασας, γινεται μεγαλο τσογλανι..
Επισκέπτης
εγω εννοω το μαγαζι στο π.φαληρο(τροκαντερο) γι'αυτο μαλλον δεν ηξερα οτι εχει και τζακουζι. στη γλυφαδα μονο εχω δει ενα αλλα δεν μπηκα λογο του οτι δεν με αφηνε να δω τα κοριτσια. αντε να τα σκασεισ απο πριν και να σου εμφανιστουν οι κορες του δρακουλα. παω να παιξω καλυτερα λοττοπαιδια οταν λετε λ.ποσειδωνος 20-21 εννοειται αυτο στην γλυφαδα.απλα να το διευκρινιζετε γτ παλια ειχα γαμισει σ ενα με την ιδια διευθυνση στο π.φαληρο αυτο λειτουργει ακομα? ξερετε??? οσο για τον χωρο στην γλυφαδα συμφωνω.......... georgepappa thanks για τις πληροφοριες για κολονακι η ολγα που λες ειναι μια ψηλη αδυνατη??? μ ενα tatoo? ελεος ηταν εγω ειχα παρει 4 hands παλια μ αυτην και ενα αλλο καλο μωρακι ρωσσιδουλα αλλα την εδιωξα στην μεση της ωρας γιατι δεν εβγαζε ρουχα και καθησα με την αλλη πιο ανετα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παιδια καλησπερα, επιδει ειμαι πηραιωτης, ηπωων πολυτεχνειου ποσο ειναι το μασατζιδικο
με επιφυλαξη στο 38..
εξακολουθει να παραμενει συγχυση ω ς προς το ιδρυμα της Γλυφαδας, πως ειναι δυνατον να ειναι20 - 21 ? ειναι και απο τις δυο πλευρες του δρομου? και ο ΑΒ ειναι στο 79. Αριθμηση με συνεχομενα νουμερα (μονα - ζυγα) εχει στο Τροκαντερο. Οποιος ξερει σιγουρα ας δωσει μια διευκρινηση επι του θεματος (δνση και κουδουνι)παιδια οταν λετε λ.ποσειδωνος 20-21 εννοειται αυτο στην γλυφαδα.απλα να το διευκρινιζετε γτ παλια ειχα γαμισει σ ενα με την ιδια διευθυνση στο π.φαληρο αυτο λειτουργει ακομα? ξερετε??? οσο για τον χωρο στην γλυφαδα συμφωνω.......... georgepappa thanks για τις πληροφοριες για κολονακι η ολγα που λες ειναι μια ψηλη αδυνατη??? μ ενα tatoo? ελεος ηταν εγω ειχα παρει 4 hands παλια μ αυτην και ενα αλλο καλο μωρακι ρωσσιδουλα αλλα την εδιωξα στην μεση της ωρας γιατι δεν εβγαζε ρουχα και καθησα με την αλλη πιο ανετα.
παιδια καλησπερα, επιδει ειμαι πηραιωτης, ηπωων πολυτεχνειου ποσο ειναι το μασατζιδικο
απ οτι εχουν πει αλλοι συναγωνιστές ειναι στο υψος του JoeWeider...
τελικα παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο το ακριβες σημειο για το μαγαζι στην Ποσειδώνος...
ναι απ' οτι φαινεται παραμενει. Ειμαι νεος στην ιστοσελιδα και τη παρεα σας και δε θελω - δε με παιρνει να κανω υποδειξεις, αλλα νομιζω οτι οταν γραφουμε κατι πρεπει να ειμαστε σιγουροι, να εχουμε βαλει τον π...τσο επι τον τυπο των ηλων (παραφραζοντας τη φραση), διαφορετικα διηγησεις εχουμε ολοι να πουμε !!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66