Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στο οινομαγειρείο της κα.Γιάννας στην Καισαριανή   μαζί με 2 συναγωνιστές , πρώτη μου επίσκεψη στο μαγαζί μετά την μεταφορά του.
καταρχήν το παρκάρισμα είναι δύσκολο αν και εμείς βρήκαμε αμέσως , έχει αλλάξει στυλ και υπάρχουν μικρά σαλονάκια που χωρίζουν με ξύλινα παραβάν αντί για ένα μεγάλο ,
τα δωμάτια είναι πιο μικρά και ντουζιέρα εσωτερικά έχει μόνο αυτό που μπήκα , την σουίτα που λέει η κα Γιάννα   :grin: :grin: ρόστερ σήμερα τέσσερις κοπέλες...
Ελένη 19 χρονών απο Κόσοβο μελαχρινή με μαλλί ίσιο μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους  λεπτή με σχεδόν ανύπαρκτο στήθος
Σμαράγδα 25 χρονών ξανθιά κοντή παχουλή με 2αράκια βυζιά. 
Βικτόρια καστανή γύρω στα 38-40 για την ηλικία της σχετικά καλό σώμα αν και τα γόνατα της είναι κάπως χοντρά μεσαίο βυζί.
Τζέσι Νταίζη δεν θυμάμαι μια Ταιλανδέζα παχουλή με μεσαίο βυζί πολύ αδιάφορη εμφανισιακά.
αρχικά πήρα την Ελένη και μετά ζήτησα να έρθει και η Σμαράγδα(θα ακολουθήσουν κριτικές)
απλά για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι το μαγαζί είναι πολύ vfm αν και μερικές φορές πρέπει να κάνεις σκόντο στα γούστα σου....κόστος κάθε συνεδρίας 40 ευρώ.

ενα μεγαλο ευχαριστω με βοηθησε πολυ  η ενημερωση σου ακριβεστατη, πολυ μεγαλο προβλημα το παρκαρισμα την επομενη φορα θα παω με ταξι.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ενα μεγαλο ευχαριστω με βοηθησε πολυ  η ενημερωση σου ακριβεστατη, πολυ μεγαλο προβλημα το παρκαρισμα την επομενη φορα θα παω με ταξι.

ρε παιδια, στα 50 μετρα παρακατω εχει το παρκινγκ του γηπεδου! στην ανηφόρα προσπαθειτε ολοι να βρειτε θεση?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ρε παιδια, στα 50 μετρα παρακατω εχει το παρκινγκ του γηπεδου! στην ανηφόρα προσπαθειτε ολοι να βρειτε θεση?

Σημερινές πληροφορίες λένε ότι το μαγαζί έκλεισε.....προσωπικά δεν με ενδιαφέρει,αλλά για τους θαμώνες το λέω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Χωρίς να θέλω να ακυρώσω τη συνεισφορά των συναγωνιστών στην κοινή ενημέρωση, θα ήθελα να αναφέρω πως σε αποψινή επικοινωνία μου με την υπεύθυνη του οίκου που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη 8, μου γνωστοποιήθηκε πως όλα βαίνουν καλώς, το μαγαζί λειτουργεί κανονικά και προσφέρει μεγάλη ποικιλία στους δυννητικούς πελάτες του, σε λευκά και έγχρωμα τεμάχια.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Τι εγινε Νανσυ σημερα , δε δουλευει το Συγγρου 29..  που ειναι η ενημερωση για το ροστερ ;
ας ενημερωσει καποιος παιδια , η βενζινη ειναι ακριβη και δε λεει να παω τζαμπα..

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παίδες στη Στουρνάρα 29 διάβασα ότι οι γκόμενες τα κάνουν σχεδόν όλα αληθεύει;Και ποια θα με συμβουλεύατε να πάρω;Να μην είναι μπάζο βέβαια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Παίδες στη Στουρνάρα 29 διάβασα ότι οι γκόμενες τα κάνουν σχεδόν όλα αληθεύει;Και ποια θα με συμβουλεύατε να πάρω;Να μην είναι μπάζο βέβαια.

1) δεν έχει μπάζα η Στουρνάρη
2) δεν τα κάνουν όλες τα σχεδόν όλα
3) αν θες να πεις το δεσπότη παναγιώτη πάρε Ζάνα ή Μελίνα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Πέρασμα από Στουρνάρη να δω τις νέες αφίξεις. Ουδεμία: Πάολα, Μαρία, Μελίνα και Λία.

Πέρασμα από Φερών 19, μαυσωλείο με σαύρες, κάτι σπυριάρες κάτι μπάζα. Δεν ήταν το πιπίνι η Βίκυ ούτε η Ζωή. Μόνο η Σύλβια Ξεπέτοβα. Η κινέζα αγνοείται επισήμως. Το χάσαμε το κορμί.

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Kαι εγω σου προτεινω Μελινα (δοκιμασμενη και απο μενα) οπως λεει και ο συναδελφος θα πεις τον δεσποτη παναγιωτη

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
μελινα λια μονικα .....................

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

Λια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι ΤΟΥΡΜΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Μια ερωτηση σε ολους!!!

Μηπως εχει δει καποιος την Μαρινα που ηταν Γαλατσιου 1 και μετα Πατησιων 145?

Αν εχει καποιος νεα ας ενημερωσει!!!!!!

Εγω εψαξα στα λαδομαγαζα επι της Πατησιων..... αλλα τιποτα!!!!

kingfish4

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερωτηση σε ολους!!!

Μηπως εχει δει καποιος την Μαρινα που ηταν Γαλατσιου 1 και μετα Πατησιων 145?

Αν εχει καποιος νεα ας ενημερωσει!!!!!!

Εγω εψαξα στα λαδομαγαζα επι της Πατησιων..... αλλα τιποτα!!!!

Βγαλε alert!!!

MASTORAS

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
0
Γεια χαρά σε όλους, μετά από αρκετό καιρώ επανήλθα και με την ευκαιρία ταξιδιού μου στην πρωτεύουσα σας παρακαλώ για τις προτάσεις, διαβάζω βέβαια το forum αλλά λίγο πιο συγκεκριμένα? τι είναι πιο hot αυτή την περίοδο?, ευχαριστώ.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

Συναγωνιστη.....αυτο κανω αλλα πες μου σε ποιο καναλι να την βαλω?
Η μηπως να το δωσω στην καυλιαρια την Νικολουλη μπας και κανει κατι??????

ΑΧ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Στην Καλλιρόης ένα μαγαζι που ήταν διπλα στα γραφεια του ΛΑΟΣ έχει κλεισει γιατι δε βλεπω ενημερωση στο χαρτη.Κι αν λειτουργει δουλευουν ακομα Μαριαννα-Ελλη-Καρλα.Ευχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom