Γραψε
Μου επιασε το χερακι κ παιξαμε στο πιανο, μετα εφαγα κοτο κε ιπια πρασινι
Ρε κοτομπίφτεκε......
Γραψε
Μου επιασε το χερακι κ παιξαμε στο πιανο, μετα εφαγα κοτο κε ιπια πρασινι
Ρε κοτομπίφτεκε......
αλλά τότε έχουμε 3 σε 1......
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στο οινομαγειρείο της κα.Γιάννας στην Καισαριανή μαζί με 2 συναγωνιστές , πρώτη μου επίσκεψη στο μαγαζί μετά την μεταφορά του.
καταρχήν το παρκάρισμα είναι δύσκολο αν και εμείς βρήκαμε αμέσως , έχει αλλάξει στυλ και υπάρχουν μικρά σαλονάκια που χωρίζουν με ξύλινα παραβάν αντί για ένα μεγάλο ,
τα δωμάτια είναι πιο μικρά και ντουζιέρα εσωτερικά έχει μόνο αυτό που μπήκα , την σουίτα που λέει η κα Γιάννα ρόστερ σήμερα τέσσερις κοπέλες...
Ελένη 19 χρονών απο Κόσοβο μελαχρινή με μαλλί ίσιο μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους λεπτή με σχεδόν ανύπαρκτο στήθος
Σμαράγδα 25 χρονών ξανθιά κοντή παχουλή με 2αράκια βυζιά.
Βικτόρια καστανή γύρω στα 38-40 για την ηλικία της σχετικά καλό σώμα αν και τα γόνατα της είναι κάπως χοντρά μεσαίο βυζί.
Τζέσι Νταίζη δεν θυμάμαι μια Ταιλανδέζα παχουλή με μεσαίο βυζί πολύ αδιάφορη εμφανισιακά.
αρχικά πήρα την Ελένη και μετά ζήτησα να έρθει και η Σμαράγδα(θα ακολουθήσουν κριτικές)
απλά για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι το μαγαζί είναι πολύ vfm αν και μερικές φορές πρέπει να κάνεις σκόντο στα γούστα σου....κόστος κάθε συνεδρίας 40 ευρώ.
ενα μεγαλο ευχαριστω με βοηθησε πολυ η ενημερωση σου ακριβεστατη, πολυ μεγαλο προβλημα το παρκαρισμα την επομενη φορα θα παω με ταξι.
ρε παιδια, στα 50 μετρα παρακατω εχει το παρκινγκ του γηπεδου! στην ανηφόρα προσπαθειτε ολοι να βρειτε θεση?
Παίδες στη Στουρνάρα 29 διάβασα ότι οι γκόμενες τα κάνουν σχεδόν όλα αληθεύει;Και ποια θα με συμβουλεύατε να πάρω;Να μην είναι μπάζο βέβαια.
Παίδες στη Στουρνάρα 29 διάβασα ότι οι γκόμενες τα κάνουν σχεδόν όλα αληθεύει;Και ποια θα με συμβουλεύατε να πάρω;Να μην είναι μπάζο βέβαια.
Μια ερωτηση σε ολους!!!
Μηπως εχει δει καποιος την Μαρινα που ηταν Γαλατσιου 1 και μετα Πατησιων 145?
Αν εχει καποιος νεα ας ενημερωσει!!!!!!
Εγω εψαξα στα λαδομαγαζα επι της Πατησιων..... αλλα τιποτα!!!!
Βγαλε alert!!!