Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα σασ...
θελω να μου στησετε ποια/ποιεσ,στον χωρο κανουν
DEEP THROAT...αλλα ντιπ για ντιπ,να το εξφανιζουν.
απαντηση εδω η p.m  οπωσ θελετε..

εννοειται οτι θα γραψω κριτικη,οπωσ ειχα κανει
τοτε με το διπλο..

:tooth: :tooth: :tooth:  θα γραψεις  και κριτικη ε  ?  να εισαι καλα.    καινουργια  βιτσια  απεκτησες  βλεπω.    deep throat  θελεις ε ?    με οποια και να πας  deep - throat  θα σου κανουν  ολες.    :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:   

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
θελω να μου στησετε ποια/ποιεσ,στον χωρο κανουν
DEEP THROAT...αλλα ντιπ για ντιπ,να το εξφανιζουν.

:tooth: :tooth: :tooth:   θα γραψεις  και κριτικη ε  ?  να εισαι καλα.    καινουργια  βιτσια  απεκτησες   βλεπω.     deep throat  θελεις ε ?    με οποια και να πας  deep - throat  θα σου κανουν  ολες.    :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εννοείς ότι στην περίπτωση του Λούπιου φίλου μας, η κοπέλα δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για το deep throat? :hmm:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Ναταλί από Ιουλιανού.

ναι το έχει , αρκεί να σου αρέσουν οι ψηλές παχουλές με κοντά ξανθιά μαλλιά ................

2 συστασεισ,καλη τιμη,προβλεπεται για πρωτη δοικιμη
και μου αρεσει,και η περιγραφη τησ,αρκει να εχει καλη συμετοχη,που για μενα ειναι
το κυριοτερο απολα,μην ειναι καμια ξυνη,καμια ξεπετα.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Η Βίκη από Στουρνάρη 63, η Μαριάννα από Καλλιρόης 48, η Ναταλί από Συγγρού 45. Αρκετά καλά το κάνει και η Λία από Στουρνάρη 29.

η βίκη απο στουρνάτη 63 καταπληκτική , μάλιστα την στιγμή που το έχει βαθιά μέσα στο στόμα της σου γλύφει και τα αρχίδια............
η Μαριάννα τον καταπίνει σε σημείο να πνίγεται.....

αλλεσ 2 που συμφωνουν,συναγωνιστεσ..θα δοκιμαστουν,και αυτεσ ,εν καιρω...
στουρναρη 63  70€  καλιροησ 48 80€ ,αν θυμαμαι καλα???

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Εννοείς ότι στην περίπτωση του Λούπιου φίλου μας, η κοπέλα δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για το deep throat? :hmm:
:2funny:
Aπ,ενσταση....ο συντακτης της deep throat κορασιδος ειναι ο sportman

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
αλλεσ 2 που συμφωνουν,συναγωνιστεσ..θα δοκιμαστουν,και αυτεσ ,εν καιρω...
στουρναρη 63  70€  καλιροησ 48 80€ ,αν θυμαμαι καλα???
Ναι καλα θυμασαι αλλα για το 63 παρε κανα τηλ πριν 10 μερες,να πρωτοκολληθει η αιτηση σου και οταν πας κρατα και ενα μπουκετο γαρυφαλλα γιατι αλλιως δεν ανοιγουν

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:2funny:
Aπ,ενσταση....ο συντακτης της deep throat κορασιδος ειναι ο sportman

Έχεις απόλυτο δίκαιο συναγωνιστή.....

Φταίνε βλέπεις, τα χθεσινά δακρυγόνα για τον προσωρινό αποπροσανατολισμό μου. :grin: :dunno:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.827
Πόντοι
46.232
τα 30 λεπτά και νομίζω και χωρίς μασάζ.....ας μας πεί ο κινεζόπληκτος.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαα.... χωρίς μασάζ;;;
χααχαχααχαχαχα
ακόμα και σε στούντιο με 60 ευρά παίρνεις και το μασάζ...(προφανώς όχι καμία ποιότητα αλλά λέμε τώρα)

ερώτηση... στο Βενιζέλου το πρόγραμμα προσφορά για το σάιτ είναι 50 ή 60;
και το ντουέτο η προσφορά είναι 90;;
και τελευταία ερώτηση... η Κωνσταντίνα έριξε ταρίφα ή όχι και συμμετέχει στο πρόγραμμα των 3 + 1 επισκέψεων;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.827
Πόντοι
46.232
Πέρασμα από 2 μαγαζιά μιας και ήταν στον δρόμο μου γυρίζοντας από καφεδάκι στην Αθήνα……….
Συγγρού 29 , στην πόρτα η Βέτα , τρείς κοπέλες , Τάνια ψιλόλιγνη μελαχρινή με μαλλί μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους και μικρό
βυζί ,παχουλή μαυρούλα με μεσαίο βυζί και η Βίκυ όπου δεν την είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο ,κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο
και μικρό σιλικονάτο βυζί , χρώμα μαλλιών δεν ξέρω πως τα έχει αυτή την εποχή…η Βέτα μου πρότεινε την Τάνια αλλά δεν με τράβηξε..την ρώτησα πιες θα έχει το απόγευμα ,αλλά μου απάντησε ότι δεν γνωρίζει η Νάνση θα ξέρει…
Φραντζή 4 στην πόρτα η χοντρούλα με την πολύ παιδική φωνή , μου άρχισε τα κλασσικά αν έχω ξαναέρθει αν γνωρίζω τα προγράμματα κλπ….μου είπε ότι εδώ τα προγράμματα είναι τα ίδια  και η τιμή είναι 80 ευρώ…την ρωτάω 80 ευρώ? και χαμηλώνοντας
το κεφάλι έχοντας απολογητικό ύφος είπε ότι ναι εμείς δεν το έχουμε κατεβάσει ακόμα…πολύ κακός μιας και το ρόστερ είναι παμφτωχο….Ρίτα ή Μελίτα δεν το έπιασα καλά το όνομα μιας και οι κοπέλες βγαίνοντας από το κουζηνάκι για να έρθουν στο σαλόνι που καθόμουν στεκόντουσαν πολύ μακριά , πολύ χοντρή ξανθιά με μεσαία βυζιά , Μαρία(η γνωστή)ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , Μαρία μελαχρινή ασπρουλιάρα λεπτή με μικρό βυζί  και Άντζελα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.827
Πόντοι
46.232
το απόγευμα κατα τις 19.00 πέρασα και απο το Πατησίων 77-79 , την πόρτα σήμερα άνοιξε η Βίκυ(με αυτή πέρασα)κοντή ξανθοκάστανη Ρωσίδα με πιασηματάκια και 2άρια βυζιά , οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν Ηλιάνα ξανθό μιλφάκι με κανονικό σφιχτό σώμα και μικρό στητό βυζί , Σοφία ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος , Αλίνα μελαχρινή με κόκκινη τούφα κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με μικρό βυζί και Τατιάνα ξανθοκάστανη κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρο βυζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom