Πέρασμα από 2 μαγαζιά μιας και ήταν στον δρόμο μου γυρίζοντας από καφεδάκι στην Αθήνα……….
Συγγρού 29 , στην πόρτα η Βέτα , τρείς κοπέλες , Τάνια ψιλόλιγνη μελαχρινή με μαλλί μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους και μικρό
βυζί ,παχουλή μαυρούλα με μεσαίο βυζί και η Βίκυ όπου δεν την είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο ,κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο
και μικρό σιλικονάτο βυζί , χρώμα μαλλιών δεν ξέρω πως τα έχει αυτή την εποχή…η Βέτα μου πρότεινε την Τάνια αλλά δεν με τράβηξε..την ρώτησα πιες θα έχει το απόγευμα ,αλλά μου απάντησε ότι δεν γνωρίζει η Νάνση θα ξέρει…
Φραντζή 4 στην πόρτα η χοντρούλα με την πολύ παιδική φωνή , μου άρχισε τα κλασσικά αν έχω ξαναέρθει αν γνωρίζω τα προγράμματα κλπ….μου είπε ότι εδώ τα προγράμματα είναι τα ίδια και η τιμή είναι 80 ευρώ…την ρωτάω 80 ευρώ? και χαμηλώνοντας
το κεφάλι έχοντας απολογητικό ύφος είπε ότι ναι εμείς δεν το έχουμε κατεβάσει ακόμα…πολύ κακός μιας και το ρόστερ είναι παμφτωχο….Ρίτα ή Μελίτα δεν το έπιασα καλά το όνομα μιας και οι κοπέλες βγαίνοντας από το κουζηνάκι για να έρθουν στο σαλόνι που καθόμουν στεκόντουσαν πολύ μακριά , πολύ χοντρή ξανθιά με μεσαία βυζιά , Μαρία(η γνωστή)ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , Μαρία μελαχρινή ασπρουλιάρα λεπτή με μικρό βυζί και Άντζελα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζι.