You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)
mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
Καλημέρα
Ξέρουμε κάτι για SOPHIA SPA από Αμφιθεας 51
Ευχαριστώ π
Αμφιθεας 51 στο π. φαληρο ή στον άλιμο???? καινουργιο είναι????
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.499
- Πόντοι
- 41.813
Καινούργιο θα ειναι αυτο......δεν εχει αναφερθει ποτε και πουθενα.......πας,βλεπις και ενημερωνεις και μας......![]()
σωστοοοοος και θα εχει και τη χαρα της ανακαλυψης κατι νεου και της ενημερωσης του κοινου
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
με αφορμη τα τελευταια ποστς στο νημα της Ιουλιανου 51-53...
ολη αυτη η μαλακια παντως που εχει πεσει μεταξυ των μαγαζιων με τα δηθεν καρφωματα, τα ψευτικα προμοσιον απο εντεταλμενους συγγραφεις που δυστυχως εχουν βουτηξει τον πουτσο τους μονο στο μελανι της προπαγανδιστικης πενας τους και οχι στα μουνακια και κωλαρακια των κοριτσιων... ολη αυτη η παραπληροφορηση... το μονο αποτελεσμα που θα εχει, ειναι κατι χαμενοι σαν κι εμενα, να σπαταλανε χρονο και αραδες εδω μεσα...
Αν οι μαγαζατορες ειχαν κουκουτσι μυαλο θα κατεβαζανε τις τιμες κι αλλο π.χ. στο 50ρικο το 45λεπτο και αμεσως θα ειχαν αποτελεσματα... εχουμε δει αλλωστε καποιες τετοιες κινησεις που αποδιδουν πραγματικα και γι'αυτους αλλα και για μας τους πελατες...
αλλα που μυαλο...
ολη αυτη η μαλακια παντως που εχει πεσει μεταξυ των μαγαζιων με τα δηθεν καρφωματα, τα ψευτικα προμοσιον απο εντεταλμενους συγγραφεις που δυστυχως εχουν βουτηξει τον πουτσο τους μονο στο μελανι της προπαγανδιστικης πενας τους και οχι στα μουνακια και κωλαρακια των κοριτσιων... ολη αυτη η παραπληροφορηση... το μονο αποτελεσμα που θα εχει, ειναι κατι χαμενοι σαν κι εμενα, να σπαταλανε χρονο και αραδες εδω μεσα...
Αν οι μαγαζατορες ειχαν κουκουτσι μυαλο θα κατεβαζανε τις τιμες κι αλλο π.χ. στο 50ρικο το 45λεπτο και αμεσως θα ειχαν αποτελεσματα... εχουμε δει αλλωστε καποιες τετοιες κινησεις που αποδιδουν πραγματικα και γι'αυτους αλλα και για μας τους πελατες...
αλλα που μυαλο...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
μια που το' φερε η κουβεντα... κανα καινουργιο ευ-διαθετο κωλαρακι παιζει στα λαδομαγαζα?
Απαντάω σε κάποια πμ αλλά δεν τα βλέπω στα σταλμένα. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος απλά να πω κι εδώ σε όσους ρωτούν για τη Στουρνάρη 63 ότι δεν πηγαίνω συχνά στο κέντρο οπότε δεν ξέρω πότε και σε ποιους ανοίγουν. Εγώ είμαι γνωστός της Καίτης από πολύ παλιά και ίσως μπήκα εύκολα γι αυτό. Το τηλέφωνο του μαγαζιού δεν το έχω γιατί πάω εντελώς απρογραμμάτιστα. Φαντάζομαι ότι υπάρχει σε κάποιες αγγελίες.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε οσον αφορα με τα δηθεν καρφωματα, τις τιμες και λοιπα, εγω προσωπικα εκανα μια περατζαδαμε αφορμη τα τελευταια ποστς στο νημα της Ιουλιανου 51-53...
αλλα που μυαλο...
χθες απο τα μαγαζια 3ης σεπτεμβριου 54/59 στο 3ης σεπτεμβριου 119 (ρεικι και ρουβας) επισης φερων 19 πολυ μπαζα σχεδον καμια δεν βλεποταν
και εχουν απαιτηση οι ιδιοκτητες να δωσουμε 60 ευρω για αυτα τα μπαζα.
ειπα να κανω και μια επισκεψη στα υπολοιπα (ιουλιανου και πατησιων) αλλα με επιασε απελπισια ,πηγα σε ενα hotel καλεσα ενα c.g μου ηρθε ενα πολωνικο διμετρο μωρο .χαλασα 250ε και αποκτησα δυναμεις για ενα μηνα.
Πρεπει να τα σαμποταρουμε για να βαλουν μυαλο και καλυτερες τιμες. Επισης καλο ειναι να σαμποταρουμε και τα μαγαζια τα οποια
χρησιμοποιουν κατ'επαναληψη φερεφωνα,προμοτορες που δηθεν μας κανουν ενημερωση , η βγαινουν κατ' επαναληψη και κατηγορουν επιτιθενται κατα καποιο τροπο σε αλλα ατομα μονο και μονο να δημιουργησουν ντορο για το μαγαζι που προμοταρουν η να κανουν κακο σε καποιο αλλο (αυτο νομιζουν αυτοι ) .Ας καταλαβουν πλεον ολοι οι ιδιοκτητες οτι οι καροι εχουν αλαξει και δεν μπορουν να μας δουλευουν ετσι με μπαζα για γκομενες και τσιρακια να δημιουργουν φασαριες στο σαιτ και να μας κανουν δηθεν ενημερωση.
Μαυρο σε οσα εχουν τιμη πανω απο 50ε για να πεσουν οι τιμες.
Τωρα το τι γινεται μεσα στο δωματιο σε οποιδηποτε απο αυτα τα μαγαζια μεταξυ ενος πελατη και μιας μασατζους ειναι καθαρα θεμα τιμης,ειδικα τωρα τις πολυ δυσκολες μερες για ολους,θα ειμαστε το λιγοτερο αφελεις αν νομιζαμε οτι μεσα στο δωματιο η καθε κοπελα με καποια χρηματα παραπανω (30,40,50 ευρωπουλακια) δεν θα κανει αν οχι ολα αλλα πολλα παραπανω απο το καθιερωμενο και θα πει στον πελατη να μην το πει πουθενα ουτε σε αλλη κοπελα του ιδιου μαγαζιου που ενδεχομενως να παρει την επομενη φορα, αλλα ουτε και ο πελατης θα βγει εδω να το κανει βουκινο, ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας αυτα γινονται τακτικα(τωρα γιατι η οποια κοπελα θα κανει ακα... cim με καταπωση η φτυσιμο αυτο το ξερει μονο η ιδια).
η να ανεβασουν τιμες στα 250 με διμετρες ........ετσι φαινεται να το διατυπωνεις ......φιλε οσο υπαρχουν ατομα που διαθετουν 250 αρια εστω και για διμετρες μη περιμενεις να πεσουν οι τιμες γιατι ολα αυτα ειναι κρικοι σε μια αλυσιδα ....απο τα ct μεχρι τη βιζιτα στο πεζοδρομιο των 30 euro........ειπα να κανω και μια επισκεψη στα υπολοιπα αλλα με επιασε απελπισια ,πηγα σε ενα hotel καλεσα ενα c.g μου ηρθε ενα πολωνικο διμετρο μωρο .χαλασα 250ε και αποκτησα δυναμεις για ενα μηνα.
Πρεπει να τα σαμποταρουμε για να βαλουν μυαλο και καλυτερες τιμες.
Μαυρο σε οσα εχουν τιμη πανω απο 50ε για να πεσουν οι τιμες.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
η να ανεβασουν τιμες στα 250 με διμετρες ........ετσι φαινεται να το διατυπωνεις ......φιλε οσο υπαρχουν ατομα που διαθετουν 250 αρια εστω και για διμετρες μη περιμενεις να πεσουν οι τιμες γιατι ολα αυτα ειναι κρικοι σε μια αλυσιδα ....απο τα ct μεχρι τη βιζιτα στο πεζοδρομιο των 30 euro........
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Υ.Γ.: Που είσαι 'συ ?!
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 248.410
- Πόντοι
- 46.232
θα αρχίσω ανάποδα και θα πώ καταρχήν ότι συμφωνώ για αυτό που λές για τις τιμές.με αφορμη τα τελευταια ποστς στο νημα της Ιουλιανου 51-53...
αλλα που μυαλο...
όλα τα άλα που αναφέρεις δυστυχώς υπάρχουν και είναι αληθινά.........
να μην υποτιμάς τον εαυτό σου ;) ;) ;) χαμένος δεν είσαι...να σαι καλα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 248.410
- Πόντοι
- 46.232
είσαι γνωστή φάτσα και μπαίνεις.....αν δεν είσαι δεν μπαίνεις ,απλά τα πράγματα...Απαντάω σε κάποια πμ αλλά δεν τα βλέπω στα σταλμένα. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος απλά να πω κι εδώ σε όσους ρωτούν για τη Στουρνάρη 63 ότι δεν πηγαίνω συχνά στο κέντρο οπότε δεν ξέρω πότε και σε ποιους ανοίγουν. Εγώ είμαι γνωστός της Καίτης από πολύ παλιά και ίσως μπήκα εύκολα γι αυτό. Το τηλέφωνο του μαγαζιού δεν το έχω γιατί πάω εντελώς απρογραμμάτιστα. Φαντάζομαι ότι υπάρχει σε κάποιες αγγελίες.
έχεις ακούσει μια παροιμία που λέει...φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.....
Την ξέρω την παροιμία, κολλάει εδώ;είσαι γνωστή φάτσα και μπαίνεις.....αν δεν είσαι δεν μπαίνεις ,απλά τα πράγματα...
έχεις ακούσει μια παροιμία που λέει...φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
είσαι γνωστή φάτσα και μπαίνεις.....αν δεν είσαι δεν μπαίνεις ,απλά τα πράγματα...
Την ξέρω την παροιμία, κολλάει εδώ;
Και 'μένα δεν μου κάνει ότι κολλάει ...!
Παντως για κάθε περίπτωση : "Φύλαγε τα ρούχα σου, για να τα έχεις όλα
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 248.410
- Πόντοι
- 46.232
ναι την εφαρμόζει το μαγαζί......Την ξέρω την παροιμία, κολλάει εδώ;
Εμενα παντως μου ανοιξαν με την πρωτη και ας πηγαινα πρωτη φορα,δεν ξερω ισως με βοηθησε το αψογο κυριλε ντυσιμοείσαι γνωστή φάτσα και μπαίνεις.....αν δεν είσαι δεν μπαίνεις ,απλά τα πράγματα...
λογω του οτι μολις ειχα τελειωσει ενα επαγγελματικο'' meeting'' στο κεντρικο ξενοδοχειο ,μιας και ημουν κοντα ειπα να περασω
απο το εν λογω μαγαζι και δεν ειχα κανενα προβλημα με την εισοδο μου σε αυτο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 248.410
- Πόντοι
- 46.232
μπορεί να βοήθησε και το ντύσιμο....
πιο πολύ υποψιάζονται κάποιον νεαρότερο σε ηλικία παρά κάποιον μεσήλικα....
πώς και δεν είχες πάει στο συγκεκριμένο? νόμιζα ότι γύριζες αρκετά στα μασάζ....
πιο πολύ υποψιάζονται κάποιον νεαρότερο σε ηλικία παρά κάποιον μεσήλικα....
πώς και δεν είχες πάει στο συγκεκριμένο? νόμιζα ότι γύριζες αρκετά στα μασάζ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 770K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66