μήπως ξέρει κανείς να μου πεί αν είναι ανοιχτά σήμερα ? θενκς
δεν ανοιγει τις κυριακες
μήπως ξέρει κανείς να μου πεί αν είναι ανοιχτά σήμερα ? θενκς
Διάλεξα Βίκυ. Όμορφη ομιλητική από Πολωνία, ξέρει και Ελληνικά καλά. Το μασάζ σχεδόν χάδι, αν και δείχνει να ξέρει κινήσεις αλλά να μην ξέρει πως να τις κάνει. Στο επόμενο στάδιο σχεδόν κομοδίνο αν και δεν έφερε αντιρρήσεις ούτε δυσανασχέτησε.
καλησπέρα,
οσον αφορά το Πραντούνα 15
ΔΕΝ είναι ελαιοτριβείο σαν τα υπολοιπα γνωστα μας ! το μαγαζί ειναι καινούριο και ο σκοπος του ιδιοκτήτη ειναι να λειτουργεί αυστηρα και μόνο ως μασάζ και τπτ αλλο , όπως μου εξήγησε η σερίφισα κα Τατίανα (gilf). Απλά ενημερώνω για να μην πηγαίνεται αδικα !!! πάντως πόλυς κόσμος πήγε και έφυγε απο ότι και η ίδια παραδέχτηκε....στο μέλλον λεει θα δουν...
καλα και δεν παω καπου που ξερουν μασαζΆμα δεν προσφέρει κρεατικό, πως θα κάτσει ο πελάτης στο μαγαζί?
καλησπέρα,
ΔΕΝ είναι ελαιοτριβείο σαν τα υπολοιπα γνωστα μας ! το μαγαζί ειναι καινούριο και ο σκοπος του ιδιοκτήτη ειναι να λειτουργεί αυστηρα και μόνο ως μασάζ και τπτ αλλο , όπως μου εξήγησε η σερίφισα κα Τατίανα (gilf). Απλά ενημερώνω για να μην πηγαίνεται αδικα !!! πάντως πόλυς κόσμος πήγε και έφυγε απο ότι και η ίδια παραδέχτηκε....στο μέλλον λεει θα δουν...
.....Καλημέρα με ρεπορταζ! Χθες μεσημέρι, κατά τη μια, βρέθηκα στην περιοχή και είπα να δοκιμάσω αυτό το νέο κατάστημα. Στην υποδοχή η Τατιάνα, όπως έχει περιγραφεί παραπάνω, η Όλγα, μια ψιλόλογνη ευγενική μάλλον πρώην μπασκεμπολίστρια, η Μόνικα, μικρό με πλούσιότατο έως εκρήξεως στήθος, μια μελαμψομαυρούλα με πλούσια ελέη γενικώς, η ξανθιά Νικόλ, καλής εμφανίσεως και άλλες δυο, σε μένα αδιάφορες. Επέλεξα Τατιάνα. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο περίπου μια ώρα (+ -). Στα του αγώνα, τα πάντα όλα, πλην πρωκτικού. Αρχή στο κυρίως πιάτο, όπου είναι ΑΝΕΤΗ και ΔΕΚΤΙΚΗ στα πάντα! Περιορισμός εδώ δεν υπάρχει. Μετά τον πρώτο ολοκληρωμένο γύρο, ακολούθησε μασάζ και δεύτερος γύρος. Όλα πολύ καλά, ο χώρος καινούργιος, καθαριότητα παντού. Το μειονέκτημα; Δεν έχουν τα δωμάτια ντους και οι παντόφλες είναι κοινής χρήσης. Το όλο πακέτο με μια ώρα 80 €
αυτά είναι γραφόμενα συναγωνιστή στο θέμα του μαγαζιού............
Συγγνώμη, σε ποιό μαγαζί αναφέρεσαι;
Συγγνώμη, σε ποιό μαγαζί αναφέρεσαι;
πήγες με την Τατίανα και έδωσες και 80ε ? ήρωας θα έλεγα.......
.....Καλημέρα με ρεπορταζ! Χθες μεσημέρι, κατά τη μια, βρέθηκα στην περιοχή και είπα να δοκιμάσω αυτό το νέο κατάστημα. Στην υποδοχή η Τατιάνα, όπως έχει περιγραφεί παραπάνω, η Όλγα, μια ψιλόλογνη ευγενική μάλλον πρώην μπασκεμπολίστρια, η Μόνικα, μικρό με πλούσιότατο έως εκρήξεως στήθος, μια μελαμψομαυρούλα με πλούσια ελέη γενικώς, η ξανθιά Νικόλ, καλής εμφανίσεως και άλλες δυο, σε μένα αδιάφορες. Επέλεξα Τατιάνα. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο περίπου μια ώρα (+ -). Στα του αγώνα, τα πάντα όλα, πλην πρωκτικού. Αρχή στο κυρίως πιάτο, όπου είναι ΑΝΕΤΗ και ΔΕΚΤΙΚΗ στα πάντα! Περιορισμός εδώ δεν υπάρχει. Μετά τον πρώτο ολοκληρωμένο γύρο, ακολούθησε μασάζ και δεύτερος γύρος. Όλα πολύ καλά, ο χώρος καινούργιος, καθαριότητα παντού. Το μειονέκτημα; Δεν έχουν τα δωμάτια ντους και οι παντόφλες είναι κοινής χρήσης. Το όλο πακέτο με μια ώρα 80 €
αυτά είναι γραφόμενα συναγωνιστή στο θέμα του μαγαζιού............
καταλαβαίνω ότι για κάποιους ίσως αυτή η ώρα είναι πολύ αργά....δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω με την Τατιάννα...πήγες με την Τατίανα και έδωσες και 80ε ? ήρωας θα έλεγα.......
και που τα χει γράψει αυτά ο γενναίος αυτός συναγωνιστής ? ( μου φάνηκε κ μένα λίγο δύσκολο να πιστέψω πως κάποιος 35αρης πήγε με την Τατίανα)καταλαβαίνω ότι για κάποιους ίσως αυτή η ώρα είναι πολύ αργά....δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω με την Τατιάννα...
αν δεν σου κάνει κόπο ξαναδιάβασε τι γράφω.......
καλησπέρα,
και που τα χει γράψει αυτά ο γενναίος αυτός συναγωνιστής ? ( μου φάνηκε κ μένα λίγο δύσκολο να πιστέψω πως κάποιος 35αρης πήγε με την Τατίανα)