έχουμε κανένα σχολιάκι για το ραστερ της κ.γιάννας από συναγωνιστές μονο ακούω
,η κ.γιάννα ξέρω θα ου πει ότι όλες είναι super
Πέρασμα-αστραπή από την Παπαδιαμάντη 8.
Για όσους δεν ξέρουν, η πρόσβαση στο κατάστημα είναι πολύ εύκολη, είτε ερχόμενοι από Κατεχάκη, είτε ανεβαίνοντας την Εθν.Αντιστάσεως. Πολύ εύκολο παρκάρισμα στο εγγύτατο μεγάλο Parking του δήμου. Βολεύει επίσης το λεωφορείο 224, όπου σε αφήνει ακριβώς έξω από την οδό Καζαντζάκη η οποία τέμνει την Παπαδιαμάντη στο Νο 8 όπου είναι και ο προορισμός μας.
Το οίκημα βρίσκεται στον πρώτο όροφο νεόκτιστης μονοκατοικίας. Τα πολλά σκαλοπάτια όμως, θα είναι τροχοπέδη για όποιον συναγωνιστή με κινητικά προβλήματα θελήσει να το επισκεφθεί. Το διαμέρισμα είναι μεγάλο και βολικό, αλλά η διαρρύθμιση κατά τη γνώμη μου με τα πολλά μικρά σαλονάκια (για να μην έρχεται σε επαφή ο ένας πελάτης με τον άλλον) δεν μου άρεσε. Ίσως αν ήταν κάπως λιγότερα, θα ήταν καλύτερα... Τέλος πάντων, όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Τέσσερα δωμάτια περιμένουν τους ξαναμμένους επισκέπτες προς τέρψιν και ανακούφισιν.
Τα κορίτσια σήμερα ήταν έξι. Θετική εντύπωση έκαναν η νεαρά Κοσσοβάρα με το όμορφο κορμί (την οποία εδοκίμασε και ο makis1985, βλ."Μασατζίδικα που γαμάς" σελ.2223 post#33333), η Ρωσσίδα Βικτώρια και το μοντέλο από την Ιταλία (όπως προσδιορίστηκε από την υπεύθυνη).
Τα υπόλοιπα τρία κορίτσια δεν έδειχναν εμφανισιακά κάτι που θα έκανε τη διαφορά.
Οι υπηρεσίες εκάστης νεαράς τιμόνται 40 ευρώ, εκτός του μοντέλου για το οποίο ο πελάτης θα πρέπει εκτός από το χρόνο του να δαπανήσει 10 ευρώ επιπλέον, δηλαδή συνολικά 50.
Η υπεύθυνη όπως πάντα, καλοσυνάτη και χωρατατζού.
Ο χώρος είναι επισκέψιμος και σε αγνώστους προς την ιδιοκτησία, μόνο σε περίπτωση που συνοδεύονται από γνωστό πελάτη.
Υ.Γ.
Δεν δύναμαι να συνοδεύσω/συστήσω παντελώς αγνώστους προς εμέ συναγωνιστές, γι' αυτό, παρακαλώ μην στείλετε pm.