septimus12
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μια ερωτηση? Αυτη η καρτα που λεει η Δαναη μπορει να μου εξηγησει καποιοs τι παιζει
Καλησπερα μια ερωτηση? Αυτη η καρτα που λεει η Δαναη μπορει να μου εξηγησει καποιοs τι παιζει
σωστός...αλλά σήμερα είμαι στις καλές μου και θα τον βοηθήσωΑριστερό μπακ - χαφ παίζει. Έχει και καλή σέντρα.
Καλά ρε φίλε, μία σελίδα πίσω τα λέει όλα. Τόσο βαριέσαι να κοιτάξεις ?
σωστός...αλλά σήμερα είμαι στις καλές μου και θα τον βοηθήσω
πάς πέρνεις την καρτ ούλα , σε αυτήν σημειώνονται οι συνεδρίες και μόλις κάνεις 3(60 ευρώ η καθεμιά)την τέταρτη την πληρώνεις 30 ευρώ.
πάς πέρνεις την καρτ ούλα , σε αυτήν σημειώνονται οι συνεδρίες και μόλις κάνεις 3(60 ευρώ η καθεμιά)την τέταρτη την πληρώνεις 30 ευρώ.
ρε παίδες, που θα βρω ένα πολύ καλό μασάζ;;; έριξα ένα περπάτημα ξεγυρισμένο και είμαι πιασμένος...
πηγαινε λυκαβητου 10 να σου κανει μασαζ και μονο η ιφιγενεια ειναι η καλυτερη! πηγαινε και μου λεσ θα σου μεινει αξεχαστο!
αυτό δεν είναι νέο.....πολύ κακή επιλογή είναι να βρίσκεται στο ρόστερ....και η ΛΟΛΑ επιστροφη στο μαγαζη
οταν ξαναπιαστεις ...Ηλιανα ....Πατησιων 77 79 .....θα με θυμιθεις ...ρε παίδες, που θα βρω ένα πολύ καλό μασάζ;;; έριξα ένα περπάτημα ξεγυρισμένο και είμαι πιασμένος...