Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Πως ειναι αυτη με τα 4-4,5?  :think:Σε μια αναγνωριστικη επισκεψη , δεν συναντησα κατι τετοιο

Η σχεσει σωμα και βυζι ηταν καπως....δισαναλογη...μεγαλοι βυζοι με καπως αδυνατα ποδια και μου ειπαιενα παραξενο ονομα...γαμω το αλτσχαιμερ μου γαμω!!!!!!!!!!!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Λοιπόν φίλε έχω δύο προτάσεις να σου κάνω. Ή πας στο Ιουλιανού 51-53 στο κέντρο και λες ότι είσαι φίλος του "astrapi12" ή πας Βενιζέλου και Αχιλλέως στο Π. Φάληρο και λες ότι είσαι φίλος του" oliverkan".  Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Θα περάσεις σούπερ.
το πρώτο ισχύει....
το δεύτερο όχι....

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ στο σαιτ.Σιμερα 10:30-18:00 ΝΙΝΑ,ΕΒΑ,ΟΛΓΑ,ΤΑΝΙΑ,ΑΝΝΑ,ΓΙΟΤΑ,ΛΑΟΥΡΑ.Απο 18;00-1:00 ΝΑΝΣΙ,ΡΕΝΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΓΙΟΤΑ.Πολα φιλακια και καλι εβδομαδα  σε ολουσ                  [move] :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[/move]

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερααααααααααααααα............ειμαι για καφε εδω στην Ζησιμοπουλο.....κ φυσικα γραφω τα νεα απω το μαγαζι... :2funny: :2funny:...λοιπον ειναι 3 κωπελες σημερα κ μια αλη που εχει ρεπο απω ροσσια θα ειναι αυριο...μεθαυριο θα ερθει μια καινουρια που ηρθε τωρα να κανονισουνε την δουλεια...απο Πολονια ..πολυ ωμορφη  22 χρονον..Βικτορια με προσοντα :tits2:...χαχαχαχ..λοιπον ετσι που ειμουνα εδω σκευτικα να κανουμε εδω της καρτουλες οκ...ειδι εχουμε δωσει την πρωτη καρτα....οκ..αφτα απο μενα να εχετε ολοι μια πολυ ωρεα εβδομαδα ;) :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Που βρίσκεσαι εσύ?

ελα μωρακι μου εγω δεν εργαζομε στο μαγαζι...απλα ειναι φηλη μου η ΟΛΓΚΑ...κ καθομε πρωηνα κυριος...κ φυσικα κανω την ενημεροσει..κ θα βγαζω καμια προσφορα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή αρραβωνιάστηκες?

οχι ρε εισαι τρελος :idiot:....μονη μου ειμαι...ασχολουμε με αλα πραγματα τωρα...δυσκολα αλα θα καταφερω.....απλα μ΄ρεσει να κανω ενημεροσει  γκενικα γιαυτο..κακο ειναι :huh:...φιλια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
οχι ρε εισαι τρελος :idiot:....μονη μου ειμαι...ασχολουμε με αλα πραγματα τωρα...δυσκολα αλα θα καταφερω.....απλα μ΄ρεσει να κανω ενημεροσει  γκενικα γιαυτο..κακο ειναι :huh:...[size=14pt]φιλια[/size]

Δανάη.... έχεις αλλάξει πολύ. Τι απέγιναν τα φιλούθκια? :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μείωσε τα φιλάκια στα απολύτως απαραίτητα, γιατί θα παρεξηγηθούμε..... :smitten:

κοιτα να δεις φιλαρακια ..με ειχανε φωναξει γαιτα φιλουθκια...γιαυτο σταματησα...αλα να σας πω την αληθεια...μου φενεται παραξενω κ σε εμενα...αλα αμα δεν εχετε προβλημα...να εχετε μια ωμορφη μερα κ με πολα μπολα ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ.... :-* :-* :-* :-* :-*...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κοιτα να δεις φιλαρακια ..με ειχανε φωναξει γαιτα φιλουθκια...γιαυτο σταματησα...αλα να σας πω την αληθεια...μου φενεται παραξενω κ σε εμενα...αλα αμα δεν εχετε προβλημα...να εχετε μια ωμορφη μερα κ με πολα μπολα ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ.... :-* :-* :-* :-* :-*...

Η παράθεση που μου κάνεις είναι λάθος, μιάς και αυτό το είχα πει στον άλλον κοινό μας φίλο.

Πάντως, τα φιλούθκια σου είναι πάντα ευπρόσδεκτα. :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιασας κ απω το μαγαζι ηρθα για το καφεντακι μου....κ να σας πω τα νεα....σημερα ειναι...Ροζαλινα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν...θας περημενουνε σε ενα δροθιστικο περιβαλων για να σας πρεοσφερουνε χαλαρο,εροτικο μασαζ κ τελεια στιγμες.............................κ μην ξεχνατε για την καρτουλα σας...φιλουθκια  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom