You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
christina12
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σημερα δουλεβουν ΤΖΟΑΝΑ,ΤΖΕΝΗ,ΧΡΥΣΑΝΤΗ,ΗΛΙΑΝΑ
kokorikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
[ΣΕ ποιο μαγαζι αναφερεσαι και λες οτι δουλευουν Υζοαννα, Ηλιανα κλπ. ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.062
- Πόντοι
- 42.697
[ΣΕ ποιο μαγαζι αναφερεσαι και λες οτι δουλευουν Υζοαννα, Ηλιανα κλπ. ?
μισά τα γράφει 'οντως φιλε
εδω αναφερεται
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι το ίδρυμα της Φορμίωνος 212 έκλεισε ! υπάρχει κάποια αξιόπιστη πληροφορία περί τούτου ?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μεταφερθηκε....Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι το ίδρυμα της Φορμίωνος 212 έκλεισε ! υπάρχει κάποια αξιόπιστη πληροφορία περί τούτου ?
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ μήπως γνωρίζουμε καί που πήγε ?μεταφερθηκε....
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καπου καισαριανη αν θυμαμαι καλα...διευθυνση δεν θυμαμαι.... :SΕυχαριστώ μήπως γνωρίζουμε καί που πήγε ?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Ηλιανα κλπ.
--======
Ηλιανα ? ποιά Ηλιάνα ? :o έχει γούστο..
τα φαντάσματα της Ευήνου και του Μ 208 /1 αφυπνίζονται ...
--======
Ηλιανα ? ποιά Ηλιάνα ? :o έχει γούστο..
τα φαντάσματα της Ευήνου και του Μ 208 /1 αφυπνίζονται ...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
είσαι αρκετά πίσω....μεταφέρθηκε....μπές στο παλιό θέμα και διάβασε μερικές σελίδες πίσω....Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι το ίδρυμα της Φορμίωνος 212 έκλεισε ! υπάρχει κάποια αξιόπιστη πληροφορία περί τούτου ?
Μαγκες, θελω ενα μασατζιδικο/ κοπελα που να: αφηνει χουφτωματα, γλωσσοφιλα, δαχτυλα και να γαμιεται, φυσικα
Αν ειναι και ωραια/ες ακομα καλυτερα
Δεν εχω ωρα για αναλυτικη ερευνα αγορας, οποτε βασιζομαι πανω σας.
(προσωπικα, σκεφτομουν μια Ανια που ειναι στη Συγγρου, γτ ητανε πρωην cg και πιστευω πως θα ειναι αρκετα ξεκωλιαρα. Δεν την ειχα παρει ως cg, βεβαια, αλλα ενας φιλος μου ελεγε πως δεν ηταν κακη...)
Θελω να παω μασατζιδικο για πρωτη φορα, περισσοτερο για να δω πώς ειναι και τι παιζει εκει- δηλαδη για την εμπειρια
Οποτε, αν εχετε να μου πειτε και καμια συμβουλη για το πώς τα μιλαμε με την τσατσα πριν μπουμε στο δωματιακι, και πώς αποφευγουμε ενδεχομενες παρεξηγησεις με την κοπελα εντος, ειμαι ολος αφτια...
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Πηγα χτες Πατησιων 145
Ωραιο το λαδομαγαζο......
Πολλη καλη διακοσμηση....
Καθαρο......
Μπανιο αψογο.....
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2 ΜΙΛΦΑΡΕΣ.....ΘΑΝΑΤΟΣ(εγω πηρα μαρινα....γνωστη απο παλια..στανταρακι)και φυσικα την επομενη θα της τιμησω
Τωρα μη με ρωτατε ονοματα Η μια ψιλη ξανθια με βιζακι καλο (1.5-2) και η αλλη και αυτη ψιλη με βιζους 4-4,5....αλλα εγω πηρα μαρινα!!!!!!!!!!
Καθαρο......
Μπανιο αψογο.....
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2 ΜΙΛΦΑΡΕΣ.....ΘΑΝΑΤΟΣ(εγω πηρα μαρινα....γνωστη απο παλια..στανταρακι)και φυσικα την επομενη θα της τιμησω
Τωρα μη με ρωτατε ονοματα Η μια ψιλη ξανθια με βιζακι καλο (1.5-2) και η αλλη και αυτη ψιλη με βιζους 4-4,5....αλλα εγω πηρα μαρινα!!!!!!!!!!
Εντυπωσεις απο την Μαρινα, δεν μας λες !!!Πηγα χτες Πατησιων 145
Καθαρο......
Μπανιο αψογο.....
Μαγκες, θελω ενα μασατζιδικο/ κοπελα που να: αφηνει χουφτωματα, γλωσσοφιλα, δαχτυλα και να γαμιεται, φυσικα
Αν ειναι και ωραια/ες ακομα καλυτερα
Δεν εχω ωρα για αναλυτικη ερευνα αγορας, οποτε βασιζομαι πανω σας.
(προσωπικα, σκεφτομουν μια Ανια που ειναι στη Συγγρου, γτ ητανε πρωην cg και πιστευω πως θα ειναι αρκετα ξεκωλιαρα. Δεν την ειχα παρει ως cg, βεβαια, αλλα ενας φιλος μου ελεγε πως δεν ηταν κακη...)
Θελω να παω μασατζιδικο για πρωτη φορα, περισσοτερο για να δω πώς ειναι και τι παιζει εκει- δηλαδη για την εμπειρια
Οποτε, αν εχετε να μου πειτε και καμια συμβουλη για το πώς τα μιλαμε με την τσατσα πριν μπουμε στο δωματιακι, και πώς αποφευγουμε ενδεχομενες παρεξηγησεις με την κοπελα εντος, ειμαι ολος αφτια...
Λοιπόν φίλε έχω δύο προτάσεις να σου κάνω. Ή πας στο Ιουλιανού 51-53 στο κέντρο και λες ότι είσαι φίλος του "astrapi12" ή πας Βενιζέλου και Αχιλλέως στο Π. Φάληρο και λες ότι είσαι φίλος του" oliverkan". Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Θα περάσεις σούπερ.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Πως ειναι αυτη με τα 4-4,5? Σε μια αναγνωριστικη επισκεψη , δεν συναντησα κατι τετοιοΠηγα χτες Πατησιων 145
Καθαρο......
Μπανιο αψογο.....
Λοιπόν φίλε έχω δύο προτάσεις να σου κάνω. Ή πας στο Ιουλιανού 51-53 στο κέντρο και λες ότι είσαι φίλος του "astrapi12" ή πας Βενιζέλου και Αχιλλέως στο Π. Φάληρο και λες ότι είσαι φίλος του" oliverkan". Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Θα περάσεις σούπερ.
Προσανατολιζομαι στο Ιουλιανου, μιας και, απ' ο,τι ειδα εχει καλες (και πολλες) κριτικες, κι ειναι και το πιο φτηνο στο 45λεπτο
Υπαρχει καποια συγκεκριμενη προταση για εκει?
Θελω να μην ειναι ξενερωτη σε θεματα με δαχτυλα, χουφτωματα κλπ...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66