Τι ώρα πάτε τέλος πάντων για να κανονίσω κι εγώ την πορεία μου;
Παίκτη, από Σεπτέμβρη που θα έχουν έλθει στους φορολογούμενους όλα τα χαρτάκια από την εφορία, θα υπάρχει η πρέπουσα ησυχία στα μαγαζιά για να κάνεις επίσκεψη όποτε θέλεις.....
Τι ώρα πάτε τέλος πάντων για να κανονίσω κι εγώ την πορεία μου;
Παίκτη, από Σεπτέμβρη που θα έχουν έλθει στους φορολογούμενους όλα τα χαρτάκια από την εφορία, θα υπάρχει η πρέπουσα ησυχία στα μαγαζιά για να κάνεις επίσκεψη όποτε θέλεις.....
Δεν ξέρω τί λές κ.Agiana εσυ,αλλά εγω όποτε πηγαίνω τις βρίσκω να βαράνε μύγες.Παίκτη, από Σεπτέμβρη που θα έχουν έλθει στους φορολογούμενους όλα τα χαρτάκια από την εφορία, θα υπάρχει η πρέπουσα ησυχία στα μαγαζιά για να κάνεις επίσκεψη όποτε θέλεις.....
Δεν ξέρω τί λές κ.Agiana εσυ,αλλά εγω όποτε πηγαίνω τις βρίσκω να βαράνε μύγες.
Done.Πάμε μαζί για να δω ιδίοις όμμασι, ότι βλέπεις κι' εσύ........
Και που να δείτε αξιότιμοι συναγωνιστές, οταν θα τα οδηγήσουν τα πράγματα να 'δώσουμε' τα Ελληνικά πετρέλαια θα γίνει γενικός πόλεμος στην γενικότερη γύρω περιοχή και στην Ελλαδίτσα μας θα πεινάσουμε κυριολεκτικά τουλάχιστο για τρία χρόνια. Οχι λαδοκόρη δεν θα μπορέσει να 'χει στην αγκαλιά του κανείς αλλά όποιος θα ζεί εκείνα τα χρόνια στα μεγάλα αστικά κέντρα μπορεί να μην έχει να φάει και για μια εβδομάδα. Και ειρήσθω εν παρόδω, υπάρχουν ακόμα λαδομάγαζα που επιμένουν πεισματικά να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται και να κρατάνε ψηλά τα τιμολόγιά τους με το στανιό . Ευτυχώς ήδη έχουν δημιουργηθεί τα νέα στανταράκια με αρκετή μείωση τιμών και πιστεύω οτι είναι στην φιλοσοφία τους να προσαρμοστούν όταν οι περιστάσεις χρειαστούν και παραπάνω μειώσεις τιμών. Ηδη τα λαδομάγαζα με 60 εβραίους την ώρα ή τα 45 λεπτά έχουν αρχίσει να 'μαζεύουν' τους πελάτες και από τα άλλα λαδάδικα. Για παράδειγμα πήγα προχθές να δώ την Ειρήνη στο 3ης Σεπτ. 59 και πριν μπώ μέσα μου είπαν να φύγω και να ξαναπάω αργότερα γιατί ήταν φούλ. Όταν δε , ρώτησα για την Ειρήνη η απάντηση που έλαβα ήταν οτι η εν λόγω κοπέλα ήταν στο δωμάτιο με πελάτη και περίμενε(αν) στο σαλόνι πελάτης(ες) μάλλον για την ίδια. Στο τέλος αγαπητοί, βλέπω θα κάνουμε ουρές για μια-δυο-τρείς το πολύ συγκεκριμένες λαδοκόρες που θα χρεώνουν 50 την ώρα , και δεν θα υπάρχει εναλλακτική επιλογή , είτε διότι δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα ('could not afford') είτε θα έχουν κλείσει πολλά λαδομάγαζα επειδή "δεν θα βγαίνουν".
Ευχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ στα δύσκολα που έρχονται.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ φίλτατοι συναγωνιστές
V for Vendetta...
και στη δραχμη να γυρισουμε, θα βρεθει ενας πυρηνας ανθρωοων που θα δινουν 100€ για μια μαλακια.
Στα νοτια, που κινουμε εγω το ποσοστο αυτο ειναι μεγαλο. Τα γεροντια μονο που πανε το πρωι να ακουμπησουν τα μαραμενο πουλακι τους στο μουνι της Λίλας ή της Αφροδιτης πριν πανε για καφε στη ζησιμοπουλου και πουνε στα αλλα τα γερονυτια οτι τις ξεσισαν στον πουτσο θα τα σκανε. Οπως και αρκεετοι άλλοι που το 100αρι για αυτους είναι ενα 10αρικο για τους πολλους.
Το θέμα είναι απλό. Ηδη αρχισαν τα 50αρι με καλες υπηρεσίες. Υγειές. Για να βοηθήσπουμε, πρέπι να ΞΕΚΟΨΟΥΜΕ από τα μέρη που δίνουμε - οτι δινουμε- με μιση καρδιά και εχοντας φευγοντας το συναίσθημα οτι πληρώσαμε παραπάνω από όσο πήραμε.
έτσι, με το χρόνο, θα ξεκαθαρίσει το πράγμα.
ο τιμοκαταλογος για το 2012 πρεπει να ειναι..........
Σωστός. Γιατί το 2013 θα υπάρξει περαιτέρω διόρθωση! (ΙΜΗΟ)
τελικα οι τιμες ειναι 60 για 45 λεπτα και 80 η ωρα?Καλιμερα σε ολουσ,σιμερα 10:30-18:00 ΕΒΑ,ΟΛΓΑ,ΒΙΚΙ,ΛΟΛΑ,ΛΑΟΥΡΑ,ΓΙΟΤΑ,και 18:00-12:00 ΝΑΝΣΙ,ΓΙΟΤΑ,ΛΟΛΑ, ΡΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το Αγίου Ιωάννου 8 είναι ανοιχτό και μάλιστα έχει κατεβάσει την τιμή σε 60 ευρώ (παράλειψη μου που δεν έχω γράψει αντίστοιχη ενημέρωση)
το θέμα είναι ότι γενικά η περιοχή πάσχει, αντίθετα με τους τυχερούς στα νότια προάστεια που έχουν πολλές και καλές επιλογές.
Με τον ΗΣΑΠ, κανουν την μετακομιση ???Μετακόμισε και το άλλο από το Χαλάνδρι
Καλά που υπάρχει και ο ΗΣΑΠ
Με τον ΗΣΑΠ, κανουν την μετακομιση ???