Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Κάθησα μαζί της πάνω από 1 ώρα και πλήρωσα 120 Ευρώ.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, νομίζω ότι στις μέρες που ζούμε,  για τις υπηρεσίες και το χρόνο που περιγράφεις είναι καθαρή κοροιδία να δίνεις τόσα χρήματα.
Το συγκεκριμένο μαγαζί εκμεταλεύεται την περιοχή που βρίσκεται και χρεώνει υπερβολικά ποσά χωρίς να προσφέρει ουσιαστικά κάτι παραπάνω. Εγώ το έχω κατατάξει στην κατηγορία "πιασοκωλέ..." και δεν πατάω πλέον εκεί.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Είπαμε...πληρώνεις το ιλουστρασιόν του χώρου και της περιοχής. Και να συμπληρώσω ότι σαν τη Χρύσα, δεν κυκλοφορεί αντίστοιχο στα πέριξ του κέντρου...
Για τους απαιτητικούς ανεβαίνει το κασέ. :dunno:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, νομίζω ότι στις μέρες που ζούμε,  για τις υπηρεσίες και το χρόνο που περιγράφεις είναι καθαρή κοροιδία να δίνεις τόσα χρήματα.
Το συγκεκριμένο μαγαζί εκμεταλεύεται την περιοχή που βρίσκεται και χρεώνει υπερβολικά ποσά χωρίς να προσφέρει ουσιαστικά κάτι παραπάνω. Εγώ το έχω κατατάξει στην κατηγορία "πιασοκωλέ..." και δεν πατάω πλέον εκεί.
...δεν έχεις και άδικο...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πέρασμα πριν λίγες μέρες από Στουρνάρη 47. Οι θεραπεύτριες που παρέλασαν (3-4) δεν με ενθουσίασαν και έφυγα. Ειλικρινά δεν θυμάμαι να πω λεπτομέρειες (ονόματα, κλπ), που είναι κι αυτό μια απόδειξη ότι τα κορίτσια που είδα μού φάνηκαν αδιάφορα. Αν θυμάμαι καλά πάντως, η σερίφισα μού είπε ότι το κόστος της συνεδρίας είναι 60 ευρώ σκέτο μασάζ, και 80 ευρώ μασάζ με σεξ (δεν το είπε ακριβώς έτσι, το είπε "μασαζ με προγραμμα", αλλα καταλαβαινόματσε).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
από τη στιγμή που υπάρχουν επιλογές μπορείς και να επιλέξεις τι θα κάνεις
εάν αυτό που θεωρεί το μαγαζί ως παραπάνω υπηρεσία ώστε να χρεώνει παραπάνω το αντιλαμβάνεται κατά τον ίδιο τρόπο και ο πελάτης, τότε όλα καλά
αν είναι μόνο στα λόγια και από ουσία μηδέν, τότε το μαγαζί θα χάσει πελάτες

το θέμα είναι όπως και να έχει να μην είναι οι παροχές παροχές ενός στούντιο απλά και μόνο.
το πού θα ρίξεις τον οβολό σου...πρόβλημα του καθενός

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το σχόλιο είναι πολύ σωστό. Κανείς ξοδεύει εκεί που θέλει και όχι εκεί που του λένε. Η επιρροή περιορίζεται στους λίγους κολλητούς που ξέρουμε και μας ξέρουν.  Φέτος τα πράγματα θα σφίξουν και άλλο στο οικονομικό απο ότι λένε.  Νομίζω ότι θα δούμε γρήγορα διαφορά (μέχρι τα μέσα του 2012)...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
από τη στιγμή που υπάρχουν επιλογές μπορείς και να επιλέξεις τι θα κάνεις
εάν αυτό που θεωρεί το μαγαζί ως παραπάνω υπηρεσία ώστε να χρεώνει παραπάνω το αντιλαμβάνεται κατά τον ίδιο τρόπο και ο πελάτης, τότε όλα καλά
αν είναι μόνο στα λόγια και από ουσία μηδέν, τότε το μαγαζί θα χάσει πελάτες

το θέμα είναι όπως και να έχει να μην είναι οι παροχές παροχές ενός στούντιο απλά και μόνο.
το πού θα ρίξεις τον οβολό σου...πρόβλημα του καθενός
συμφωνω μαζί σου ....αλλα υπάρχουν πελάτες που θέλουν μόνο  υπηρεσίες studio με διάρκεια  μασαζόσπιτου χωρίς μασάζ ...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Για το παρακάτω ξέρουμε τίποτα?

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ!!!
Κέντρο, Αθήνα (Κέντρο), Ελλάδα

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ευχαριστώ!
Δεν το είχα δει!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συμφωνω μαζί σου ....αλλα υπάρχουν πελάτες που θέλουν μόνο  υπηρεσίες studio με διάρκεια  μασαζόσπιτου χωρίς μασάζ ...
το γνωρίζω
το έχω γράψει κι εγώ και έχω φωνάξει αρκετά γιαυτό διότι το θεωρώ μέγιστη μαλακία

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μιλάμε λοιπόν για ένα χώρο, σε διαμέρισμα ορόφου, όπου η άνεση χρόνου και τα πλήρη προγράμματα, σε συνδυασμό με την υγιεινή και τις γνώσεις της τέχνης, δημιουργούν μια ελκυστική πρόταση για τον ταλαίπωρο αστό.

Λησμόνησες να αναφέρεις το λογικό κόστος, σε σχέση με το χρόνο που δαπανά η θεραπεύτρια επάνω στο σώμα σου..... ;)

lion13

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα. μολις περασα απο το σπιτι. για αλλη μια φορα η τσατσα ηταν με τις μπιτζαμες και ειχα μονο μια κοπελα που δεν ελεγε τιποτα. μου ειπε οτι σε δυο μερες θα ειναι ολες.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και γω σε λιγο θα φυγω απο το σπιτι μου...
μεχρι τοτε πινω καφε φορωντας πυτζαμες...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
καλησπερα. μολις περασα απο το σπιτι. για αλλη μια φορα η τσατσα ηταν με τις μπιτζαμες και ειχα μονο μια κοπελα που δεν ελεγε τιποτα. μου ειπε οτι σε δυο μερες θα ειναι ολες.

αχ να δω την κοκκινοαφάνα με πιτζάμες και να πεθάνω. αυτή γκόμενα μου βγάζει κάτι άγριο. άραγε παίζει μπάλα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
απο το μικρό σπίτι στο λιβάδι?????????? απο ποίο φίλε????????

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
απο το μικρό σπίτι στο λιβάδι?????????? απο ποίο φίλε????????
:2funny: :2funny: περίπου....

το συνήθειο της υποδοχής με τις πυτζάμες, το έχει εδώ και χρόνια η αφάνα Ελενα (τώρα Άνδρου 13). Μάλλον αυτό λεει ο τύπος  ;) :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
:2funny: :2funny: περίπου....

το συνήθειο της υποδοχής με τις πυτζάμες, το έχει εδώ και χρόνια η αφάνα Ελενα (τώρα Άνδρου 13). Μάλλον αυτό λεει ο τύπος  ;) :grin:
ααα μάλλον.........μια φορά την εχω δει στο 3ης Σεπτεμβριου 89 αλλα φορούσε φόρεμα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πέρασμα πριν λίγες μέρες από Στουρνάρη 47. Οι θεραπεύτριες που παρέλασαν (3-4) δεν με ενθουσίασαν και έφυγα. Ειλικρινά δεν θυμάμαι να πω λεπτομέρειες (ονόματα, κλπ), που είναι κι αυτό μια απόδειξη ότι τα κορίτσια που είδα μού φάνηκαν αδιάφορα. Αν θυμάμαι καλά πάντως, η σερίφισα μού είπε ότι το κόστος της συνεδρίας είναι 60 ευρώ σκέτο μασάζ, και 80 ευρώ μασάζ με σεξ (δεν το είπε ακριβώς έτσι, το είπε "μασαζ με προγραμμα", αλλα καταλαβαινόματσε).
:2funny: :2funny:...θα πρόβαλε ταινία.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom