eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πέρασμα τις προάλλες από Στουρνάρη 29. Στην υποδοχή η Ελένη, και παρούσες εκτός από την ίδια: Μονικα, Ζανα, Χριστινα, Βικυ και Σονια. Επέλεξα Ζάνα. Με συνόδευσε στο δωμάτιο για το καθιερωμένο ντους και πριν γδυθώ αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τις θωπείες. Μετα το ντους περίμενα λίγα λεπτά μέχρι να έρθει η Ζάνα, ενώ είχα ήδη καβλώσει. Μπαίνει μέσα η Ζάνα και με το που με βλέπει γονατίζει και αρχίζει την πίπα. Αυτό κράτησε όχι πάνω από 1 λεπτό γιατί με δικιά μου πρωτοβουλία τη σταμάτησα. Ξάπλωσα και ξεκίνησε το μασαζ. Εχουν γραφτεί πολλά για το μασάζ της Ζάνας τα οποία τα επιβεβαιώνω κάθε φορά που πηγαίνω μαζί της. Με δυο λόγια, είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις που μπορείς να βρεις. Μετά το μασάζ, είχαμε body-to-body με γλυψίματα παντού και μετά βυζομαλακία ("ισπανικό" κατά τη Ζάνα) και πίπα.
Το σεξ που ακολούθησε έγινε με πολύ καλή συμμετοχή από μεριάς της. Αρχικά cow-girl όπου πραγματικά χτυπιόταν πάνω μου με λύσσα. Μετά την απαραίτητη προετοιμασία, τη γάμησα απ' τον κόλο, και σε αυτή τη στάση τελείωσα. Μού έβγαλε το προφυλακτικό και μετά ανταλλάξαμε γλωσσόφιλα.
Γενικά πέρασα πολύ καλά όπως σχεδόν πάντα με τη Ζάνα η οποία είναι σταθερή αξία στο χώρο, ειδικά αν δεν έχεις πρόβλημα με τις αναποφευκτες σωματικές ατέλειες που δημιουργεί το πέρασμα του χρόνου.
Το κόστος της συνεδρίας ήταν 80 Ευρώ.
Το σεξ που ακολούθησε έγινε με πολύ καλή συμμετοχή από μεριάς της. Αρχικά cow-girl όπου πραγματικά χτυπιόταν πάνω μου με λύσσα. Μετά την απαραίτητη προετοιμασία, τη γάμησα απ' τον κόλο, και σε αυτή τη στάση τελείωσα. Μού έβγαλε το προφυλακτικό και μετά ανταλλάξαμε γλωσσόφιλα.
Γενικά πέρασα πολύ καλά όπως σχεδόν πάντα με τη Ζάνα η οποία είναι σταθερή αξία στο χώρο, ειδικά αν δεν έχεις πρόβλημα με τις αναποφευκτες σωματικές ατέλειες που δημιουργεί το πέρασμα του χρόνου.
Το κόστος της συνεδρίας ήταν 80 Ευρώ.