λύσεις υπάρχουν πολλές !!! με το χρήμα τι γίνεται??? ο χώρος στο Συγγρού 45 ειναι ο καλύτερος , η Γλυφάδα για όλα τα κέφια ,το Καιτόσπιτο με εμπειρεία στο σέρβις , Ηρακλείου στο Χαλάνδρι με το φιλικο περιβάλλον , Κ48 και Φραντζή 4 σταθερές αξίες ,πειραιάς και φυσικά το Στουρνάτη 29 όπως είπες...από κοπέλες παίζει μετριοτητα σε όλα, αλλα όλοι μας τελικά κάπου βολευόμαστε ...Πάντως το Στουρνάρη 29 που επισκέφτηκα προχθές ήταν πολύ καλή λύση και σαν χώρος και σαν κοπέλες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
stevesteve
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το συγγρου 45 δουλετει σημερα για ενα τελευταιο ???????
ολα δουλεύουν , μην αγχώνεσαι.....περιμένω κριτική σου για ποσειδώνος ...εστω και με pmτο συγγρου 45 δουλετει σημερα για ενα τελευταιο ???????
stevesteve
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Α φιλε μου εγω γραψει!αν μπεις στις κριτικες του μαγαζιου ειναι η πανω πανω αυτη που λεει πρωτη φορα οχι τελευταια!!
οκ φίλε...ποια κοπέλα προτείνεις ? εκτός από Αντζελα και Ζωή που γνωρίζω? για να γίνει η εναρξη του ευτυχισμένου 2012 ...Α φιλε μου εγω γραψει!αν μπεις στις κριτικες του μαγαζιου ειναι η πανω πανω αυτη που λεει πρωτη φορα οχι τελευταια!!
stevesteve
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την ασιατισσα.λογω τελειου νασαζ κ πιπας!τωρα λεω να παω γ συ 45 αλλα δεν ξερω αν το καστ ειναι καλο..γλυφαδα ηατν πολυ μετριο. ;)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...ναι...το συγγρου 45 δουλετει σημερα για ενα τελευταιο ???????
Τωρα στην αλλαγη του χρόνου βρέθηκα σε ενα μαγαζί που τραγουδούσε η Πεπη Τσεσμελή ...θα μοιραστώ την φαντασίωσή μου οταν την είδα με το μικρόφωνο να άδει...να ειναι πόρτα λέει σε κάποιο από τα αγαπημένα λαδοτριβεία και να σου προτείνει κοπέλες ...δεν θα γεράσει ποτέ αυτό το σέξυ θηλυκό ....
Να εισαι καλα και ανταποδιδω την ομορφη ευχη σου !!! ;)[size=10pt][size=10pt][size=12pt]Εύχομαι ο Νέος που 'ρχεται Χρόνος χαρά να δώσει
και καθενός σας τα όνειρα διόλου να μην προδώσει![/size][/size][/size]
οτι και αν γίνει φίλε μου στο δύσκολο αυτό έτος ,[size=10pt][size=10pt][size=12pt]Εύχομαι ο Νέος που 'ρχεται Χρόνος χαρά να δώσει
και καθενός σας τα όνειρα διόλου να μην προδώσει![/size][/size][/size]
να βρείς την δύναμη σου εύχομαι ,
να το αντιμετωπισεις...
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Παιδια να εισαστε ολοι καλα και υγιεις.Απο εκει αρχιζουν και σταματανε ολα.Λιγο αρρωστος να εισαι ολα αλλαζουν.Ποιο ιδρυμα,ποιο μασαζ,ποια μπριζολα!Ας ειμαστε ολοι καλα,και να σκεφτομαστε παντα οτι για να κανουμε αυτα που κανουμε,παλι απο την υγεια μας ξεκιναμε.Να μην θεωρειτε τιποτα δεδομενο,και να εκτιματε παντα αυτα που εχετε και που μπορειτε να κανετε.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Όποιος θέλει να γελάσει, ας πάρει ένα τηλέφωνο εδώ
να ρωτήσει τιμές για το b2b...
είναι γνωστό ότι το μαγαζί είναι για τον π_ _ _ _ο, αλλά η τιμή που άκουσα ακόμα με κάνει και γελάω
να ρωτήσει τιμές για το b2b...
είναι γνωστό ότι το μαγαζί είναι για τον π_ _ _ _ο, αλλά η τιμή που άκουσα ακόμα με κάνει και γελάω
Επισκέπτης
τελικά ας μου δόσει κάποιος πιο έμπειρος πιά ειναι η διαφορά μεταξύ στούντιο και μασσαζ ,οταν ο αυτοσκοπός ειναι το μπριζόλιασμα και γιατί θα πρέπει να πληρωθεί 100 + ,αυτό που στα στούντιο στοιχίζει 50% κάτω ? εδώ διαβάζω για θεραπεύτριες που ήταν σε στούντιο και τώρα ειναι σε μασσαζ ,δηλαδή αυτές όταν άλλάζουν μαγαζύ πρέπει να πληρώνουμε διπλά για να κάνουμε το ίδιο ,δηλαδή για να μπριζολιάσουμε ?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
τελικά ας μου δόσει κάποιος πιο έμπειρος πιά ειναι η διαφορά μεταξύ στούντιο και μασσαζ ,οταν ο αυτοσκοπός ειναι το μπριζόλιασμα και γιατί θα πρέπει να πληρωθεί 100 + ,αυτό που στα στούντιο στοιχίζει 50% κάτω ? εδώ διαβάζω για θεραπεύτριες που ήταν σε στούντιο και τώρα ειναι σε μασσαζ ,δηλαδή αυτές όταν άλλάζουν μαγαζύ πρέπει να πληρώνουμε διπλά για να κάνουμε το ίδιο ,δηλαδή για να μπριζολιάσουμε ?
'Εχεις απόλυτο δίκιο και είναι κάτι που νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε σκεφτεί,
Πολλοί θα σου πουν ότι προτιμούν ένα μασατζίδικο λόγω των ακόλουθων λόγων :
1. θέλουν και μασάζ (αν και οι περισσότερες κοπέλες δεν έχουν ιδέα).
2. έχεις περισσότερο χρόνο για τη "συνεδρία" (45 λεπτά και άνω).
3. δεν σε πρήζουν με τα "έξτρα" γιατί για παράδειγμα σε ένα στούντιο το ελεύθερο στοματικό πάει στα 90, η τιμή στο μασάζ είναι στάνταρ.
Μεγάλη κουβέντα και νομίζω off topic...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
η διαφορά κανονικά είναι χαώδηςτελικά ας μου δόσει κάποιος πιο έμπειρος πιά ειναι η διαφορά μεταξύ στούντιο και μασσαζ ,οταν ο αυτοσκοπός ειναι το μπριζόλιασμα και γιατί θα πρέπει να πληρωθεί 100 + ,αυτό που στα στούντιο στοιχίζει 50% κάτω ? εδώ διαβάζω για θεραπεύτριες που ήταν σε στούντιο και τώρα ειναι σε μασσαζ ,δηλαδή αυτές όταν άλλάζουν μαγαζύ πρέπει να πληρώνουμε διπλά για να κάνουμε το ίδιο ,δηλαδή για να μπριζολιάσουμε ?
αλλά όταν πάει κάποιος και ζητάει με τη μία να μπριζολιάσει χωρίς καν μασάζ ορισμένες φορές, πάει περίπατο η διαφορά
όπως πάει περίπατο η διαφορά στούντιο και μπουρδέλου όταν μπαίνεις σε ένα στούντιο και στο 5λεπτο έχεις βγει έξω ξεφορτωμένος
και φυσικά οι πουτάνες δεν είναι μαλακισμένες να μην το εκμεταλλεύονται
τεσπα...
καλή χρονιά σε όλους και καλά μυαλά
και στο πάνω και στο κάτω κεφάλι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.519
- Πόντοι
- 46.232
καλη ιδεα ....θα λεει και της ατακες της.....Τωρα στην αλλαγη του χρόνου βρέθηκα σε ενα μαγαζί που τραγουδούσε η Πεπη Τσεσμελή ...θα μοιραστώ την φαντασίωσή μου οταν την είδα με το μικρόφωνο να άδει...να ειναι πόρτα λέει σε κάποιο από τα αγαπημένα λαδοτριβεία και να σου προτείνει κοπέλες ...δεν θα γεράσει ποτέ αυτό το σέξυ θηλυκό ....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66