Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ξεχασα...υπάρχει και τρίτη επιλογή...βρίσκεις γκόμενα
και το επαναλαμβάνω1 ωρα full service sex σε μασσαντζιδικο θελουν πολλοι πιστεψε με, χωρις μασαζ
ειναι πιο διακριτικο, εχεις ποιο πολλες επιλογες
Σεριφισες:Βαλτε το στο menu
εσύ παντρεύτηκες την κέλλυ...Γιά ρώτα καί έμένα
εσύ παντρεύτηκες την κέλλυ...
(αλήθεια ... ποια είναι αυτή η κέλλυ ρε παιδί μου;)
Αυτο ειναι το παλιο μαυροματαιων στο πεδιο του αρεος.Ειναι καθαρο μασαζ χωρις ροφηματα και κρεατικα
Αυτο ειναι το παλιο μαυροματαιων στο πεδιο του αρεος.Ειναι καθαρο μασαζ χωρις ροφηματα και κρεατικα
Οριστε και τα σχολια απο τον Τεμαχιοφιλο Παθίδη(εκ του Θεοφιλου Σεϊχιδη)
[/quote
Σ΄ευχαριστώ αδερφε
...τα "Polette" είναι στην κατηγορία ΔΕΝ...
καλημερα, Κυριακές τί ειναι ανοιχτό?
ευχαριστώ
Να και μια παλια λιστακαλημερα, Κυριακές τί ειναι ανοιχτό?
ευχαριστώ
Εχω υπόψη μου τα Στουρνάρη 63 και Καλιρρόης 48. Θα υπάρχουν και άλλα, βέβαια.
1η επιλογή - "ανεξάρτητες" και ναι, βρίσκεις με 140-150 εύκολα, βρίσκεις και κάποιες μέτριες με λιγότερα
2η επιλογή - ΣΤΟΥΝΤΙΟ, μπορείς να το διαπραγματευτείς και θα σου έρθει γύρω στο 120άρι
το μασατζίδικο κάτι τύποι σαν και εσένα το έχετε κάνει στούντιο. Δεν είναι προσωπικό με σένα, απλά πρέπει να καταλάβετε πως το μασατζίδικο λέγεται έτσι για κάποιο λόγο.
όταν πας και της ζητάς εσύ να το κάνει στούντιο (για να μην πω μπουρδέλο) δεν είσαι ο μάγκας που βρήκε το κόλπο, είσαι αυτός που ευθύνεται για το οτι συμπεριφέρονται ακόμα όλες σαν ξεπέτες.
ξαναλέω - αν θες, πας εκεί, διαλέγεις την κοπέλα και της λες να έρθει έξω ή το λες στη σερίφισσα εντός στο ψου ψου ψου. Στο μασατζίδικο πας για να έχεις κάτι άλλο και όχι μια ώρα γαμήσι. Το οποίο μάλιστα, εφόσον το ζητήσεις το παίρνεις σε όλα τα μασατζίδικα στην περιοχή Καλλιρόης- Φρατζή - Συγγρού (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
εμ, άδικο έχω;