n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
το γνωρισες απο τα μπαζα εεεε???????????ναι αυτο ειναιΑυτό δεν είναι το Συγγρού 318?
το γνωρισες απο τα μπαζα εεεε???????????ναι αυτο ειναιΑυτό δεν είναι το Συγγρού 318?
Πήρα τηλέφωνο,ναι ειναι το Συγγρου 318....απαντά βλαχορωσίδα..."γεια σας....είμαστε ανοικτά μεχρι τις 6.Κυριακή σήμερα....σας περιμένουμε...".
Εχω πολύ καιρό να πάω,αλλά δεν θα το πρότεινα.....παλαιότερες εμπειρίες κυμάνθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα.
επισκεψη σημερα φ212 με αλλους 3 εκλεκτους συναγωνηστες , ο ενας μαλιστα αν και πολυ μεγαλη μορφη του σαιτ ηταν η πρωτη του επισκεψη στο συγγεκριμενο μαγαζι ,η γιαννα στα κεφια της παρουσες η μιλφ λαρισα(τιμηθηκε) και δυο κοπελες απο αλβανια(ελληνοσερβες κατα την γιαννα) η μια ξανθια 22 χρονων ωραιο σωμα ωραιο πατουρι μεγαλο βυζακι για το κορμακι της(τιμηθηκε)η αλλη η αλλη μελαχρινη στεγνο κορμι μικρο στηθος αλλα με πολυ ωραιο κωλο(τιμηθηκε απο συναγωνιστη)η κ.γιαννα μαλλον θα πρωτοπορησει παλι....ψηνεται συμφωνια να δουλεψει εκει ενα τραβεστι.....τυχερουληδες μερικοι μερικοι εδω μεσα...
Πηρα τηλ και πηγα.
Η κοπελα μονη της.ελληνιδα.Ενα νορμαλ προσωπο, κοντα στο 165,κορμι χυμωδες.Σα να λεμε νταρντανα αλλα αδυνατη.Με βυζαρα και κωλαρα!
Μασαζακι πολυ καλο,body to body,με εκτονωση.Προσφερει,και απο οτι καταλαβα και μπριζολιτσα με ενα εξτρα.αυτα.Καλη ειναι,θα ξαναπαω.
φιλε, επειδη η αγγελια εχει αποσυρθει, μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο με π.μ. ??
σ ευχαριστω
για πες καμια κουβεντα παραπάνω ρε Αγιοβασιλη http://[URL unfurl="true"]www.bitvertiser.com/emos/3d/santa-emoticon.gif[/img[/URL]] :huh: :huh:Φιλολαου 88-90 αλλα ειναι μπαζα..
Λοιπον 50 το μασαζ 65 με εκτονοσουλα και 120 το διπλο.Δυο κοπελεσ που η μια δεν ηταν γυνη αλλα αρρεν.
Η αλλη ψηλη νταρντανα αλλα ξενερωσα τοσο οταν ειδα τον μακρυμαλι που εφυγα τρεχοντας.
Ισχυριστικε βεβαια οτι απο αυριο θα εχει και αλλο πρωσοπικο.
Αυτα απο μενα..
τραβελάκι??? :o :o :oη μια δεν ηταν γυνη αλλα αρρεν.
τραβελάκι??? :o :o :o
πολυ προχώ το μαγαζί...
το χει η περιοχή
το χει η περιοχή
εγω λαχανορυζο μια φορα δεν ειδα....εσυ ειδες?????άστα αυτά..λαχανόρυζο είχε το μενού?
δες τα τελευταια ποστ στο θεμα μασαζ κατ οικον.....φιλε, επειδη η αγγελια εχει αποσυρθει, μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο με π.μ. ??
σ ευχαριστω
κατι ξερεις εσυ , κατι ξερεις δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο μουτο χει η περιοχή