Ο.Κ !!!Κηφισιας 38 θα εννοει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
ξέρει κάποιος φίλος που είναι η γνωστή Ρούλα ,παλιλα της ιλιάδας και μετά της Ιπποκράτους;
κάποιος πρίν κάτι βδομάδες έγραψε οτι εργάζεται στο Στουρναρη 63 στην Καίτη, αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ΑΛΗΘΙΝΑ προγράμματα body massage με σοκολάτα. Αληθινό shiatsu σε στρώμα. Hamam & sauna γιά ευεξία από καινούργιες μασέζ, γιά απόλυτη χαλάρωση & εκτόνωση. Μόνο με ραντεβού 210-3387.586. Καθημερινά 11.00-21.00. Εκτός Κυριακής
Ελα σας εφτιαξα παλι,τυχαια το βρηκα στα νεα,αν ΟΝΤΩΣ κανουν body massage,τρεχτε!
Ελα σας εφτιαξα παλι,τυχαια το βρηκα στα νεα,αν ΟΝΤΩΣ κανουν body massage,τρεχτε!
ρε μεγάλε, αυτό είναι το Ομήρου 44 ΚολωνάκιΑΛΗΘΙΝΑ προγράμματα body massage με σοκολάτα. Αληθινό shiatsu σε στρώμα. Hamam & sauna γιά ευεξία από καινούργιες μασέζ, γιά απόλυτη χαλάρωση & εκτόνωση. Μόνο με ραντεβού 210-3387.586. Καθημερινά 11.00-21.00. Εκτός Κυριακής
τόνοι μελάνι έχουν χυθεί εδώ μεσα ;)
οντωςκάποιος πρίν κάτι βδομάδες έγραψε οτι εργάζεται στο Στουρναρη 63 στην Καίτη, αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Καλημέρα στους συναγωνιστες, Επισκεψη Δευτέρα πρωί στο Κ38 πρωτη φορά μετα από τηλεφώνημα. Υποδοχή η Βίκυ, περασμα σε δωμάτιο, πολύ καλή ατμόσφαιρα, διακόσμηση, καθαριότητα κλπ. Αρχισε η παρέλαση με Λόλα, Τζοάνα, Κέλλυ και άλλη μια δεν θυμάμαι όνομα. Επιλογή Λόλας για πλήρες πρόγραμμα στα 80 γιούργια. Ντουζάκι μαζί μετα από προτροπή δικιά μου (σφραγισμένη πετσέτα παντόφλες μιας χρήσεως κλπ). Μασαζ ικανοποιητικό, γύρισμα ανάσκελα με πολύ καλό και καραμέλωμα @@. Αλλαγή δύο στάσεων οπου αποδείχτηκε πολύ δεκτική και τελέίωμα στο στόμα. Συνολική διάρκεια 45-50 λεπτά. Γενική εμτύπωση πολύ καλλή. Το μαγαζί σίγουρα αθα ξανατιμηθεί.
μια συντομη περιγραφη τησ λολασ???ηλικια εμφανιση κ τα σχετικα???
κάποιος πρίν κάτι βδομάδες έγραψε οτι εργάζεται στο Στουρναρη 63 στην Καίτη, αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει
Τσεκαρισμενο.Εκει ειναι.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
Τσεκαρισμενο.Εκει ειναι.
είχαμε λίγο καιρό να δούμε νέο κατάστημα:
ΑΝΟΙΞΑΜΕ αφάνταστο μασάζ, Λ.Συγγρού 108, στον υπερπολυτελή μας χώρο. Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις 210-9220.912. Καθημερινά 11.00-23.00
το "αφάνταστο" δεν το σχολιάζω, αλλά η αγγελία μου βρωμάει τσίκνα
κανάς σκάουτερ στην περιοχή??????
ΑΝΟΙΞΑΜΕ αφάνταστο μασάζ, Λ.Συγγρού 108, στον υπερπολυτελή μας χώρο. Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις 210-9220.912. Καθημερινά 11.00-23.00
Όρμα χουλιγκάνι και μην αφήσεις τίποτα όρθιοθα το δούμε σύντομα αλλά κάπου άκουσα ότι είναι μαγαζί κάποιας σερίφισσας
Όρμα χουλιγκάνι και μην αφήσεις τίποτα όρθιο
Το θέμα είναι να μη μου αφήσουν εμένα τίποτα όρθιο.
είχαμε λίγο καιρό να δούμε νέο κατάστημα:
Και έτσι με ένα παρκάρισμα στο τρίγωνο του διαβόλου (Φραντζη, Συγγρού, Καλιρρόης) τσεκάρουμε χαλαρά 4 μασατζίδικα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.823
- Πόντοι
- 46.232
ναι σημερα καλο μηνα κ καλες δουλειες,οπως ειχα γραψει πριν απο σχεδον δυο μηνες μου ειχε πει η βετα οτι θα ανοιξει , λοιπον σεριφισα βετα ,σημερα 3 κοπελες λαουρα(κ48,φ4 με αυτη περασα)ρωξανη , κ ελενη(φ4),απλα προς ενημερωση απο δευτερα θα εχει κ αλλες κοπελες....είχαμε λίγο καιρό να δούμε νέο κατάστημα:
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K