pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τ συγγρου 318 λεει τπτ?????????
οχι μακρυα θα ελεγα απο εκει.Μπαζοίδρυμα κατ'εμε
εχει και η αλβανια κοσταντζα?Koσταντζα
σου ριχνουν πορταρε παιδια τι γινεται με τα ιδρυματα στν κιφισιας 12 κ 18?
το κλεισαν το μαγαζι η΄ μου ριχνουν πορτα αβερτα?
..πω πω που το θυμηθηκες το 18..!!κανα χρονο χω να παω,ειχε μιλφοειδη κατασταση ,αλλα ηθελε λιγο το χρονο του,για τετοιες εποχες δυσκολες.ρε παιδια τι γινεται με τα ιδρυματα στν κιφισιας 12 κ 18?
το κλεισαν το μαγαζι η΄ μου ριχνουν πορτα αβερτα?
σου ριχνουν πορτα
εξηγείται αυτό αν δεν πάμε σε ψυχίατρο?
Ειναι το τημ του πρωην Ποσειδωνος 67 το οποιο ειναι υπο την ιδιοκτησια του πρωην Ζησιμοπουλου 12
Βρισκονται στην Πανωπης 1 & Ποσειδωνος, 2ος ορ. κουδ SeaView, κυριλε περιβαλλον, δυσκολο εως απιθανο να φας ως αγνωστος, κοστος γευματος 100€, πριν κανα μηνα που πηγα ειχε Ερικα και 3-4 ακομα τεμαχια, 1-2 αρκετα καλα. Αυτα.
λάθος κάνεις ...όμως στις εξη εχουν φύγει...νομιζω κυριακες ειναι κλειστα
φαντάζομαι εννοείς Σολωμού 54...όχι από μένα , καιγώ την ψάχνω!!Μήπως έπεσε στήν άντίληψη συναγωνιστή ή έθεάθη στά πέριξ
ή Μόνικα άπό Σ53 ??
Γιορτές έρχονται φίλε kebap πώς θα μας τα αρπάξουνε.Ολο καινούργια ανοίγουνε και όλο τα ίδια μένουν.Νέα αγγελια εμφανίστηκε, πιθανοτατα προκειται για την μετεγκατασταση του Μπουμπουλινας 4 οπως ειχε αναφερει συναδελφος προ ημερων.
BIO_SPA Καινούργιος και πολυτελής χώρος για την δική σας ευεξία και χαλάρωση Στουρνάρη 47 1ος όροφος. Καθημερινά 10:30πμ-08:30μμ, Σάββατο 10:30πμ-07:00μμ
αυτο ειναι αποδεδειγμενο πλεονόλο τα ίδια μένουν.
μη το λές ....και αυτές θέλουν την ανανέωση .....κυρίως οταν το μαγαζί τους δεν τραβάει....γιατί μετά πάλι στο κλάμα θα ειναι...αυτο ειναι αποδεδειγμενο πλεον
απλα ψαχνουν για φτηνοτερα ενοικια και ταυτοχρονα σερβιρουν αερα ταχα μου ανανεωσης
Νέα αγγελια εμφανίστηκε, πιθανοτατα προκειται για την μετεγκατασταση του Μπουμπουλινας 4 οπως ειχε αναφερει συναδελφος προ ημερων.
BIO_SPA Καινούργιος και πολυτελής χώρος για την δική σας ευεξία και χαλάρωση Στουρνάρη 47 1ος όροφος. Καθημερινά 10:30πμ-08:30μμ, Σάββατο 10:30πμ-07:00μμ