Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
  φυληs θα καταντησει τελικα η στουρναρη.      ετσι,  θα ειναι τα μαγαζια κοντα το ενα στο αλλο,   και θα γλυτωνουμε και χρονο.     για καινοτομια   παντωs,   και για οποιον  τυχον θελησει  καποιο διπλο  , με κοριτσια που  θα βρισκονται σε διαφορετικα μαγαζια ,   επειδη θα ειναι παρα πολυ κοντα , θα μπορει να γινει κατι?    αν ηδη δεν γνωριζονται και μεταξυ τουs , μπορει και να τιs βοηθησουμε  να ταιριαξει και  η χημεια τουs.        
να ληφθει μεριμνα για στέγαση στη ιδια πολυκτοικία .....να μαζευτούν όλα σε ενα οίκημα δυο ανα όροφο ...και οποιος αλλος ενοικος αντιδρα να τον διώχνουν ως ενοχλητικό ...και από διπλά να δεις μπέρδεμα ...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Επίσκεψη Σάββατο με τα χιόνια στο Καλλιρρόης 48, αν και πρώτη φορά μου εκεί η τσα-τσα ευγενέστατη χωρίς ερωτήσεις και ανάκριση ,  κατευθείαν έστειλε τα κορίτσια μέσα (5 είχε) , τη ρώτησα για τη Βίκη (δεν ήταν η κυρά Βέτα) και μου είπε οτι σταμάτησε για να φροντίσει το παιδάκι της. Ζήτησα την Μαριαννα και δεν έχασα. Αισθησιακό μασαζάκι, γουστάρησε το μαύρισμά μου και της απάντησα κολυμπούσα στη θάλασσα μέχρι και την Πέμπτη, μάλλον το γουστάριζε και μου έγλειφε την πλάτη τρίβοντας καβλωτικά όλο το σώμα της πάνω μου. Μέχρι που πλάκωσαν τα γλωσσόφιλα και έχασα την μπάλλα. Πήρε εκείνη τον έλεγχο και έκατσε από πάνω μου και στις δύο τρύπες. Ευτυχώς την ημέρα εκείνη ήταν πέτρα το εργαλείο και ταυτόχρονα άντεξε αρκετή ώρα διότι την γύρισα και 69 και δαχτύλιασα όλες τις τρυπούλες της ,  της το τριψα καλά μέχρι που ήρθε και φούντωσε και βόγκαγε. Φιλάκια μετά το τελείωμα (φούλ 60') και οταν γύρισα από το ντουζάκι ξαναμπήκε στο δωμάτιο και άρχισε κάτι κόλπα και προσπαθούσε να με ψήσει να ξαναπληρώσω για άλλη μια ώρα τριβόταν πάνω μου και χούφτωνε το εργαλείο που έιχε σηκωθεί ξανά, αλλά προς όφελος όλων δεν της έκανα το χατίρι διότι θα πρέπει σιγά-σιγά να ρίξουν τις τιμές από μόνοι τους χωρίς να αναγκαζόμαστε εμείς σε παζάρια.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστές που απειθαρχούν στο φασισμό των ελεϊνίδων ....  hasta la vista siempre 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Επίσκεψη Σάββατο με τα χιόνια στο Καλλιρρόης 48, αν και πρώτη φορά μου εκεί η τσα-τσα ευγενέστατη χωρίς ερωτήσεις και ανάκριση ,  κατευθείαν έστειλε τα κορίτσια μέσα (5 είχε) , τη ρώτησα για τη Βίκη (δεν ήταν η κυρά Βέτα) και μου είπε οτι σταμάτησε για να φροντίσει το παιδάκι της. Ζήτησα την Μαριαννα και δεν έχασα. Αισθησιακό μασαζάκι, γουστάρησε το μαύρισμά μου και της απάντησα κολυμπούσα στη θάλασσα μέχρι και την Πέμπτη, μάλλον το γουστάριζε και μου έγλειφε την πλάτη τρίβοντας καβλωτικά όλο το σώμα της πάνω μου. Μέχρι που πλάκωσαν τα γλωσσόφιλα και έχασα την μπάλλα. Πήρε εκείνη τον έλεγχο και έκατσε από πάνω μου και στις δύο τρύπες. Ευτυχώς την ημέρα εκείνη ήταν πέτρα το εργαλείο και ταυτόχρονα άντεξε αρκετή ώρα διότι την γύρισα και 69 και δαχτύλιασα όλες τις τρυπούλες της ,  της το τριψα καλά μέχρι που ήρθε και φούντωσε και βόγκαγε. Φιλάκια μετά το τελείωμα (φούλ 60') και οταν γύρισα από το ντουζάκι ξαναμπήκε στο δωμάτιο και άρχισε κάτι κόλπα και προσπαθούσε να με ψήσει να ξαναπληρώσω για άλλη μια ώρα τριβόταν πάνω μου και χούφτωνε το εργαλείο που έιχε σηκωθεί ξανά, αλλά προς όφελος όλων δεν της έκανα το χατίρι διότι θα πρέπει σιγά-σιγά να ρίξουν τις τιμές από μόνοι τους χωρίς να αναγκαζόμαστε εμείς σε παζάρια.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστές που απειθαρχούν στο φασισμό των ελεϊνίδων ....  hasta la vista siempre 

...Μεγάλη ΠΟΥΤΑΝΑ...η Μαριάννα...

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81

Το πρόστιμο για φουλ service στα 100€?

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
O καθένας ότι θέλει και μπορεί ας δίνει. Από 'κεί και πέρα, ούτε άλλοι πρέπει να κάνουν τους εφοριακούς, ούτε και μπορούν. Αν ο άλλος θέλει να σκάει 100 ή 200 αντί 80, γιατί πιστεύει πως έτσι η πίπα θα πάει 2 εκατοστά πιο μέσα την επόμενη φορά, γούστο και καπέλο του στο φινάλε.

Όσο και να φωνάζει κόσμος εδώ, καλός ή κακός, οι αγαπούληδες είναι πάντα πιο πολλοί.... άσε που σύμφωνα με πολλά μαγαζιά, αρκετοί πάνε και ρίχνουν τα ευρώ τους με παχουλά tips και μετά είναι εδώ και περιχαρείς λένε πως έκαναν παζάρια και έδωσαν πιο λίγα... 

:idiot: :jerking: :idiot: :jerking:

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
O καθένας ότι θέλει και μπορεί ας δίνει. Από 'κεί και πέρα, ούτε άλλοι πρέπει να κάνουν τους εφοριακούς, ούτε και μπορούν. Αν ο άλλος θέλει να σκάει 100 ή 200 αντί 80, γιατί πιστεύει πως έτσι η πίπα θα πάει 2 εκατοστά πιο μέσα την επόμενη φορά, γούστο και καπέλο του στο φινάλε.

Όσο και να φωνάζει κόσμος εδώ, καλός ή κακός, οι αγαπούληδες είναι πάντα πιο πολλοί.... άσε που σύμφωνα με πολλά μαγαζιά, αρκετοί πάνε και ρίχνουν τα ευρώ τους με παχουλά tips και μετά είναι εδώ και περιχαρείς λένε πως έκαναν παζάρια και έδωσαν πιο λίγα... 

Καλά εγώ πάντως ρώτησα τον συναγωνιστή πόσα έδωσα για να ξέρω ποιο είναι η σωστή ταρίφα και όχι για να τον κρίνω

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Γίνονται και τέτοια....??? Είστε με τα καλά σας?

Εδώ, σερίφισσα μου πρότεινε σιωπηρά, συνεδρία με 60 για πλήρες πρόγραμμα (αφού είχα περάσει 3-4 φορές για απλή εθιμοτυπική επίσκεψη-χωρίς να αναφέρω λόγους οικονομικής δυσπραγίας για τις απλές επισκέψεις μου-).

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
george i δεν είπα για σένα φίλε, γενικά μίλαγα για την κατάσταση που επικρατεί.

agiana, γίνονται και παραγίνονται. Αν πας 3-4 φορές τακτικά σε ένα μαγαζί και λες και καμιά κουβέντα μετά με το "management" περί ανέμων και υδάτων, θα εκπλαγείς με αυτά που θα ακούσεις. Άλλο αυτό που λες και το πως μερικά μαγαζιά κάνουν καλύτερες τιμές σε "τακτικούς" πελάτες, και άλλο το "κάτι έξτρα" που σκάνε στις κοπέλες. ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σε λίγο τα tips θα είναι μεγαλύτερης αξίας απο τον τιμοκατάλογο της συνεδρίας  :grin:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κάπου εκεί θα παίξει να μας έρθει στο μυαλό να πούμε κανά τηλ για εκτός spa ;)

sepsaxnw

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια για το exotic tan στην καλλιθεα δεν ξερει κανενας τιποτα?
ειναι Σιβιτανίδου 6 - 4ος οροφος πλατεια κυπρου, κοντα στον ηλεκτρικο σταθμο.
ρωτάω γιατι ετυχε να γνωρισω την κολλητη απο την γκομενα ενος φιλου μου και μου ειπε οτι δουλευει εκει.
χωρις να ξερω τιποτα απο την παρουσια της και μονο μου φανηκε οτι δεν κανει μονο μασαζ...
γι αυτο ρωταω μηπως κανενας απο εδω εχει επισκεφτει το συγκεκριμενο καταστημα και ξερει αν παιζει τιποτα πονηρο εκει μεσα.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ρωτάω γιατι ετυχε να γνωρισω την κολλητη απο την γκομενα ενος φιλου μου και μου ειπε οτι δουλευει εκει.
χωρις να ξερω τιποτα απο την παρουσια της και μονο μου φανηκε οτι δεν κανει μονο μασαζ...
γι αυτο ρωταω μηπως κανενας απο εδω εχει επισκεφτει το συγκεκριμενο καταστημα και ξερει αν παιζει τιποτα πονηρο εκει μεσα.
θες να το φας το μωρο πονηρουλη :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

φιλε σιγουρα κατι παιζει οπως αλλωστε παντου!!!! εδω παιζει στα πρινου και στα μποντιλαιν δεν θα παιζει σε ενα απλο μαυριτζιδικο!!!!!το θεμα ειναι ποιος εχει χρημα και χρονο να το εξεταση!!!!!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Έλεος ρε πούστη μου... αν πουν πως κάτι παιζει με τις καλόγριες στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, μερικοί θα ρωτάτε...  :2funny: :2funny: :2funny:

sepsaxnw

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειπα μηπως το εχει επισκεφτει καποιος να μας πει αν παιζει τιποτα γιατι εμενα δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι η συγκεκριμενη που γνωρισα δεν κανει μονο μασαζ και θα ηθελα κι εγω πολυ να την καρφωσω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom