You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)
Πηρα τηλ και ειπαν οτι κανουν μονο σολαριουμ...ρε παιδια για το exotic tan στην καλλιθεα δεν ξερει κανενας τιποτα?
ειναι Σιβιτανίδου 6 - 4ος οροφος πλατεια κυπρου, κοντα στον ηλεκτρικο σταθμο.
ρωτάω γιατι ετυχε να γνωρισω την κολλητη απο την γκομενα ενος φιλου μου και μου ειπε οτι δουλευει εκει.
χωρις να ξερω τιποτα απο την παρουσια της και μονο μου φανηκε οτι δεν κανει μονο μασαζ...
γι αυτο ρωταω μηπως κανενας απο εδω εχει επισκεφτει το συγκεκριμενο καταστημα και ξερει αν παιζει τιποτα πονηρο εκει μεσα.
Για να μην καρφωθω, εκτος απο μασαζ ρωτησα και αν κανουν διαφορα αλλα,
τυπου μανικιουρ-πεντικιουρ καθαρισμο προσωπου κτλ...κτλ
ΜΟΝΟ σολαριουμ λενε.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Good view city και μόνο solarium χλωμό το κόβω φίλε gary ;)Πηρα τηλ και ειπαν οτι κανουν μονο σολαριουμ...
Για να μην καρφωθω, εκτος απο μασαζ ρωτησα και αν κανουν διαφορα αλλα,
τυπου μανικιουρ-πεντικιουρ καθαρισμο προσωπου κτλ...κτλ
ΜΟΝΟ σολαριουμ λενε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγώ πειράζει που θέλω να φάω τη γκόμενα του φίλου σου;;;; Οχι για πολύ, ένα μεζεδακι θα της κόψω....ρε παιδια για το exotic tan στην καλλιθεα δεν ξερει κανενας τιποτα?
ειναι Σιβιτανίδου 6 - 4ος οροφος πλατεια κυπρου, κοντα στον ηλεκτρικο σταθμο.
ρωτάω γιατι ετυχε να γνωρισω την κολλητη απο την γκομενα ενος φιλου μου και μου ειπε οτι δουλευει εκει.
χωρις να ξερω τιποτα απο την παρουσια της και μονο μου φανηκε οτι δεν κανει μονο μασαζ...
γι αυτο ρωταω μηπως κανενας απο εδω εχει επισκεφτει το συγκεκριμενο καταστημα και ξερει αν παιζει τιποτα πονηρο εκει μεσα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πάντως εκεί μου βρωμάει για να είναι μονο σολάριουμ αδερφέ...η περιοχή βρίθει μανιταριών...
οχι φιλε μου κανενα προβλημα.αν θες να σου δωσω και το τηλ της...εγώ πειράζει που θέλω να φάω τη γκόμενα του φίλου σου;;;; Οχι για πολύ, ένα μεζεδακι θα της κόψω....
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
πάντως εκεί μου βρωμάει για να είναι μονο σολάριουμ αδερφέ...η περιοχή βρίθει μανιταριών...
------
μήπως....... p-solarium ?
------
μήπως....... p-solarium ?
στουρνάρη 47 η 49 δε θυμάμαι μετακόμισαν απο μπουμπουλίνας,μακρία συνάδελφοι, ούτε καν φραπές δε παίζει,και αν πρέπει να πάω 10 φορές πρώτα για να με γνωρίσουν και να κεράσουν φραπεδάκι τότε μάλλον τις υπόλοιπες 9 θα μείνουν αυτές με το
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.265
- Πόντοι
- 46.232
επισκεψη σημερα 1330 μετα απο πολυ καλα σχολια συναγωνηστη γ σεπτεμβριου 89 για να βρω αυτην την κινεζα την λιλι το μαγαζι στον 4ο οροφο ανοιξε μια αναμαλιασμενη με ρωτησε αν εχω ραντεβου ειπα οχι μου εοπε να μου δωσει μια καρτα με το τηλ να παρω αργοτερα γιατι κ τα τεσσερα δωματια πιασμενα........ εφυγα επισκεψη μαρνης 28 γιατι μου ειχε κολησει να κινεζα στο συγκεκριμενο μαγαζι εχει δυο κινεζακια νινα κ λιλι και εδω,πηρα λιλι μασαζακι καλο πιπα χωρις προφυλακτικο πολυ καλη γαμησι μετριο τελειωμα στο στομα που μολις την εχυσα επαθε σοκ πηγε να πνηγει γενικα μετρια μονο η πιπα αξιζει κατα τ αλλα τα γνωστα 60 ευρω 40 λεπτα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.265
- Πόντοι
- 46.232
συνεχεια στουρναρη 63 τιποτα το αξιολο εκτος απο ενα καλο μιλφακι που μου φανηκε ενδιαφερων , η μαρσυ ηταν με συναγωνηστη αλλα για μενα εχει ποια παψει να εινα επιλογη μου εχει χαλασει στις υπηρεσιες της κ δεν την προτιμω ποια, καταληξη στα σιγουρα καλλιροης 48 πηγα παλι για την βικη την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν οτι εχει περιοδο σημερα ελειπε παλι τελικα ειναι οριστικο σταματησε να δουλευει οποτε πηρα την καυλα την μαριαννα εχωξαναγραψει αναλυτικα γι αυτην τα κανει ολα και γουσταρει πιπα χωρις προφυλακτικι 69 γαμησι πανω κατω παλγιαστο γαμησι απο τον κωλο κ τελειωαμα στο στομα δεν λεει οχι σε τιποτα 80 ευρω 50 λεπτα κ συμμετοχη λες κ ειναι η γκομενα σου αν ειχε ρε παιδια κ λιγο στηθος θα ηταν τελεια......
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μωρή μαλακισμένες sheriffs ζητάτε και παίρνεται ένα κάρο λεφτά για το τίποτα.
Βάλτε στο πρόγραμμα σας κάτι τέτοιο να σας τα δίνουμε με χαμόγελο
www.jizzhut.com/videos/2-on-1-asian-soapy-massage--141241.html]http://www.jizzhut.com/videos/2-on-1-asian-soapy-massage--141241.html[/url]
www.jizzhut.com/videos/2-on-1-asian-soapy-massage--141241.html]http://www.jizzhut.com/videos/2-on-1-asian-soapy-massage--141241.html[/url]
Πιο μιλφακι εννοείς ?συνεχεια στουρναρη 63 τιποτα το αξιολο εκτος απο ενα καλο μιλφακι που μου φανηκε ενδιαφερων , η μαρσυ ηταν με συναγωνηστη αλλα για μενα εχει ποια παψει να εινα επιλογη μου εχει χαλασει στις υπηρεσιες της κ δεν την προτιμω ποια, καταληξη στα σιγουρα καλλιροης 48 πηγα παλι για την βικη την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν οτι εχει περιοδο σημερα ελειπε παλι τελικα ειναι οριστικο σταματησε να δουλευει οποτε πηρα την καυλα την μαριαννα εχωξαναγραψει αναλυτικα γι αυτην τα κανει ολα και γουσταρει πιπα χωρις προφυλακτικι 69 γαμησι πανω κατω παλγιαστο γαμησι απο τον κωλο κ τελειωαμα στο στομα δεν λεει οχι σε τιποτα 80 ευρω 50 λεπτα κ συμμετοχη λες κ ειναι η γκομενα σου αν ειχε ρε παιδια κ λιγο στηθος θα ηταν τελεια......
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
στουρνάρη 47 η 49 δε θυμάμαι μετακόμισαν απο μπουμπουλίνας,μακρία συνάδελφοι, ούτε καν φραπές δε παίζει,και αν πρέπει να πάω 10 φορές πρώτα για να με γνωρίσουν και να κεράσουν φραπεδάκι τότε μάλλον τις υπόλοιπες 9 θα μείνουν αυτές ....
-------
τι έγινε ? φινίτο ? --- μετακόμισε το Μπουμπ 4 ? ! ( Ειχε γινει ξεπέτα τελευταία οπως ανέφεραν πολλοι συναγωνισταί)
-------
τι έγινε ? φινίτο ? --- μετακόμισε το Μπουμπ 4 ? ! ( Ειχε γινει ξεπέτα τελευταία οπως ανέφεραν πολλοι συναγωνισταί)
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μωρή μαλακισμένες sheriffs ζητάτε και παίρνεται ένα κάρο λεφτά για το τίποτα.
Ορθιος και μεσα στα σαπουνια κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα!
α πα πα πα προτειμω την ασφαλεια του στρωματος (και στο μασαζοκρεβατο φοβαμαι)
αυτα ειναι παιγνια υψηλου ρισκου
47στουρνάρη 47 η 49 δε θυμάμαι μετακόμισαν απο μπουμπουλίνας,μακρία συνάδελφοι, ούτε καν φραπές δε παίζει,και αν πρέπει να πάω 10 φορές πρώτα για να με γνωρίσουν και να κεράσουν φραπεδάκι τότε μάλλον τις υπόλοιπες 9 θα μείνουν αυτές ....
-------
γιατι αυτο ? δεν το ειχε ξανακανει η ησουν χειμαρροs και την επνιξεs?που μολις την εχυσα επαθε σοκ πηγε να πνηγει
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66