Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Κέντρο Στουρνάρη 29 ή 63...Καλές σχετικά τιμές μέτριες μασατζούδες και καλά προγράμματα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποιός παίζει με τα μηνύματα μου  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
ρε παιδια για το exotic tan στην καλλιθεα δεν ξερει κανενας τιποτα?
ειναι Σιβιτανίδου 6 - 4ος οροφος πλατεια κυπρου, κοντα στον ηλεκτρικο σταθμο.
ρωτάω γιατι ετυχε να γνωρισω την κολλητη απο την γκομενα ενος φιλου μου και μου ειπε οτι δουλευει εκει.
χωρις να ξερω τιποτα απο την παρουσια της και μονο μου φανηκε οτι δεν κανει μονο μασαζ...
γι αυτο ρωταω μηπως κανενας απο εδω εχει επισκεφτει το συγκεκριμενο καταστημα και ξερει αν παιζει τιποτα πονηρο εκει μεσα.
Πηρα τηλ και ειπαν οτι κανουν μονο σολαριουμ...
Για να μην καρφωθω, εκτος απο μασαζ ρωτησα και αν κανουν διαφορα αλλα,
τυπου μανικιουρ-πεντικιουρ καθαρισμο προσωπου κτλ...κτλ
ΜΟΝΟ σολαριουμ λενε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πηρα τηλ και ειπαν οτι κανουν μονο σολαριουμ...
Για να μην καρφωθω, εκτος απο μασαζ ρωτησα και αν κανουν διαφορα αλλα,
τυπου μανικιουρ-πεντικιουρ καθαρισμο προσωπου κτλ...κτλ
ΜΟΝΟ σολαριουμ λενε.
Good view city και μόνο solarium χλωμό το κόβω φίλε gary  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παιδια για το exotic tan στην καλλιθεα δεν ξερει κανενας τιποτα?
ειναι Σιβιτανίδου 6 - 4ος οροφος πλατεια κυπρου, κοντα στον ηλεκτρικο σταθμο.
ρωτάω γιατι ετυχε να γνωρισω την κολλητη απο την γκομενα ενος φιλου μου και μου ειπε οτι δουλευει εκει.
χωρις να ξερω τιποτα απο την παρουσια της και μονο μου φανηκε οτι δεν κανει μονο μασαζ...
γι αυτο ρωταω μηπως κανενας απο εδω εχει επισκεφτει το συγκεκριμενο καταστημα και ξερει αν παιζει τιποτα πονηρο εκει μεσα.
εγώ πειράζει που θέλω να φάω τη γκόμενα του φίλου σου;;;; Οχι για πολύ, ένα μεζεδακι θα της κόψω....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως εκεί μου βρωμάει για να είναι μονο σολάριουμ αδερφέ...η περιοχή βρίθει μανιταριών...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
πάντως εκεί μου βρωμάει για να είναι μονο σολάριουμ αδερφέ...η περιοχή βρίθει μανιταριών...
------
:)  μήπως.......  p-solarium ?  :dancing:

vipet

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στουρνάρη 47 η 49 δε θυμάμαι μετακόμισαν απο μπουμπουλίνας,μακρία συνάδελφοι, ούτε καν φραπές δε παίζει,και αν πρέπει να πάω 10 φορές πρώτα για να με γνωρίσουν και να κεράσουν φραπεδάκι τότε μάλλον τις υπόλοιπες 9 θα μείνουν αυτές με το  :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μήν σου τύχη η στραβή πώ πώ ρε πούστη τούμπα  :cheesy:

:2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.265
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα 1330 μετα απο πολυ καλα σχολια συναγωνηστη γ σεπτεμβριου 89 για να βρω αυτην την κινεζα την λιλι το μαγαζι στον 4ο οροφο ανοιξε μια αναμαλιασμενη με ρωτησε αν εχω ραντεβου ειπα οχι μου εοπε να μου δωσει μια καρτα με το τηλ να παρω αργοτερα γιατι κ τα τεσσερα δωματια πιασμενα........ :huh:εφυγα επισκεψη μαρνης 28 γιατι μου ειχε κολησει να  :fuck1: κινεζα στο συγκεκριμενο μαγαζι εχει δυο κινεζακια νινα κ λιλι και εδω,πηρα λιλι μασαζακι καλο πιπα χωρις προφυλακτικο πολυ καλη γαμησι μετριο τελειωμα στο στομα που μολις την εχυσα επαθε σοκ πηγε να πνηγει γενικα μετρια μονο η πιπα αξιζει κατα τ αλλα τα γνωστα 60 ευρω 40 λεπτα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.265
Πόντοι
46.232
συνεχεια στουρναρη 63 τιποτα το αξιολο εκτος απο ενα καλο μιλφακι που μου φανηκε ενδιαφερων , η μαρσυ ηταν με συναγωνηστη αλλα για μενα εχει ποια παψει να εινα επιλογη μου εχει χαλασει στις υπηρεσιες της κ δεν την προτιμω ποια, καταληξη στα σιγουρα καλλιροης 48 πηγα παλι για την βικη την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν οτι εχει περιοδο σημερα ελειπε παλι τελικα ειναι οριστικο σταματησε να δουλευει οποτε πηρα την καυλα την μαριαννα εχωξαναγραψει αναλυτικα γι αυτην τα κανει ολα και γουσταρει πιπα χωρις προφυλακτικι 69 γαμησι πανω κατω παλγιαστο γαμησι απο τον κωλο κ τελειωαμα στο στομα δεν λεει οχι σε τιποτα 80 ευρω 50 λεπτα κ συμμετοχη λες κ ειναι η γκομενα σου αν ειχε ρε παιδια κ λιγο στηθος θα ηταν τελεια......

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
συνεχεια στουρναρη 63 τιποτα το αξιολο εκτος απο ενα καλο μιλφακι που μου φανηκε ενδιαφερων , η μαρσυ ηταν με συναγωνηστη αλλα για μενα εχει ποια παψει να εινα επιλογη μου εχει χαλασει στις υπηρεσιες της κ δεν την προτιμω ποια, καταληξη στα σιγουρα καλλιροης 48 πηγα παλι για την βικη την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν οτι εχει περιοδο σημερα ελειπε παλι τελικα ειναι οριστικο σταματησε να δουλευει οποτε πηρα την καυλα την μαριαννα εχωξαναγραψει αναλυτικα γι αυτην τα κανει ολα και γουσταρει πιπα χωρις προφυλακτικι 69 γαμησι πανω κατω παλγιαστο γαμησι απο τον κωλο κ τελειωαμα στο στομα δεν λεει οχι σε τιποτα 80 ευρω 50 λεπτα κ συμμετοχη λες κ ειναι η γκομενα σου αν ειχε ρε παιδια κ λιγο στηθος θα ηταν τελεια......
Πιο μιλφακι εννοείς ?

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
karamela studio spa ξέρει κανείς κάτι?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
στουρνάρη 47 η 49 δε θυμάμαι μετακόμισαν απο μπουμπουλίνας,μακρία συνάδελφοι, ούτε καν φραπές δε παίζει,και αν πρέπει να πάω 10 φορές πρώτα για να με γνωρίσουν και να κεράσουν φραπεδάκι τότε μάλλον τις υπόλοιπες 9 θα μείνουν αυτές ....
-------
τι έγινε ?  :rolleyes:  φινίτο ? ---  μετακόμισε  το Μπουμπ  4 ? !  ( Ειχε γινει  ξεπέτα τελευταία οπως ανέφεραν πολλοι συναγωνισταί)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μωρή μαλακισμένες sheriffs ζητάτε και παίρνεται ένα κάρο λεφτά για το τίποτα.
Βάλτε στο πρόγραμμα σας κάτι τέτοιο να σας τα δίνουμε με χαμόγελο  :tickedoff: :tickedoff:

www.jizzhut.com/videos/2-on-1-asian-soapy-massage--141241.html]http://www.jizzhut.com/videos/2-on-1-asian-soapy-massage--141241.html[/url]

Ορθιος και μεσα στα σαπουνια κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα!
α πα πα πα προτειμω την ασφαλεια του στρωματος (και στο μασαζοκρεβατο φοβαμαι)

αυτα ειναι παιγνια υψηλου ρισκου
:new_shocked: :bounce-glasses:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
στουρνάρη 47 η 49 δε θυμάμαι μετακόμισαν απο μπουμπουλίνας,μακρία συνάδελφοι, ούτε καν φραπές δε παίζει,και αν πρέπει να πάω 10 φορές πρώτα για να με γνωρίσουν και να κεράσουν φραπεδάκι τότε μάλλον τις υπόλοιπες 9 θα μείνουν αυτές ....
-------
τι έγινε ?  :rolleyes:   φινίτο ? ---   μετακόμισε  το Μπουμπ  4 ? !  ( Ειχε γινει  ξεπέτα τελευταία οπως ανέφεραν πολλοι συναγωνισταί)
47

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
φιλε περιεργε