Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
καλημερα, μια ερωτηση προς τους εμπειρους και μασοζογυρισμενους φιλους το club:
υπαρχουν τιποτα πληροφοριες για το παρακατω ιδρυμα χαιδεματοαπολαυσης?

ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Είμαι η Ερικα. Καινούργιος χώρος μασάζ στα νότια προάστια. Σας περιμένουμε καθημερινά 11.00-21.00

θα εκτιμουσα καθε πληροφορια γτ διαμενω μαλλον στην ευρυτερη κοντινη περιοχη (το τηλ. υποδηλωνει νοτια προαστεια) αλλα ΔΕΝ εχω, οπως ολοι μας, λεφτα για πεταμα...

ευχαριστω.
Ειναι το τημ του πρωην Ποσειδωνος 67 το οποιο ειναι υπο την ιδιοκτησια του πρωην Ζησιμοπουλου 12  :grin:

Βρισκονται στην Πανωπης 1 & Ποσειδωνος, 2ος ορ. κουδ SeaView, κυριλε περιβαλλον, δυσκολο εως απιθανο να φας ως αγνωστος, κοστος γευματος 100€, πριν κανα μηνα που πηγα ειχε Ερικα και 3-4 ακομα τεμαχια, 1-2 αρκετα καλα. Αυτα.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Ειναι το τημ του πρωην Ποσειδωνος 67 το οποιο ειναι υπο την ιδιοκτησια του πρωην Ζησιμοπουλου 12  :grin:

Βρισκονται στην Πανωπης 1 & Ποσειδωνος, 2ος ορ. κουδ SeaView, κυριλε περιβαλλον, δυσκολο εως απιθανο να φας ως αγνωστος, κοστος γευματος 100€, πριν κανα μηνα που πηγα ειχε Ερικα και 3-4 ακομα τεμαχια, 1-2 αρκετα καλα. Αυτα.

αγαπητε Kebaap ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση...
100€ το γευμα ε? και προφανως απο 2η (ισως) φορα.... χμ... δυσκολο να δουν την αφεντομουτσουναρα μου εκει....ποσο δεν μαλλον την ¨αλλη¨μου...
την Ερικα την γνωριζω, ενα ψηλοκωλοαδυνατοποδαροπεταχτοτσιμπουκοχειλο σκουροχρωμο δεν ειναι?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
αγαπητε Kebaap ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση...
100€ το γευμα ε? και προφανως απο 2η (ισως) φορα.... χμ... δυσκολο να δουν την αφεντομουτσουναρα μου εκει....ποσο δεν μαλλον την ¨αλλη¨μου...
την Ερικα την γνωριζω, ενα ψηλοκωλοαδυνατοποδαροπεταχτοτσιμπουκοχειλο σκουροχρωμο δεν ειναι?
'
χεχε, ναι. Υποτιθεται πως ειναι Ελληνοβραζιλιανα  :grin:

Αμα της πεις οτι ησουνα πελατης απο το Π67, ισως και να φας με την 1η, αλλα το 100ρικο τσουζει...

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
'
χεχε, ναι. Υποτιθεται πως ειναι Ελληνοβραζιλιανα  :grin:

Αμα της πεις οτι ησουνα πελατης απο το Π67, ισως και να φας με την 1η, αλλα το 100ρικο τσουζει...

Αμα της πω κανενα βραζιλιανικο καρσιλαμα?... που θελουν και 100ρικα...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
...ΜΑΥΡΟΟ ρε με τις καρατσουλάρες....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Φίλε Kebaaap η διεύθυνση που αναφέρεις πού βρίσκεται;

bartanestis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2010
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς κοπέλα που να περιλαμβάνει χορό οριεντάλ στο πρόγραμμά της ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους συναγωνιστές που γνωρίζουν κάτι για την απάντηση.

ΒΑ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς κοπέλα που να περιλαμβάνει χορό οριεντάλ στο πρόγραμμά της ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους συναγωνιστές που γνωρίζουν κάτι για την απάντηση.

ΒΑ

σε μασαζ αποκλείεται.σε μπουρδελα φιλε τα κανουν αυτα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ΒΑ
σε μασαζ αποκλείεται.σε μπουρδελα φιλε τα κανουν αυτα

----------
  :):  Σωστά- μπορεί  να στο κάνει,  οταν  έχει  κέφια  η Μπάρμπαρα, πρωινη  στο Φυλης 71 επάνω

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους... Επειδή το συγκεκριμένο topic μετράει κάτι χιλιάδες απαντήσεις και είναι λίγο δύσκολο να τις ψάξει κάποιος όλες (και μόνο για αυτό) θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος κάτι καλό που να ανοίγει Κυριακές...

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους... Επειδή το συγκεκριμένο topic μετράει κάτι χιλιάδες απαντήσεις και είναι λίγο δύσκολο να τις ψάξει κάποιος όλες (και μόνο για αυτό) θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος κάτι καλό που να ανοίγει Κυριακές...
στ 63

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γλυφαδα, στην παραλιακη, σχετικα κοντα στο Ασκληπειο Βουλας

και ακριβώς δίπλα έχει κορυφαίο σουβλατζίδικο,να το τιμήσετε.Εννοώ στη συμβολή με την παραλιακή.

sepsaxnw

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια για το exotic Tan solarium studio στην καλλιθέα δεν γνωρίζει κανένασ τιποτα?
παιζει τιποτα εκεί?

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
τι εγινε το ποσειδωνος;  λουκετο;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ελαιοτριβέως και λαδοπούλου τρίτο μπριζολοκαπνισμένο στενό δεξιά.. 

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
τ συγγρου 318 λεει τπτ?????????

Stories