Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Επισκεψη χθες Γ Σπτεμβριου 89 για δευτερη φορα για κινεζα Λιλι
Μασαζ από άλλη κοπελα όπως ξερεται μετριοτατο εκτος και σου αρεσει απλος το συνεχες τριψιμο. Στην μιση ωρα εφυγε και ηρθε η Λιλι
Όπως και την πρωτη φορα πιπα βαθυ λαρυγγι γλείψιμο παντου και χωρις να βιαζετε της εβαλα και δαχτυλο και το δεχτηκε και μπρος και πισω. Μετα καβαλησε το άλογο και ξεκινησε ιππασια και ταυτοχρονα να τον σφίγγει με το μουνακι της το οποιο ηταν και στενο. Μετα από λιγο  την γυρισα ανασκελα,  συνεχισα και ο βλακας όταν κοντευα να τελειωσω ειπα να δω τι κανει για κουλουρι. Παιδες δεν αρνηθηκε και τον εβαλα σιγα σιγα μονο που δεν προλαβα να το χαρω γιατι τελειωσα. Στην συνεχεια η τυπισα τον σκουπισε και τον πηρε παλι στο στομα της για λιγο. Κατσαμε λιγο αγκαλια με χαδακια και αφου την εβλεπα ότι δεν βιαζοταν της τον εδωσα ξανα στο στομα και ενώ δεν το περιμενα μετα από ωρα  γλειψίματος ξανατελειωσα στο στοματακι της. Το συνολο ωρα μαζι της 45 λεπτα και 30 το μασαζ 1 ωρα και ένα τεταρτο. Το μαγαζι κανει αυτό που λεει για 1 ωρα και 15 με 20 λεπτα το προγραμμα. Το συνολο 80 ευροπουλα και τα αξιζανε ειδικα η Λιλι. Και από ότι μου ειπε η σεριφησα θα γινετε και καλυτερο. Την επομενη θα ρωτησω σε τι θα γινει ακομα πιο καλο.
ΥΣ:: για το δευτερο χερι να εχετε καλου κακου μαζι σας προφυλακτικο (δεν εφερε δευτερο μαζι της) γιατι δεν την ειδα να λεει όχι η Λιλι στο να της τον βαλεις ετσι πραγμα που δεν εκανα βεβαια και συνεχισα μονο με πιπα.
τι γίνεται ρε μάγκες ..δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να ανησυχώ ...ακραίες περιπτώσεις γι αυτά τα μαγαζιά..μία στην Καλιρόης μία εδώ  ..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Αλλο ενα γαματζιδικο του 50ρικου, πληθαινουν....
Η κυρα Νταλυ φαινεται βρηκε μπαζακια και το ξανα-ανοιξε το υποκαταστημα της...

ΑΠΟΛΥΤΑ ο πιό καθαρός και όμορφος χώρος στην καρδιά της Αθήνας!! Καινούργιες μασέζ σας χαλαρώνουν!! Μόνο 50€!! Αριστοτέλους & Ιουλιανού 51-53, 2ος (κουδ. "Excecutive Spa"). Καθημερινά 11.00-21.00, Σαββατοκύριακα 11.00-19.00

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.353
Πόντοι
506
Αλλο ενα γαματζιδικο του 50ρικου, πληθαινουν....
Η κυρα Νταλυ φαινεται βρηκε μπαζακια και το ξανα-ανοιξε το υποκαταστημα της...

ΑΠΟΛΥΤΑ ο πιό καθαρός και όμορφος χώρος στην καρδιά της Αθήνας!! Καινούργιες μασέζ σας χαλαρώνουν!! Μόνο 50€!! Αριστοτέλους & Ιουλιανού 51-53, 2ος (κουδ. "Excecutive Spa"). Καθημερινά 11.00-21.00, Σαββατοκύριακα 11.00-19.00

50 θαναι το δόλωμα...για γαμήσι θα θέλουν +20...ή μήπως ΟΧΙ???

sepsaxnw

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά για το EXOTIC TAN -studio στην καλλιθέα έχει ακούσει κανείς κάτι?
παίζει τίποτα πονηρό εκεί?

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συγγρου 147 εκτοσ απ χριστηνα καμια αλλη προταση?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Αυτό  είναι    γεγονός  κόβουνε σε  ανύπαρκτα  πρόσωπα  και  γράφουνε  και  μαλακιες    Κώστας  Δημήτρης  κλπ 

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου επίσκεψη στην Καλιρρόης 48 που η κυρία Βέτα με είχε πρήξει για να πάρω απόδειξη. Μετά το έκοψε (υποθέτω πως πείστηκε ότι δεν είμαι ...εφοριακός).

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
Επισκεψη χθες Γ Σπτεμβριου 89 για δευτερη φορα για κινεζα Λιλι
Μασαζ από άλλη κοπελα όπως ξερεται μετριοτατο εκτος και σου αρεσει απλος το συνεχες τριψιμο. Στην μιση ωρα εφυγε και ηρθε η Λιλι
Όπως και την πρωτη φορα πιπα βαθυ λαρυγγι γλείψιμο παντου και χωρις να βιαζετε της εβαλα και δαχτυλο και το δεχτηκε και μπρος και πισω. Μετα καβαλησε το άλογο και ξεκινησε ιππασια και ταυτοχρονα να τον σφίγγει με το μουνακι της το οποιο ηταν και στενο. Μετα από λιγο  την γυρισα ανασκελα,  συνεχισα και ο βλακας όταν κοντευα να τελειωσω ειπα να δω τι κανει για κουλουρι. Παιδες δεν αρνηθηκε και τον εβαλα σιγα σιγα μονο που δεν προλαβα να το χαρω γιατι τελειωσα. Στην συνεχεια η τυπισα τον σκουπισε και τον πηρε παλι στο στομα της για λιγο. Κατσαμε λιγο αγκαλια με χαδακια και αφου την εβλεπα ότι δεν βιαζοταν της τον εδωσα ξανα στο στομα και ενώ δεν το περιμενα μετα από ωρα  γλειψίματος ξανατελειωσα στο στοματακι της. Το συνολο ωρα μαζι της 45 λεπτα και 30 το μασαζ 1 ωρα και ένα τεταρτο. Το μαγαζι κανει αυτό που λεει για 1 ωρα και 15 με 20 λεπτα το προγραμμα. Το συνολο 80 ευροπουλα και τα αξιζανε ειδικα η Λιλι. Και από ότι μου ειπε η σεριφησα θα γινετε και καλυτερο. Την επομενη θα ρωτησω σε τι θα γινει ακομα πιο καλο.
ΥΣ:: για το δευτερο χερι να εχετε καλου κακου μαζι σας προφυλακτικο (δεν εφερε δευτερο μαζι της) γιατι δεν την ειδα να λεει όχι η Λιλι στο να της τον βαλεις ετσι πραγμα που δεν εκανα βεβαια και συνεχισα μονο με πιπα.
στο θεμα του μαγαζιου εγραψες?

αυτο το νεο προγραμμα μαλλον μας ενδιαφερει ολους... ;) ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.609
Πόντοι
46.232

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επίσκεψη στο μαγαζί της Πατησίων 105 (είσοδος από το δίπλα κωλόστενο, όπως έχει ενημερώσει ο Ζέρο (αν θυμάμαι καλά...)

η πόρτα εντελώς χαλαρή, με την κυρία Φωτεινή να κάνει τις τυπικές ερωτήσεις.
παρούσες δύο λαδοκόρες:η Ιουλία, πάαααρα πολύ αδύνατη, κοντό μαλλί, μπότες ως το γόνατο και η Μαριάννα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), ξανθιά ρωσίς, προτζιλφ, με κλασική ρωσόφατσα αυτής της ηλικίας, χαμογελαστή όμως, ευδιάθετη και με ωραία πόδια,
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:πού στον πούτσο ήταν η Μαρίνα?δουλεύει ακόμα εκεί ή αρπαχτή ήταν?επειδή είχα διαβάσει ότι είναι ωραίο μιλφ, πήγα γι' αυτήν και μόνο, αλλά πουθενά... :headbang: ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
αφού έκανα τον κόπο, πέρασα με την ξανθιά από τις δύο παραπάνω.
μασάζ πάρα πολύ καλό θα έλεγα, χαλαρωτικό, δείχνει ότι κάτι ξέρει από την τέχνη...στα υπόλοιπα, το ρόφημα σερβιρίστηκε κεκαλυμμένο, αρκετή χρήση χεριού αλλά και πάθος, οπότε κάπου ισορροπούσε το πράγμα...στο κυρίως πιάτο δεν είδα το κάτι παραπάνω, αν και μάλλον εγώ έφταιγα αφού δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ η κυρία και ήμουν τυπικός (κατά τα άλλα πάντως δεν μου έδειξε ότι ήταν ξεπέτα, φαινόταν ότι ήθελε να περάσεις καλά=να σε κρατήσει ως πελάτη)
σύνολο 70 Ευρώ, δεν θα ξαναπάω, όχι γιατί έκλαψα τα λεφτά μου αλλά υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα μαγαζάκια

Υ.Γ. ο χώρος αρκετά καλός (αξιοπρεπής θα έλεγα) και καθαρός

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
βερα ρουμανα η μαριαννα κι ατελειωτη καυλα αν σε γουσταρει!!λυσσαρα πραγματικη!!!σου δινει και σου λεει πραγματα που κραταει απο αλλους.... ;) ;) ;)

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
καλημερα, μια ερωτηση προς τους εμπειρους και μασοζογυρισμενους φιλους το club:
υπαρχουν τιποτα πληροφοριες για το παρακατω ιδρυμα χαιδεματοαπολαυσης?

ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Είμαι η Ερικα. Καινούργιος χώρος μασάζ στα νότια προάστια. Σας περιμένουμε καθημερινά 11.00-21.00

θα εκτιμουσα καθε πληροφορια γτ διαμενω μαλλον στην ευρυτερη κοντινη περιοχη (το τηλ. υποδηλωνει νοτια προαστεια) αλλα ΔΕΝ εχω, οπως ολοι μας, λεφτα για πεταμα...

ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom