Λοιπόν, πρόταση που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι και θα πέσουν οι τιμές!
Πήγα σε μαγαζια (2) όπου αφού έγινε η συνεδρία (χωρίς μπριζόλα αλλά με όλα τα υπόλοιπα καλά) μου ζητήθηκε να πληρώσω το αντίτιμο το οποίο είναι 80 ευρώ. Φυσικά τους λέω, εδώ είναι τα 80 αλλά ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρακαλώ!
Η τυπισσές αντέδρασαν διαφορετικά αλλά το αποτέλεσμα ήτα στο πρώτο να δώσω τελικά 60 γιατί δεν είχε το μπλοκάκι κτλ και ζήτησε και συγνώμη και μου είπε χωρίς απόδειξη δώσε 60! Και στο δεύτερο αρχισε τα μου σου του... και τι είναι αυτά που ζητάω. Της λέω οκ, αν αρνήσε θέλεις να μου δώσεις τότε.... και αμέσως μου είπε, δεν αρνουμε φυσικά, το μαγαζί είναι νόμιμο, αλλα να μωρέ θα μας τα φάει η εφορία!!! Τα πήρα και της είπα, Τι λες τώρα, για 45 λεπτά τριψημο θέλεις 80ευρώ μαυρα και εμείς δουλεύουμε 10 ώρες για να βγάλουμε σχεδόν τα ίδια και πληρώνουμε φορους και εσύ μιλάς για μία απόδειξη υπηρεσιών ???? Τι μου είπε? Δωσε μου 50 ευρώ και είμαστε οκ. Μην το παρεξηγεις, έχουμε και εμείς έξοδα κτλ κτλ....
Οπότε 50 στην μία και 60 στην άλλη περίπτωση. Και δεν κάνεις κάτι τρελό. Στο εξωτερικό τα μαγαζιά αυτά παντου σχεδόν δίνουν αποδειξεις και έχουν και χαμηλότερες τιμες. Εδώ μαύρα, πιο ακριβακαι καθιστε και υπολογιστε τι βγάζουν σε ένα μήνα!!!
Πρόταση σε όλους, ζητάτε ΑΠΟΔΕΙΞΗ και αν δεν σας δώσουν θα πάρετε εκπτωση. Έτσι θα πέσουν οι τιμές!
Για παράδειγμα, Λυκαβητου 10, κυριλέ μαγαζι με επένδυση μεγάλη όπως λέτε όλοι και τιμές στο ταβάνι, θα αρνηθεί να σου δώσει απόδειξη??? Δεν μπορει. Αλλά μπορει να σου προτίνει έκπτωση..... Σκεφτειτε το και αξιοποιηστε την δύναμη σας σαν πελάτες. Είναι χιλιάδες τα μέλη εδώ. Αναλογειστείτε την δύναμη μας! Τέρμα η κοροιδία. πάρτε απόδειξη και πετάξτε την στο καλαθί μόλις βγείτε. Αλλα δεν θα πάρετε, γιατι θα σας έχουν κάνει ήδη εκπτωση!!! (οι διάφοροι που γράφουν από τα μαγαζιά αρχίστε την πλάκα στο θέμα να σας δούμε
)