Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.987
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.987
Πόντοι
46.232
μπραβο φιλε, ξηγηθηκες ωραια!!!
ευχαριστω φιλε μπορει να ειμαι καινουργιος στο χωρο του λαδιου αλλα ειμαι παλιος σε οτι εχει να κανει επι χρημασι απο της καλες εποχες προ τριανταφυλοπουλου την χρυση εποχη των στουντιο.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.987
Πόντοι
46.232
  εξελισσεται βλεπω η νεαρα.    στο 99 το εκανε ,μονο στουs καλουs πελατεs τηs. ενα απο τα θεματα τηs συζητησηs σιγουρα θα ηταν, για το φορουμ .  την ενδιαφερει παρα πολυ ,η φημη τηs.
ναι οπως τα λες οταν της ειπα για το φορουμ ηθελε να μαθει τα παντα ειδικα τι γραφουν για αυτην....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.987
Πόντοι
46.232
φίλε αυτό που περιγράφεις σπάνια μπορεί να  συμβεί και να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα μίας κοπέλας ...αφού λοιπόν το κίνητρο γιαυτή δεν ηταν το οικονομικό τότε ή σε γουστάριζε(δεν ξέρω αν σου εχει ξανασυμβεί στα εν λόγω μαγαζιά και γαμάς καλά) η είναι καινούργια στη δουλειά .... Μακάρι να ανταποκρίνεται με όλους ετσι αλλα σκέψου να γίνεται αυτό με τους μισούς καθημερινούς πελάτες της ...ευγε σου και μπράβο σου....
με την βικη που εχω παει 3 φορες κ μου την προτεινε τα ιδια κανω χωρις κωλο ,η αληθεια ηταν οτι ειχε καυλωσει παρα πολυ κ δεν φαινωταν να προσποιητε.....θα επαιξε κ τον ρολο του οτι της επιασα συζητηση για την φιλη της την βικη .....

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
για συγγρου 318 ξερει κανενασ τιποτα?

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Χτες πηρα το βαπτισμα πυρος στα μασαστζιδικα.Πηγα μαρνης 28 και πηρα την κινεζα νινα .Ειχε και την Λιλη την οποια ηξερα απο το στουντιο της ευνειδου Γκαζι.Μια χαρα μασαζακι μετα μπριζολιτσα μια χαρα ολα.Η κοπελα ευγενικη και με χαμογελο και δεκτικη σε ολες τις στασεις.Απο συνενοηση πακετο...δεν καταλαβαινει αγγλικα και ελληνικα.Τιμη το γνωστο 60 ευρω.Απο την παρελαση δεν ειε κατι το ιδιαιτερο τεινει προς μπαζοκατασταση....Παραλιγο να μπω σε μασαζοδωματιο οπου η θεραυπετρια ηταν με συναγωνιστη καθως μου ειπε να περιμενω στο δωματιο στην ευθεια  :cheesy:.Χωρις ανακριση κτλ ..ξερεις κανεις που να λειτουργει αλλο με αυτο με αυτο τον τροπο και να μην υπαρχει ανακριση 3 βαθμου τυπου ες ες.Το συγγρου 147 τι λεει?Ειναι και κοντα μου.Θεασαλονικης κουλ...εκει η αλου σε λογικη τιμη?PM me.Ευχαριστω τον anatolgami αλλα και τους υπολοιπους συναγωνιστες για τις ενημερωσεις .Να ειστε καλα παιδια!!

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, πρόταση που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι και θα πέσουν οι τιμές!
Πήγα σε μαγαζια (2) όπου αφού έγινε η συνεδρία (χωρίς μπριζόλα αλλά με όλα τα υπόλοιπα καλά) μου ζητήθηκε να πληρώσω το αντίτιμο το οποίο είναι 80 ευρώ. Φυσικά τους λέω, εδώ είναι τα 80 αλλά ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρακαλώ!  :huh: Η τυπισσές αντέδρασαν διαφορετικά αλλά το αποτέλεσμα ήτα στο πρώτο να δώσω τελικά 60 γιατί δεν είχε το μπλοκάκι κτλ και ζήτησε και συγνώμη και μου είπε χωρίς απόδειξη δώσε 60! Και στο δεύτερο αρχισε τα μου σου του... και τι είναι αυτά που ζητάω. Της λέω οκ, αν αρνήσε θέλεις να μου δώσεις τότε.... και αμέσως μου είπε, δεν αρνουμε φυσικά, το μαγαζί είναι νόμιμο, αλλα να μωρέ θα μας τα φάει η εφορία!!! Τα πήρα και της είπα, Τι λες τώρα, για 45 λεπτά τριψημο θέλεις 80ευρώ μαυρα και εμείς δουλεύουμε 10 ώρες για να βγάλουμε σχεδόν τα ίδια και πληρώνουμε φορους και εσύ μιλάς για μία απόδειξη υπηρεσιών ???? Τι μου είπε? Δωσε μου 50 ευρώ και είμαστε οκ. Μην το παρεξηγεις, έχουμε και εμείς έξοδα κτλ κτλ....
Οπότε 50 στην μία και 60 στην άλλη περίπτωση. Και δεν κάνεις κάτι τρελό. Στο εξωτερικό τα μαγαζιά αυτά παντου σχεδόν δίνουν αποδειξεις και έχουν και χαμηλότερες τιμες. Εδώ μαύρα, πιο ακριβακαι καθιστε και υπολογιστε τι βγάζουν σε ένα μήνα!!!
Πρόταση σε όλους, ζητάτε ΑΠΟΔΕΙΞΗ και αν δεν σας δώσουν θα πάρετε εκπτωση. Έτσι θα πέσουν οι τιμές!
Για παράδειγμα, Λυκαβητου 10, κυριλέ μαγαζι με επένδυση μεγάλη όπως λέτε όλοι και τιμές στο ταβάνι, θα αρνηθεί να σου δώσει απόδειξη??? Δεν μπορει. Αλλά μπορει να σου προτίνει έκπτωση..... Σκεφτειτε το και αξιοποιηστε την δύναμη σας σαν πελάτες. Είναι χιλιάδες τα μέλη εδώ. Αναλογειστείτε  την δύναμη μας! Τέρμα η κοροιδία. πάρτε απόδειξη και πετάξτε την στο καλαθί μόλις βγείτε. Αλλα δεν θα πάρετε, γιατι θα σας έχουν κάνει ήδη εκπτωση!!! (οι διάφοροι που γράφουν από τα μαγαζιά αρχίστε την πλάκα στο θέμα να σας δούμε  :tickedoff:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
σωστη η προταση που κανεις αλλα το εχεις σκεφτει μετα οτι καμια δεν θα δινει μπριζολιτσα...θα δινεις 50-60 για ενα τριψιμο χωρις αποδειξη και αντε στην ευχη της Παναγιας μετα!

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Μπα φιλαράκο αν δεν δίνουν μπριζολίτσα θα βαράνε μύγες...

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι της μπριζόλας, αλλά φραπέ στα γνωστά μαγαζιά δεν μπορούν να αρνηθούν. Αν αρνηθούν φεύγεις και δίνεις ακόμα λιγότερα ή και καθόλου όπως έκανε και αλλος φίλος εδώ. Αν πάς σε νέα μονοπάτια αυτό θα γίνει μετά τον φραπέ οπότε δεν σε νοιάζει. αλλα στα γνωστα δεν θα σου αρνηθούν....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Δεν είμαι της μπριζόλας, αλλά φραπέ στα γνωστά μαγαζιά δεν μπορούν να αρνηθούν. Αν αρνηθούν φεύγεις και δίνεις ακόμα λιγότερα ή και καθόλου όπως έκανε και αλλος φίλος εδώ. Αν πάς σε νέα μονοπάτια αυτό θα γίνει μετά τον φραπέ οπότε δεν σε νοιάζει. αλλα στα γνωστα δεν θα σου αρνηθούν....
εχεις ενα δικιο...οχι οτι δεν ειχες πριν απλα προβληματιζομαι οτι αν σε ξαναδουν θα σου κανουν ενα μασαζ-ξεπετα και αυτο ειναι ολο,γιατι κακα τα ψεμματα ολοι για την μπριζολα παμε(οι πιο πολλοι τελος παντων)

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις 45 λεπτά, ξεπέτα πρέπει να σου κάνει πώς? Ή με φραπέ στο τέλος ή με μπριζόλα. Οπότε είσαι οκ. Δεν θέλει ντοπή, εκεί στηρίζονται και μας θεωρούν μακακες που πετάμε τα λεφτά μας και αυτοί θησαυρίζουν. Να θησαυρίσουν, μπίζνες κάνουν, αλλα να έχουμε και εμείς value for money! Όχι κοροϊδια με τιμές κοντα στα κατοστάρια.... Και όταν σου πέρνουν 50 και 60, αν κάποια σου προσγέρει κάτι το μοναδικο και αξέχαστο, τότε δωσε και εξτρα 10 ή και 20 αλλα μόνο σε πολύ σπέσιαλ καταστάσεις γιατί μετα καταλήγεις στα ίδια. Να δείς περιποίηση την επόμενη φορα...

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, πρόταση που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι και θα πέσουν οι τιμές!
Πήγα σε μαγαζια (2) όπου αφού έγινε η συνεδρία (χωρίς μπριζόλα αλλά με όλα τα υπόλοιπα καλά) μου ζητήθηκε να πληρώσω το αντίτιμο το οποίο είναι 80 ευρώ. Φυσικά τους λέω, εδώ είναι τα 80 αλλά ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρακαλώ!  :huh: Η τυπισσές αντέδρασαν διαφορετικά αλλά το αποτέλεσμα ήτα στο πρώτο να δώσω τελικά 60 γιατί δεν είχε το μπλοκάκι κτλ και ζήτησε και συγνώμη και μου είπε χωρίς απόδειξη δώσε 60! Και στο δεύτερο αρχισε τα μου σου του... και τι είναι αυτά που ζητάω. Της λέω οκ, αν αρνήσε θέλεις να μου δώσεις τότε.... και αμέσως μου είπε, δεν αρνουμε φυσικά, το μαγαζί είναι νόμιμο, αλλα να μωρέ θα μας τα φάει η εφορία!!! Τα πήρα και της είπα, Τι λες τώρα, για 45 λεπτά τριψημο θέλεις 80ευρώ μαυρα και εμείς δουλεύουμε 10 ώρες για να βγάλουμε σχεδόν τα ίδια και πληρώνουμε φορους και εσύ μιλάς για μία απόδειξη υπηρεσιών ???? Τι μου είπε? Δωσε μου 50 ευρώ και είμαστε οκ. Μην το παρεξηγεις, έχουμε και εμείς έξοδα κτλ κτλ....
Οπότε 50 στην μία και 60 στην άλλη περίπτωση. Και δεν κάνεις κάτι τρελό. Στο εξωτερικό τα μαγαζιά αυτά παντου σχεδόν δίνουν αποδειξεις και έχουν και χαμηλότερες τιμες. Εδώ μαύρα, πιο ακριβακαι καθιστε και υπολογιστε τι βγάζουν σε ένα μήνα!!!
Πρόταση σε όλους, ζητάτε ΑΠΟΔΕΙΞΗ και αν δεν σας δώσουν θα πάρετε εκπτωση. Έτσι θα πέσουν οι τιμές!
Για παράδειγμα, Λυκαβητου 10, κυριλέ μαγαζι με επένδυση μεγάλη όπως λέτε όλοι και τιμές στο ταβάνι, θα αρνηθεί να σου δώσει απόδειξη??? Δεν μπορει. Αλλά μπορει να σου προτίνει έκπτωση..... Σκεφτειτε το και αξιοποιηστε την δύναμη σας σαν πελάτες. Είναι χιλιάδες τα μέλη εδώ. Αναλογειστείτε  την δύναμη μας! Τέρμα η κοροιδία. πάρτε απόδειξη και πετάξτε την στο καλαθί μόλις βγείτε. Αλλα δεν θα πάρετε, γιατι θα σας έχουν κάνει ήδη εκπτωση!!! (οι διάφοροι που γράφουν από τα μαγαζιά αρχίστε την πλάκα στο θέμα να σας δούμε  :tickedoff:
δεν εχουν πρόβλημα να σου κόψουν και μεγαλύτερη απόδειξη .Ψαχνουν πελάτες που να θέλουν απόδειξη  και δεν βρίσκουν και ετσι κόβουν σε ανυπαρκτα προσωπα. Δηλαδή δεν κερδίζεις τίποτα

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Αυτό  είναι    γεγονός  κόβουνε σε  ανύπαρκτα  πρόσωπα  και  γράφουνε  και  μαλακιες    Κώστας  Δημήτρης  κλπ 

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
δεν εχουν πρόβλημα να σου κόψουν και μεγαλύτερη απόδειξη .Ψαχνουν πελάτες που να θέλουν απόδειξη  και δεν βρίσκουν και ετσι κόβουν σε ανυπαρκτα προσωπα. Δηλαδή δεν κερδίζεις τίποτα

Δηλαδή αν κόβουν αποδείξεις 2-3000€ την ημέρα δεν θα έχουν πρόβλημα με την εφορία...δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα σου φίλε. Για εξήγησε? Φιλικά...

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή αν κόβουν αποδείξεις 2-3000€ την ημέρα δεν θα έχουν πρόβλημα με την εφορία...δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα σου φίλε. Για εξήγησε? Φιλικά...
φυσικά και θα εχουν ....να εξηγησω ομως οτι οι περισσότεροι και στο ονομα της εχεμύθειας δεν θα τους αρέσει να αφήσουν τα στοιχεία τους .

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
πάντως εγω φίλε παίρνω αποδειξη κανονικά από την Ομήρου  και με μεγαλύτερο ποσό χωρίς εκπτωση.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
σωστη η προταση που κανεις αλλα το εχεις σκεφτει μετα οτι καμια δεν θα δινει μπριζολιτσα...θα δινεις 50-60 για ενα τριψιμο χωρις αποδειξη και αντε στην ευχη της Παναγιας μετα!

Ή μπορεί να συνεννοηθούν μεταξύ τους και ν' αρχίσουν να λένε "αν θέλετε απόδειξη το πλήρες πρόγραμμα κοστίζει 100Ε, αλλιώς χωρίς 80Ε", οπότε το έξοδο μετακυλίεται για μια ακόμα φορά σε μας τους καταναλωτές.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
γιατι εκτελουσε χρεη σεριφισσας ο φιλος  :2funny:

Νομίζω οτι έχω βάλει άρθρο πριν το "εκτελούσα"

Τελος πάντων αν έκανα εγώ τον σεριφη λες να είχα και κανένα δωράκι απο τις εργαζόμενες?

Αλήθεια Ιβλη μήπως κατάλαβες από αυτά που έγραψα ποιά ήταν αυτή που έκανε την σερίφησα? Φορούσε δε και άσπρη ιατρική μπλούζα κοντή και αποκαλυπτικότατη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom