mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
giorgopapa θελω να βρεις και την στηριξη ενος moderator. να βγει μια wish list με εφικτα θεματα για την πρωτη φαση του αγωνα. και να εχετε πιστη!!!!!
giorgopapa θελω να βρεις και την στηριξη ενος moderator. να βγει μια wish list με εφικτα θεματα για την πρωτη φαση του αγωνα. και να εχετε πιστη!!!!!
καλημερα σας. εχω να προτεινω μια ιδεα. ειναι λιγο παραλογη. να συσπειρωθουμε και να διαλεξουμε εναν εκπροσωπο μας και να παμε να ζητησουμε αναβαθμιση των υπηρεσιων του μερους που θελουμε διαφορετικα να το μποϊκοταρουμε. ειμαι συχνος πελατης σε αυτα τα μερη αλλα μας παιρνανε για ηλιθιους ως προς το κοστος/αποδοση υπηρεσιων. και κατι αλλο πολυ βασικο καμια κοπελα δεν ξερει να σου κανει καλο μασαζ το οποιο ειναι επικυνδινο γιατι αμα εχετε παρατηρησει παρα πολλες φορες πρεπει να εχετε φυγει πιασμενοι απο τα καταστηματα. περιμενω τις αποψεις σας.
καλημερα σου!εχω να προτεινω κατι αλλο!να μην κανουμε τιποτα και να τα αφησουμε ολα στον χειρισμο του καθενος ξεχωριστα!αμαν πια!αμαν πια και στο μασαζ συνδικαλισμος πελατων?ακομα και στο να μας προσφερουν ενα γαμο-μασαζ ζητειται συνδικαλιστικη νοοτροπια?ελεος,ντροπη και ονειδος συναγωνιστες!
εχεις καποιο συμφερον απο τις ημιτελεις υπηρεσιες το ακριβο κοστος και την κοροϊδια απεναντι μας? αμα ναι μεινε απεξω διαφορετικα θα σε θελαμε κοντα μας να συμμετασχεις σε αυτη την προσπαθεια.
vasos ειναι απλα παραδιδεις τα αιτηματα σου και εφοσον δεν γινουν δεχτα απο το εκαστοτε μαγαζι τοτε το μποϊκοταρουμε ομοφωνα μεχρι να ικανοποιησουν τα αιτηματα μας. απλα ειναι τα πραγματα. το παιχνιδι παιζεται στην εδρα μας, στην δικια μας χωρα!!!! εμεις πρεπει να βαζουμε τους κανονες. νιωσε λιγο!!!!
καλος ηρθα με το πρωτο μου ποστ στο εν λόγο therad
μη περιμένετε για ευνόητους λόγους να πω πληροφορίες, κριτικές και ανταποκρίσεις οπως κανω στις ημερήσιες ενημερώσεις
απλα θα πω ενα μεγάλο Respect και Μπραβο στους giorgopapa και zero tolerance για την ξενάγηση και καθοδήγηση στον εν λογο χώρο. ;)
γιατι εσυ εισαι κανας αγιος?
εγω τοσα χρονια βραδυ εβγαινα και επινα κανα ουίσκι, καμια μπύρα κτλ.....γενικα επινα αλκοόλ
τωρα πως εγινε με σενα χθες στις 4 τα ξημερώματα αντι για ποτακι να πινω φραπέ, δε ξέρω
Για τον φιλο που εδωσε 110 γιουρια στο 44 και για αυτους που ειπανε για αυξηση τιμων,εχω να πω οτι εχθες το απογευμα σε αλλη μια τακτικη επισκεψη μου το ποσο παραμεινε το ιδιο με οποιαδηποτε αλλη φορα,δηλαδη 80 γιουρια.α.
ok, οταν ξαναπαω θα ζητησω πισω 30?. θα κανω και ενα print scren αν μου ζητησουν δικαιολογιτικά.
καλος ηρθα με το πρωτο μου ποστ στο εν λόγο therad
μη περιμένετε για ευνόητους λόγους να πω πληροφορίες, κριτικές και ανταποκρίσεις οπως κανω στις ημερήσιες ενημερώσεις
απλα θα πω ενα μεγάλο Respect και Μπραβο στους giorgopapa και zero tolerance για την ξενάγηση και καθοδήγηση στον εν λογο χώρο. ;)