καλημερα σας. εχω να προτεινω μια ιδεα. ειναι λιγο παραλογη. να συσπειρωθουμε και να διαλεξουμε εναν εκπροσωπο μας και να παμε να ζητησουμε αναβαθμιση των υπηρεσιων του μερους που θελουμε διαφορετικα να το μποϊκοταρουμε. ειμαι συχνος πελατης σε αυτα τα μερη αλλα μας παιρνανε για ηλιθιους ως προς το κοστος/αποδοση υπηρεσιων. και κατι αλλο πολυ βασικο καμια κοπελα δεν ξερει να σου κανει καλο μασαζ το οποιο ειναι επικυνδινο γιατι αμα εχετε παρατηρησει παρα πολλες φορες πρεπει να εχετε φυγει πιασμενοι απο τα καταστηματα. περιμενω τις αποψεις σας.
Τι ψάχνεις να βρείς . Θα μας γράψουν στα αρχίδια τους γιατί αυτού του είδους τα μαγαζιά στοχεύουν σε ένα και μόνο σημείο . Στη ματαιόδοξη ιφαντασίωσή που εδρεύει στο πίσω μέρος του μυαλού μας , να είμαστε με μια γκόμενα ,να μας αρχίσει στο μασάζ το οποίο θα καταλήξει σε 2ωρό ή 3ωρο γαμήσι .
Από εκεί αρχίζει η μούφα . Πας , υποτίθεται κόβουν κίνηση μηπως και είσαι under cover μπάτσος ( ποιός το πιστεύει αυτό ;;;;; λες και δεν ξέρουν αυτοί ...) και αρχίζεις την κατάθεση προκειμένου να σε "μάθουν" και να απολαύσεις ένα λίγο πιο άνετο χρονικά γαμήσι μετά απο μασάζ απο μια πολύ μέτρια ως επι το πλείστον γκόμενα .
Η άποψη απο κάποιους χρήστες ότι έτσι είναι το χόμπυ ,ότι θέλει υπομονή και όχι λεονταρισμούς είναι βέβαια σεβαστή ,ο καθένας όπως τη βρίσκει αλλά εγώ που έχω έναν απλό μισθό , δεν μπορώ επ΄ ουδενί να συντηρώ αυτή την μαλακία μόνο και μόνο επειδή η φαντασίωσή μου είναι μασάζ και γαμήσι .