Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ναι τσολια μου, ξεκολλα και ειμαστε και εντελως  :offtopic:
ωραια ρε παλουκαρι και τι εγινε τωρα , σου εθειξα το γκομενο??? Ας χαλαροσουμε λιγο , δεν κανει μεταξυ μας να παρεξιγιομαστε ετσι , ημαρτον .....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οσο για τον-την agiana μετη πρωτη επισκεψη θα της τα πω της σεριφισας , εχουμε οικιοτητα

την???????? Εχεις αμφιβολιες για το φυλο του ή τον εχεις κοψει για κανα τρανσφορμερ???

σεμναααααααααααααα

Μην αρπάζεστε παλλικάρια χωρίς λόγο.....! Το nick μου, το μπερδεύουν πολλοί γιατί παραπέμπει σε γυναικείο όνομα. Κατά καιρούς έχω δεχθεί pm από συναγωνιστές των οποίων η αυξημένη συγκέντρωση σπέρματος στον εγκέφαλο τους εμποδίζει να δούν το φύλο που έχω δηλώσει στο προφίλ μου. :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785

:think: :think: :think:  Καιρό τώρα ψάχνω για μία γυναίκα που γουστάρει να είναι σέ ένεργητικό ρόλο.
Εάν δεις τήν παραθεσή μου , περιμένω να σέ συναντήσω άπό κοντά.............. :rockon: :rockon: :rockon: Who is the bosssss !!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Μην αρπάζεστε παλλικάρια χωρίς λόγο.....! Το nick μου, το μπερδεύουν πολλοί γιατί παραπέμπει σε γυναικείο όνομα. Κατά καιρούς έχω δεχθεί pm από συναγωνιστές των οποίων η αυξημένη συγκέντρωση σπέρματος στον εγκέφαλο τους εμποδίζει να δούν το φύλο που έχω δηλώσει στο προφίλ μου. :jerking:

Χμμμμ...

agiana = agi ana = Αγησίλαος Αναστασίου;;; :think: :think: :think: :think:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
πεστα ρε παλουκαρι αμεσος να θιχθουν ολοι εδω μεσα , χαλαρααα ,ολοι μας της ιδιας συνομοταξιας ειμεθα , και sory αν σε προσεβαλα , αλλα εχει και πλακα το ολο θεμα να διχνεις εσυ κατανοηση και αλλος να παρεξηγητε , εεε με το δικιο μου και εμενα να μην πω οτι εχετε δεσμο ΧΑΧΑΧΑ (αστηευωμαι ετσι)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:think: :think: :think:  Καιρό τώρα ψάχνω για μία γυναίκα που γουστάρει να είναι σέ ένεργητικό ρόλο.
Εάν δεις τήν παραθεσή μου , περιμένω να σέ συναντήσω άπό κοντά.............. :rockon: :rockon: :rockon: Who is the bosssss !!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :dancing: :dancing: :dancing:

Συμμετέχω σε τριάδες, παρουσία μόνο θηλέων, με τελικό βάρος εκάστης, κάτω από 62 κιλά...... :dancing:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πεστα ρε παλουκαρι αμεσος να θιχθουν ολοι εδω μεσα , χαλαρααα ,ολοι μας της ιδιας συνομοταξιας ειμεθα , και sory αν σε προσεβαλα , αλλα εχει και πλακα το ολο θεμα να διχνεις εσυ κατανοηση και αλλος να παρεξηγητε , εεε με το δικιο μου και εμενα να μην πω οτι εχετε δεσμο ΧΑΧΑΧΑ (αστηευωμαι ετσι)

:2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα θεωρείται λήξαν.... Εξάλλου, ο φίλος Kebaaap, είναι από τους πλέον αξιόπιστους συναγωνιστές του site, ως προς τις αναφορές του και τις αξιολογήσεις στις συνευρέσεις του με το αντίθετο φύλο. :fuck2: ;) ;) ;)

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Περάσαμε τις 1821 ένδοξες σελίδες εδώ μέσα
και ούτε μια επανάσταση στα μασατζίδικα δεν κάναμε  :(

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Περάσαμε τις 1821 ένδοξες σελίδες εδώ μέσα
και ούτε μια επανάσταση στα μασατζίδικα δεν κάναμε  :(

Τα 2/3 (τουλάχιστον) είναι  :offtopic: , σαν το παρόν ποστάκι.  :grin:

Αρχίδια κόλλυβα...παλιότερα κάτι έλεγε το θρεντ, τώρα ό,τι αξίζει είναι κάτι γραφικοί αγαπούληδες και μη, κάτι προμότορες του κώλου και καμιά μαλακία που λέγεται ενίοτε.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Τα 2/3 (τουλάχιστον) είναι  :offtopic: , σαν το παρόν ποστάκι.  :grin:

Αρχίδια κόλλυβα...παλιότερα κάτι έλεγε το θρεντ, τώρα ό,τι αξίζει είναι κάτι γραφικοί αγαπούληδες και μη, κάτι προμότορες του κώλου και καμιά μαλακία που λέγεται ενίοτε.
εχεις απολυτο δικιο......ισως εξαντληθηκαν τα θεματα ....γιατι κάτι καινουργιο δεν εχει φανεί...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
εχεις απολυτο δικιο......ισως εξαντληθηκαν τα θεματα ....γιατι κάτι καινουργιο δεν εχει φανεί...
Το παρόν θρέντ είναι για ενημερώσεις απ΄'ότι ξέρω.Κατά συνέπεια δεν έχει εξαντληθεί τίποτις , όσο συνεχίζουμε και πηγαίνουμε στους οίκους μαλάξεων.Νομίζω ; :cartman:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Καλησπερα, επισκεψη στο Μ56 ακολουθησα τη συμβουλη της σεριφισας Τ και ζητησα
απο μια κοπελα να βρεθουμε εκτος, ανταλλαξαμε τηλ συναντηθηκαμε σε χοτελ 1,5 ωρα χωρις
να κοιταξει ρολοι ΣΟΥΠΕΡ...!
Το τρενο σφυριξε δυο φορες... Υπηρεσιες και διαρκεια αξιζαν κατα τη γνωμη μου...
Απλα πρεπει να χωσεις το 60ρακι για μασαζ ωστε να τα πειτε και να την ψησεις...
Δεν γραφω στο τοπικ του συγκεκριμενου ιδρυματος και το φωτογραφιζω αφου εκει μεσα
δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ μονο μασαζ (τουλαχιστον εγω δεν τα εχω καταφερει) και βλεπεις...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
απο μια κοπελα να βρεθουμε εκτος, ανταλλαξαμε τηλ συναντηθηκαμε σε χοτελ 1,5 ωρα χωρις
Το τρενο σφυριξε δυο φορες... Υπηρεσιες και διαρκεια αξιζαν κατα τη γνωμη μου...
Απλα πρεπει να χωσεις το 60ρακι για μασαζ ωστε να τα πειτε και να την ψησεις...
Δεν γραφω στο τοπικ του συγκεκριμενου ιδρυματος και το φωτογραφιζω αφου εκει μεσα
δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ μονο μασαζ (τουλαχιστον εγω δεν τα εχω καταφερει) και βλεπεις...
αυτο ισχυει στα περισσοτερα ιδρυματα αν οχι σε ολα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Άρα, το όλον, κόστισε 60 για το μασάζ + το δωράκι της κοπέλλας, + το ξενοδοχείο.

Πόσο πήγε συνολικά δηλαδή? :think:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές ... πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα της Στουρνάρη 63 ... παρούσες με σειρά εμφανίσεως οι Μάγια, ελένη, Μάρσυ, Τζούλια (σαν να ομόρφυνε αυτή), Αντριάννα και Χριστίνα.
Διάλεξα την Ελένη λόγω στυλ (ξανθό κοντοπούτανο, βυζάκι καλό). Φιλότιμη προσπάθεια στο μασσάζ αν και όπως μου είπε τώρα μαθαίνει!! Μιλάει λίγα ελληνικά και λίγα αγγλικά (είναι από τη Βουλγαρία κατά δήλωσή της). Γενικά πρόθυμη, καθαρή (μοσχοβόλαγε και έκανε και μπανιο μετά τη συνεδρία εντός του δωματίου), χωρίς να είναι το σούπερ μοντέλο, ούτε για άγριες καταστάσεις. Δεν δίνει κουλούρι, να και δεν την χάλασε πολύ ένα δαχτυλάκι :cheesy:
Nομίζω ότι θα άξιζε ένα test drive.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom