Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
παληκάρια μου μια ξανθιά νταρντάνα με κωλάρα τεράστια και βυζάρες (κατά δήλωση ελληνίδα) που είχα πετύχει στο μπριζολάδικο Καλιρόης στη διασταύρωση με Φραντζή παίζει? είναι ακόμα εκεί??????
ειναι καλή στις υπηρεσίες?
ευχαριστώ
γεια σου ρε ιορδανη με τα ωραια σου!!!
ονομα Βασω?

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ανταποκριση απο Στουρναρη Κυριακη πρωι

Περασα με Ειρηνη καλο δυνατο μασαζ και τελειωμα με  :pipa1:

ειδα τις συνηθης λαδοκορες συν μια Ξανθια καινουρια μπηκαμε μαλιστα στο ασανσερ μαζι στο
ανεβασμα δεν καταλαβα εθνικοτητα αλλα απο βυζια ηταν πολυ ομορφα...και κωλαρα...
δεν δοκιμασα βεβαια
αυτα καλιμερα σας

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ανταποκριση απο Στουρναρη Κυριακη πρωι

Περασα με Ειρηνη καλο δυνατο μασαζ και τελειωμα με  :pipa1:

ειδα τις συνηθης λαδοκορες συν μια Ξανθια καινουρια μπηκαμε μαλιστα στο ασανσερ μαζι στο
ανεβασμα δεν καταλαβα εθνικοτητα αλλα απο βυζια ηταν πολυ ομορφα...και κωλαρα...
δεν δοκιμασα βεβαια
αυτα καλιμερα σας
έπρεπε να σου κάνει μια εντριβή μέσα στο ασανσέρι... πάντως κάποτε πριν κανένα χρόν όταν έιχα περάσει μια Κυριακή απόγευμα από Πατησιων 175 με είχαν κάνει χρυσό να περάσω, μιλάμε για ικεσίες, με συνοδεύει η κοπέλα στο ασανσερ και μου λέει αν γουστάρεις το κάνουμε και στο ασανσερ... Οταν δεν υπάρχουν φράγκα  , όλα γίνονται..

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Στο ανανσερ μονο με 3. Με 2 δε λεει. Παρτουζα σε ασανσερ ειναι γαμω.

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Στο συγκεκριμενο αστο καλυτερα βρωμαει και ειναι και μικρο!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
...ΒΟΥΡ στα ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ρε...ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...

«Μας περιμένει πολλή ακόμη έρευνα, φαίνεται όμως ότι ένα και μόνο μασάζ μπορεί να προσφέρει μετρήσιμο όφελος»

Αυτή είναι η φράση-κλειδί! Φαντάσου αν αμέσως μετά το μασάζ ακολουθεί κι άλλο πράγμα....... :rolleyes:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
η ντινα το πουτανακι ειναι εκει???

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
τελικα η θεια Ελενη επεστρεψε ???γιατι καπιος ειχαι πει οτι το σεμπτεμβρι θα ξαναρχιζε και αναφερομε στην παλια Ελενη απο το πρωτο ζανοσπιτο στη σωλομου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
τελικα η θεια Ελενη επεστρεψε ???γιατι καπιος ειχαι πει οτι το σεμπτεμβρι θα ξαναρχιζε και αναφερομε στην παλια Ελενη απο το πρωτο ζανοσπιτο στη σωλομου

οχι δεν επεστρεψε

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ας κάνω και γω μια ενημέρωση.Πέρασα από το ίδρυμα της φυσικής ευεξίας επί της οδού Στουρνάρεως 29 και είδα μια καινούργια ονόματι Κλαούντια.Δεν ήταν σαν την καρντινάλε στα νιάτα της, αλλά ήταν πολύ όμορφη με ωραίο κωλαράκι και προπαντος φοβερό βυζί...τι το ήθελα και δεν πήγα στα σταθερά του καταστήματος.Η γκόμενα έκανε μαζάζ εικοσαλέπτου και μετά γύρισε και έκανε αγγαρεία.Άσε που μασούσε και τσίχλα και μου έσπασε τα νεύρα.Οι δε φωνές ήταν καραψεύτικες και μου ρχόταν να της βάλω σιγαστήρα.Η πίπα κάτω του μετρίου, εν ολίγοις λες και έκανα επίσκεψη στην φυλής. :SΔεν την συνιστώ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η γκόμενα έκανε μαζάζ εικοσαλέπτου και μετά γύρισε και έκανε αγγαρεία.Άσε που μασούσε και τσίχλα και μου έσπασε τα νεύρα.Οι δε φωνές ήταν καραψεύτικες και μου ρχόταν να της βάλω σιγαστήρα.Η πίπα κάτω του μετρίου, εν ολίγοις λες και έκανα επίσκεψη στην φυλής. :SΔεν την συνιστώ.

Ελπίζω, τα ανωτέρω, να μετεφέρθησαν αυτούσια και στην υπεύθυνη του καταστήματος. Για να βάλει λίγο χαλινάρι δηλαδή.

Η κατάσταση που μόλις περιέγραψες, δεν θα βελτιωθεί αν τα λέμε μεταξύ μας.... το πολύ-πολύ, να περνάει ακόμη πιό ξεκούραστες ημέρες η βαριεστημένη κορασίς. :coffee:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παίζει μια νέα αγγελία - εγώ τουλάχιστον δεν την έχω ξαναδεί - για Πειραιά, Ηρ. Πολυτεχνείου 77-79, 5ος. Έχει πάει κανείς να δει τι παίζει; Είναι πολύ κοντά σε ένα άλλο που μάλλον έκλεισε, Ηρ. Πολυτεχνείου ογδόντα κάτι... Το ίδιο είναι;

Πρόσφατο πέρασμα από το εν λόγω...

Δυστυχώς, θεία 55 - 60 Μαΐων, ανατολικής προέλευσης, στολισμένη σαν λατέρνα, ήθελε να μου κάνει μασάζ...

Μόνη της, δεν υπήρχαν άλλες.

Το διαμέρισμα ωραιότατο, καθαρό και ευάερο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος μπορεί να πληρώσει (60 + τα έξτρα) για μασάζ + μπριζόλα με αυτή τη θείτσα.

Ας ελπίσουμε ότι με την αλλαγή Δημάρχου θα δούμε καλύτερες μέρες στον Πειραιά.

fanisb

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα .παιδία ερώτηση,  την Κυριακή πιο μαγαζί είναι ανοιχτό στα πέριξ της στουρναρη και τι ώρες  ευχαριστώ !! :) :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα .παιδία ερώτηση,  την Κυριακή πιο μαγαζί είναι ανοιχτό στα πέριξ της στουρναρη και τι ώρες  ευχαριστώ !! :) :rockon:
Στουρναρη 63 & Μπουμπουλίνας 4

... και Σολωμού 54, 6ος όροφος (11:00 έως 18:00)! :cool2:
Ανοίγει πλέον και τις Κυριακές η Μπουμπουλίνας??? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom