Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ιουλιανού 39, 1ος όροφος, κουδούνι "Αντρικό όνομα? :headbang: 1ος όρ." (γ..ώ το Αλτσχάϊμερ) ... εν πάση περιπτώσει κάτω αριστερά στη στήλη των κουδουνιών.
κουδουνι "Τριανταφυλλου" μήπως??  :grin: :grin: :grin: :grin:

σουπερ ρεπορταζ ντηαρ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
ωραια ενημερωση Βαλεντινε!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχει αγγελία στα ΝΕΑ....(ΜΕ το ονομα αυτό...)...Το καλύτερο ειναι ένα αλλό,που γραφει κουδουνθ "Αθανασακης".....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ιουλιανού 39, 1ος όροφος, κουδούνι "Αντρικό όνομα? :headbang: 1ος όρ." (γ..ώ το Αλτσχάϊμερ) ... εν πάση περιπτώσει κάτω αριστερά στη στήλη των κουδουνιών.
Η φωλιά του ... milf :rolleyes: :tits:, εξαιρουμένης της Στέλλας!
Γύρω στα 25, μπορεί και μικρότερη, αν θυμάμαι κατά δήλωση 22 (πάλι γ..ώ το Αλτσχάϊμερ :headbang:), Ρωσσίς. Ξανθοκάστανη, σπαστό μαλλί, γαλανομάτα, λεπτή, με ικανοποιητικό Βύ..ντα Μεγάρων :tits2: έχοντας μια μικρή κλίση ~10% λόγω ... βάρους ;)!
Πάντα χαμογελαστή, πολύ φιλική και ευχάριστη!
Πρόγραμμα: μασάζ φιλότιμο μετρίου προς + επιπέδου (υπάρχουν και καλύτερα), ημιπεριόδου ... "σύσκεψης" (περί τα 25')! Συνέχεια με φραπέ - καλαμάκιον :pipa1: άνευ, Ισπανιστάν (:tits:!), λοιπές στάσεις … Λυσσιατρείο, Αγγελοπούλου (… θα κατέβει κανείς …) :grin:, Πανωκάτσε, Πισωσπρώξε κλπ πλήρεις (εκτός κουλουρίου, με πειράζουν τα σουσάμια ;))! Συμμετοχική και εντελώς υπομονετική! Συνολικός χρόνος περί τα 50΄+! Α, ξέχασα κατά το μασάζ παρασχέθηκε και υπηρεσία b2b :tits:, ενσωματωμένη στο όλο πρόγραμμα!
Συνολική τιμή 70€!

Υ.Γ.: … συνεργάτης χωρίς όνομα …! :think:

Τα λοιπά μιλφ που είδες εκεί πέρα δεν μας είπες, τι έλεγαν από πλευρά εμφάνισης;
Μπαζοχοντρές ή αξιο :knockinb: ;

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Τα λοιπά μιλφ που είδες εκεί πέρα δεν μας είπες, τι έλεγαν από πλευρά εμφάνισης;
Μπαζοχοντρές ή αξιο :knockinb: ;

(στα γρήγορα)
Πόρτα Όλγα, ψηλή, καστανή, τα π..η μου τα κάλη μου ... (!), με αρκετά ανεπτυγμένο β.....α :tits2:! Χαμογελαστή και ευγενική
Δεύτερη καστανή, ψηλή, "κανονική" κατά τα δικά μου πρότυπα, ίσως β..ο :tits2: (δεν πρόλαβα...), ενδιαφέρουσα περίπτωση ...!
Τρίτη μελαχρινή, μέτριο ύψος, λεπτή!
Άπασες Ρωσσίδες!
Δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα, όσο δε αφορά στο αξιο"πρόσεκτο", πέρα από το ότι είναι θέμα προσωπικής επιλογής και ... τοποθέτησης, δε δίνω πολλά περιθώρια.

Άλλο Υ.Γ.: Στο προηγούμενο post, συμπληρώνω ότι πέρα του μασαζοκρέβατου, υπάρχει παράλληλα και η δυνατότητα επιλογής κανονικού τοιούτου, για όσους θέλουν να ... απλώσουν την αρίδα τους ... (κάτι κουρασμένα παλικάρια :grin:)! ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Άλλο Υ.Γ.: Στο προηγούμενο post, συμπληρώνω ότι πέρα του μασαζοκρέβατου, υπάρχει παράλληλα και η δυνατότητα επιλογής κανονικού τοιούτου, για όσους θέλουν να ... απλώσουν την αρίδα τους ... (κάτι κουρασμένα παλικάρια :grin:)! ;)

Τα Υ.Γ. έχουν το ζουμί! ;)

Υ.Γ.
Τοιαύτη επιλογή προσφέρει και το μαγαζί Φορμίωνος 212. Ισόγειο μασαζοκρέββατο, 1ος κανονικό κρεββάτι, για πλήρη απόλαυση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
Tα μηνυματα της Ιουλιας μεταφερθηκαν στο θρεντ "Ημερησια ενημερωση για στουντιο"

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Τα Υ.Γ. έχουν το ζουμί! ;)

Υ.Γ.
Τοιαύτη επιλογή προσφέρει και το μαγαζί Φορμίωνος 212. Ισόγειο μασαζοκρέββατο, 1ος κανονικό κρεββάτι, για πλήρη απόλαυση.

Εδώ (Ιουλιανού) οι ... κλίνες είναι δίπλα - δίπλα ...!!! "Πηδάς" από το 'να στ' άλλο! :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εδώ (Ιουλιανού) οι ... κλίνες είναι δίπλα - δίπλα ...!!! "Πηδάς" από το 'να στ' άλλο! :grin:
σημερα το μεσημερι κατα τις 3 με 3μισι, την ενοτητα του μασαζ διαβαζαν 71 μελη!!! Δεν εχω ξαναδει μεγαλυτερο νουμερο.

Αυτα κανει η ζουμερη ενημερωση... Αντε να βλεπουμε κι αλλους να γραφουν... μη ντρεπεστε  :rockon: :rockon: :rockon:

frapes

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
FACE_THERAPY body & mind. Αισθητικοί, περιποίηση προσώπου, σώματος. Ταξίδι ομορφιάς & αναζωογόνησης 69......130
Νεα αγγελία στα νεα, πηρα και μου ειπαν περιοχη ζωγραφου, ξερεις κανεις τιποτα, μην μεινω νηστικος, γιατι τωρα δεν αντεχω οικονομικα δευτερες επισκεψεις σε αλλα μαγαζια αν δεν κατσει τιποτα στο πρωτο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
τα greeklish και οι παραθεσεις σε greeklish διεγραφησαν

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Είναι κατανοητό, φαντάζομαι, ότι το σχετικό παραθετικό post μου, είχε παραινετικό χαρακτήρα (με πινελιά χιούμορ) χρήσης Ελληνικών προς τον συναγωνιστή-χρήστη greeklish! :woldman:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παίζει μια νέα αγγελία - εγώ τουλάχιστον δεν την έχω ξαναδεί - για Πειραιά, Ηρ. Πολυτεχνείου 77-79, 5ος. Έχει πάει κανείς να δει τι παίζει; Είναι πολύ κοντά σε ένα άλλο που μάλλον έκλεισε, Ηρ. Πολυτεχνείου ογδόντα κάτι... Το ίδιο είναι;

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
παληκάρια μου μια ξανθιά νταρντάνα με κωλάρα τεράστια και βυζάρες (κατά δήλωση ελληνίδα) που είχα πετύχει στο μπριζολάδικο Καλιρόης στη διασταύρωση με Φραντζή παίζει? είναι ακόμα εκεί??????
ειναι καλή στις υπηρεσίες?
ευχαριστώ

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
παληκάρια μου μια ξανθιά νταρντάνα με κωλάρα τεράστια και βυζάρες (κατά δήλωση ελληνίδα) που είχα πετύχει στο μπριζολάδικο Καλιρόης στη διασταύρωση με Φραντζή παίζει? είναι ακόμα εκεί??????
ειναι καλή στις υπηρεσίες?
ευχαριστώ

ποιο μηνα τιν ειχες πετυχει αυτη ?  μηπως λες για τιν σεριφησα ? αυτη εχει βυζαρες  :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom