Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Καλημερα αγαπητοι. Νεο ιδρυμα ανοιγει αυριο στου ΦΙΞ, αυξανοντας τις επιλογες μας στην περιοχη  :grin: :grin: :grin:

ΑΑΑΒΑ έναρξη 1 Οκτωβρίου 2010. Νέο ξεχωριστό πολυτελές studio μασάζ. Νέες εμφανίσιμες μασέζ σε περιμένουν για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, πλήρους απόλαυσης και σωματικής ευεξίας. Λ. Συγγρού 29 (Μετρό Fix) 1ος όροφ. κουδούνι "SPA". Καθημερινά 10.30-21.00

Η αγγελια απο τα ΝΕΑ.
Τη βαζω στο παρον θρεντ γιατι μου βγαζει μια μυρωδια τσικνας...  ;)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ελπίζω, τα ανωτέρω, να μετεφέρθησαν αυτούσια και στην υπεύθυνη του καταστήματος. Για να βάλει λίγο χαλινάρι δηλαδή.

Η κατάσταση που μόλις περιέγραψες, δεν θα βελτιωθεί αν τα λέμε μεταξύ μας.... το πολύ-πολύ, να περνάει ακόμη πιό ξεκούραστες ημέρες η βαριεστημένη κορασίς. :coffee:
δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι γιαυτό η υπεύθυνη του καταστήματος.Δηλαδή τι να της πει, μην κάνεις αγγαρεία, να παίρνεις πιο καλή πίπα και τα τοιαύτα, εν ολίγοις γούσταρε το.Η το γουστάρεις αυτό που κάνεις ή δεν το γουστάρεις.Πιστέυω ότι αν μποικοταριθεί η συγκεκριμένη κορασίδα λαμβανομένου υπόψη ότι σχεδόν όλοι οι μασαζιάρηδες και επισκέπτες παρακολουθούν το σαιτι.Βέβαια ένας συνάδελφος όπως διάβασα έμεινε ευχαριστημένος.Τι να πω, ίσως εγώ είμαι δύσκολος

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Να κανω και μια ερωτηξις:
Ειχε παρει το ματι μου προσφατως μια αγγελια για λαδοτριβειο στην οδο Σεμιτελου πισω απο το Μεγαρο Μουσικης. Ξερει κανεις κατιτις παραπανω?  :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημερα αγαπητοι. Νεο ιδρυμα ανοιγει αυριο στου ΦΙΞ, αυξανοντας τις επιλογες μας στην περιοχη  :grin: :grin: :grin:

Η αγγελια απο τα ΝΕΑ.

Αρκεί να είναι καλοψημένη και ζουμερή και ουχί βιαστικά καμμένη απ'έξω και άψητη μέσα..... ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506

ΑΑΑΒΑ έναρξη 1 Οκτωβρίου 2010. Νέο ξεχωριστό πολυτελές studio μασάζ. Νέες εμφανίσιμες μασέζ σε περιμένουν για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, πλήρους απόλαυσης και σωματικής ευεξίας. Λ. Συγγρού 29 (Μετρό Fix) 1ος όροφ. κουδούνι "SPA". Καθημερινά 10.30-21.00

Η αγγελια απο τα ΝΕΑ.

...Ούτε οι Τράπεζες δεν εξαπλώνονται με τόσο ταχύ ρυθμό...Έχει πολλά φράγκα η μπίζνα...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Αρκεί να είναι καλοψημένη και ζουμερή και ουχί βιαστικά καμμένη απ'έξω και άψητη μέσα..... ;)
αυτο θα φανει απο αυριο. Αναμενεται ρεπορταζ απο τους καταδρομεις του Νεου Κοσμου  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
...Ούτε οι Τράπεζες δεν εξαπλώνονται με τόσο ταχύ ρυθμό...Έχει πολλά φράγκα η μπίζνα...

Χρυσωρυχείο το άτιμο το μουνί (σίγουρα εδώ στην Ελλάδα, αλλά ίσως και αλλού).

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Χρυσωρυχείο το άτιμο το μουνί (σίγουρα εδώ στην Ελλάδα, αλλά ίσως και αλλού).
Η καλλιτερη επιχειρηση. Μια τρυπα αρκει για να κανεις τρελα λεφτα αρκει να ειναι στο καταλληλο σημειο. :2funny:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Ενημερωση απο Στουρναρη-Ζανοσπιτο
Στην εισοδο Μαρια , παρελασαν Σονια(μαλακια τελικα που δε την πειρα)Αντριανα (οπου επροτιμηθει κατοπην προτροπης Ζανας μεγαλη μαλακια)μια καινουρια καστανη ονομα δεν θυμουμε Ελενη (αχ αχ αχ ZERO παντα πολυ καυλιαρα στο σαλονι)και τελος η Ζανα οπου της ειπα θελω μια να τα κανει ολα και την πατισα . Λιπον μεγαλη μουφα η Αντριανα , μπορει εμφανισιακα να λεει αλα η κοπελιτσα δεν το εχει , δεν κατεχει αυτη τη γαμωτσαχπινοπουτανια που θελει το επαγγελμα , οσο για κουλουρι , με τιποτα , ειμαι μεγκαλο και θα επρεπε απο την  αρχη να το πω και οτι ειναι εξτρα . Μα μωρη μαλακο σου ειπαι η σεριφισα δωσε περισοτερο προσοχη δεν παω πρωτη φορα . Τελος παντον οταν στο μεσοδιαστημα της συνευρεσεως με ειπαι οτι κουλουρι γιοκ , εκει ξενερωσα τοσο οπου δεν επηλθε και ποτε το επηθημιτων αποτελεσμα , κοινος εμεινα με τη φραπεδιερα στο χερι και της ειπα σε ευχαριστω πολυ δεν θα παρω αλο. Τελιωσε η συνεδρια εδωκα (ο μαλακας καθωτι κυριος) το γνωστο σε ολους αντιτιμο και ελεησα πως θα εβλεπα τη σεριφισα να την ενημεροσω δια την εν λογο κορασιδα , αλα του κακου τιποτις (μαλον ητο επη το εργον ) Τελικος φιλοι μου αυτα που εγραφομεν εδω μεσα πρεπει να τα λαμβανομε σοβαρα υποψυν διοτιθημιθικα την κρτιτικη που ειχαι γινει και παρολα ταυτα (ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ) ακουσα τη σεριφισα . Ξερω πολυ καλα πως η σεριφισα με παροτρινε κατοπην προτιστος δικης μου ερωτιξης και σε καμια περιπτωση δεν ηθελε το αυτο αποτελεσμα , το εκανε για να δωσει ευκαιρια στη μικρα για προηγουμενες αρνητικες κριτικες , ειπαι συγκεκριμενα στη κορασιδα "μην ακουσω αλλα παραπονα " και της το ετονισε δις . Αυτα μαγκες.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
Στην εισοδο Μαρια , παρελασαν Σονια(μαλακια τελικα που δε την πειρα)Αντριανα (οπου επροτιμηθει κατοπην προτροπης Ζανας μεγαλη μαλακια)μια καινουρια καστανη ονομα δεν θυμουμε Ελενη (αχ αχ αχ ZERO παντα πολυ καυλιαρα στο σαλονι)και τελος η Ζανα οπου της ειπα θελω μια να τα κανει ολα και την πατισα . Λιπον μεγαλη μουφα η Αντριανα , μπορει εμφανισιακα να λεει αλα η κοπελιτσα δεν το εχει , δεν κατεχει αυτη τη γαμωτσαχπινοπουτανια που θελει το επαγγελμα , οσο για κουλουρι , με τιποτα , ειμαι μεγκαλο και θα επρεπε απο την  αρχη να το πω και οτι ειναι εξτρα . Μα μωρη μαλακο σου ειπαι η σεριφισα δωσε περισοτερο προσοχη δεν παω πρωτη φορα . Τελος παντον οταν στο μεσοδιαστημα της συνευρεσεως με ειπαι οτι κουλουρι γιοκ , εκει ξενερωσα τοσο οπου δεν επηλθε και ποτε το επηθημιτων αποτελεσμα , κοινος εμεινα με τη φραπεδιερα στο χερι και της ειπα σε ευχαριστω πολυ δεν θα παρω αλο. Τελιωσε η συνεδρια εδωκα (ο μαλακας καθωτι κυριος) το γνωστο σε ολους αντιτιμο και ελεησα πως θα εβλεπα τη σεριφισα να την ενημεροσω δια την εν λογο κορασιδα , αλα του κακου τιποτις (μαλον ητο επη το εργον ) Τελικος φιλοι μου αυτα που εγραφομεν εδω μεσα πρεπει να τα λαμβανομε σοβαρα υποψυν διοτιθημιθικα την κρτιτικη που ειχαι γινει και παρολα ταυτα (ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ) ακουσα τη σεριφισα . Ξερω πολυ καλα πως η σεριφισα με παροτρινε κατοπην προτιστος δικης μου ερωτιξης και σε καμια περιπτωση δεν ηθελε το αυτο αποτελεσμα , το εκανε για να δωσει ευκαιρια στη μικρα για προηγουμενες αρνητικες κριτικες , ειπαι συγκεκριμενα στη κορασιδα "μην ακουσω αλλα παραπονα " και της το ετονισε δις . Αυτα μαγκες.....

...ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ....ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...Τι έχει η Ελενίτσα και δεν την παίρνετε?? ΓΑΜΕΙ και στο μασάζ και στο γαμήσι...

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Καλησπέρα .παιδία ερώτηση,  την Κυριακή πιο μαγαζί είναι ανοιχτό στα πέριξ της στουρναρη και τι ώρες  ευχαριστώ !! :) :rockon:

Σωστή η ενημέρωση των συναδέλφων για τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά την Κυριακή πέριξ της Στουρνάρη. Εγώ να συμπληρώσω ότι την Κυριακή όσες μασαζερί είναι ανοιχτές συνήθως λειτουργούν με "πάγκο", δηλαδή τα "πρώτα ονόματα" έχουν συνήθως ρεπό.

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί δεν ανοίγουμε κι εμείς ένα ; να το ονομάσουμε όπως το therad .. "Μασατζίδικο που γαμάς"  :2funny: :2funny: :2funny:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Σωστή η ενημέρωση των συναδέλφων για τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά την Κυριακή πέριξ της Στουρνάρη. Εγώ να συμπληρώσω ότι την Κυριακή όσες μασαζερί είναι ανοιχτές συνήθως λειτουργούν με "πάγκο", δηλαδή τα "πρώτα ονόματα" έχουν συνήθως ρεπό.
λάθος κάνεις ...τουλάχιστον στο Σ63 δουλευουν όλες εναλλάξ μισές μισές ανα ΚΥΡΙΑΚΉ ...στη Σολωμού δεν γνωρίζω..

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
... Εγώ να συμπληρώσω ότι την Κυριακή όσες μασαζερί είναι ανοιχτές συνήθως λειτουργούν με "πάγκο", δηλαδή τα "πρώτα ονόματα" έχουν συνήθως ρεπό.

Όχι απαραίτητα. Κατά περίπτωση και κατόπιν συννενόησης των κορασίδων μεταξύ τους! Κάτι σαν το post του ΨΑΡΑΚΑ ...

...τουλάχιστον στο Σ63 δουλευουν όλες εναλλάξ μισές μισές ανα ΚΥΡΙΑΚΉ ...στη Σολωμού δεν γνωρίζω..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και ελεησα πως θα εβλεπα τη σεριφισα να την ενημεροσω δια την εν λογο κορασιδα , αλα του κακου τιποτις (μαλον ητο επη το εργον )

Ή πέρνα κάποια στιγμή από το μαγαζί για να ενημερώσεις την υπεύθυνη κατ'ιδίαν, ή πάρε τηλέφωνο και πες τις τα (στο σταθερό κατά προτίμηση).

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Ή πέρνα κάποια στιγμή από το μαγαζί για να ενημερώσεις την υπεύθυνη κατ'ιδίαν, ή πάρε τηλέφωνο και πες τις τα (στο σταθερό κατά προτίμηση).
Μηπως θες να συνταξουν εκθεση και επιθεωρητες?
Ενα λαδοπουτσο πα να ριξει ο ανθρωπος.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μηπως θες να συνταξουν εκθεση και επιθεωρητες?
Ενα λαδοπουτσο πα να ριξει ο ανθρωπος.

Συμφωνώ μαζί σου & επαυξάνω.... Αλλά να μην του βγει ξυνός και κλαίει τα λεφτά του, σε τέτοιο μαγαζί.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Στην εισοδο Μαρια , παρελασαν Σονια(μαλακια τελικα που δε την πειρα)Αντριανα (οπου επροτιμηθει κατοπην προτροπης Ζανας μεγαλη μαλακια)μια καινουρια καστανη ονομα δεν θυμουμε Ελενη (αχ αχ αχ ZERO παντα πολυ καυλιαρα στο σαλονι)και τελος η Ζανα οπου της ειπα θελω μια να τα κανει ολα και την πατισα . Λιπον μεγαλη μουφα η Αντριανα , μπορει εμφανισιακα να λεει αλα η κοπελιτσα δεν το εχει , δεν κατεχει αυτη τη γαμωτσαχπινοπουτανια που θελει το επαγγελμα , οσο για κουλουρι , με τιποτα , ειμαι μεγκαλο και θα επρεπε απο την  αρχη να το πω και οτι ειναι εξτρα . Μα μωρη μαλακο σου ειπαι η σεριφισα δωσε περισοτερο προσοχη δεν παω πρωτη φορα . Τελος παντον οταν στο μεσοδιαστημα της συνευρεσεως με ειπαι οτι κουλουρι γιοκ , εκει ξενερωσα τοσο οπου δεν επηλθε και ποτε το επηθημιτων αποτελεσμα , κοινος εμεινα με τη φραπεδιερα στο χερι και της ειπα σε ευχαριστω πολυ δεν θα παρω αλο. Τελιωσε η συνεδρια εδωκα (ο μαλακας καθωτι κυριος) το γνωστο σε ολους αντιτιμο και ελεησα πως θα εβλεπα τη σεριφισα να την ενημεροσω δια την εν λογο κορασιδα , αλα του κακου τιποτις (μαλον ητο επη το εργον ) Τελικος φιλοι μου αυτα που εγραφομεν εδω μεσα πρεπει να τα λαμβανομε σοβαρα υποψυν διοτιθημιθικα την κρτιτικη που ειχαι γινει και παρολα ταυτα (ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ) ακουσα τη σεριφισα . Ξερω πολυ καλα πως η σεριφισα με παροτρινε κατοπην προτιστος δικης μου ερωτιξης και σε καμια περιπτωση δεν ηθελε το αυτο αποτελεσμα , το εκανε για να δωσει ευκαιρια στη μικρα για προηγουμενες αρνητικες κριτικες , ειπαι συγκεκριμενα στη κορασιδα "μην ακουσω αλλα παραπονα " και της το ετονισε δις . Αυτα μαγκες.....

Να είστε σίγουροι ότι το σαιτ διαβάζεται!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Να είστε σίγουροι ότι το σαιτ διαβάζεται!
ειμαι σχεδον συγουρος γιαυτο εξου και η αναλογη κριτικη, διοτι αν οντος ειχα πετυχει τη σεριφισα δεν θα εγραφα τοσα μα τοσα πολλα θα ειμενα πιο λακωνικος . Οσο για τον-την agiana μετη πρωτη επισκεψη θα της τα πω της σεριφισας , εχουμε οικιοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom