Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασμα απο σ63 για πατουρα μαρσυς ολα τα λεφτα

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Επίσκεψη Συγγρού 147
Υπόψιν οτι εχει ανοιξει και νεο (τουλαχιστον σ'εμενα) καταστημα στη Λεωφορο της Αμαρτιας, λιγο πιο κατω. ΠΑραθετω τη σχετική αγγελια απο τα ΝΕΑ

NEO_STUDIO Πανέμορφες, καλλίγραμμες, 2 μασέζ, 23, 30 χρονών, θα σας χαλαρώσουν. Συγγρού 161. τηλ 6978.****63

αν και υποψιαζομαι οτι ειναι κανονικο στουντιο που απλα διαφημιζεται ως μασατζιδικο (γιατι δε μπορει να κανει κι αλλιως  :grin: :grin:)
πολλα τετοια μαζευτηκαν τελευταια

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
σ63  τι σημαινει αυτό ρε παιδιά? σόλωνος?

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
sorry ρε παιδια για το ξεκαρφωτο. εχει δει κανεις την ΜΑρια κοντοπουτανο πρωην Συγγρου - Ξενοπουλου - Ομηρου? ευχαριστω.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
μαγαζί ανοιχτό για αργά το βράδυ υπάρχει? δεν είμαι πολύ του σπορ αυτού, σήεμρα με τρώει κάτι μέσα μου.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Υπόψιν οτι εχει ανοιξει και νεο (τουλαχιστον σ'εμενα) καταστημα στη Λεωφορο της Αμαρτιας, λιγο πιο κατω. ΠΑραθετω τη σχετική αγγελια απο τα ΝΕΑ

NEO_STUDIO Πανέμορφες, καλλίγραμμες, 2 μασέζ, 23, 30 χρονών, θα σας χαλαρώσουν. Συγγρού 161. τηλ 6978.****63

αν και υποψιαζομαι οτι ειναι κανονικο στουντιο που απλα διαφημιζεται ως μασατζιδικο (γιατι δε μπορει να κανει κι αλλιως  :grin: :grin:)
πολλα τετοια μαζευτηκαν τελευταια

έριξα ένα βλέφαρο τα σήμερα...παίδες άκυρο...είναι κάτι αντίστοιχο με δημοσθένους 116-118 στα 60 λένε...τεμάχια 2 νοτ αξιαγάμητα φορ μάι τέιστ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
μαγαζί ανοιχτό για αργά το βράδυ υπάρχει? δεν είμαι πολύ του σπορ αυτού, σήεμρα με τρώει κάτι μέσα μου.....

Τα μασατζίδικα συνήθως κλείνουν κατά τις 9 μ.μ. τις καθημερινές και ακόμα νωρίτερα τα Σάββατα. Η εμπειρία μου μού λέει ότι αν πας μετά τις 8-8:30 μ.μ. οι πιθανότητες να σε ξεπετάξουν μεγαλώνουν. Από την άλλη μεριά το χειμώνα αν πας μόλις ανοίγουν (γύρω στις 12 το μεσημέρι) υπάρχει η πιθανότητα (όχι μεγάλη αλλά υπαρκτή) να δεχτείς ψυχρολουσία όταν κάνεις ντους (δηλ. να μην υπάρχει ακόμα αρκετό ζεστό νερό -βλέπεις για τις Ρωσίδες ο αθηναϊκός χειμώνας είναι σαν το δικό τους Ιούνιο). Για τους λόγους αυτούς εγώ ποτέ δεν επισκέφτομαι μασατζίδικο μετά τις 7:30 μ.μ. και το χειμώνα ποτέ πριν τις 1 μ.μ.

Κατανοώ την επιθυμία σου για βραδυνή λειτουργία (είναι και δικιά μου και των περισσοτέρων) αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα ιδρύματα αυτά είναι επισήμως ινστιτούτα μασαζ και όχι οίκη ανοχής (το τι συμβαίνει *ανεπισήμως* σε αρκετά από αυτά είναι άλλη ιστορία  :))

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Τα μασατζίδικα συνήθως κλείνουν κατά τις 9 μ.μ. τις καθημερινές και ακόμα νωρίτερα τα Σάββατα. Η εμπειρία μου μού λέει ότι αν πας μετά τις 8-8:30 μ.μ. οι πιθανότητες να σε ξεπετάξουν μεγαλώνουν. Από την άλλη μεριά το χειμώνα αν πας μόλις ανοίγουν (γύρω στις 12 το μεσημέρι) υπάρχει η πιθανότητα (όχι μεγάλη αλλά υπαρκτή) να δεχτείς ψυχρολουσία όταν κάνεις ντους (δηλ. να μην υπάρχει ακόμα αρκετό ζεστό νερό -βλέπεις για τις Ρωσίδες ο αθηναϊκός χειμώνας είναι σαν το δικό τους Ιούνιο). Για τους λόγους αυτούς εγώ ποτέ δεν επισκέφτομαι μασατζίδικο μετά τις 7:30 μ.μ. και το χειμώνα ποτέ πριν τις 1 μ.μ.

Κατανοώ την επιθυμία σου για βραδυνή λειτουργία (είναι και δικιά μου και των περισσοτέρων) αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα ιδρύματα αυτά είναι επισήμως ινστιτούτα μασαζ και όχι οίκη ανοχής (το τι συμβαίνει *ανεπισήμως* σε αρκετά από αυτά είναι άλλη ιστορία  :))
συμφωνώ μαζύ σου για τις επισκέψεις μας ....τις πρωινές και τις βραδινές....ειναι διαπιστωμένο τουλάχιστον για τις  8.30  το βράδυ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom