You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Υπόψιν οτι εχει ανοιξει και νεο (τουλαχιστον σ'εμενα) καταστημα στη Λεωφορο της Αμαρτιας, λιγο πιο κατω. ΠΑραθετω τη σχετική αγγελια απο τα ΝΕΑΕπίσκεψη Συγγρού 147
NEO_STUDIO Πανέμορφες, καλλίγραμμες, 2 μασέζ, 23, 30 χρονών, θα σας χαλαρώσουν. Συγγρού 161. τηλ 6978.****63
αν και υποψιαζομαι οτι ειναι κανονικο στουντιο που απλα διαφημιζεται ως μασατζιδικο (γιατι δε μπορει να κανει κι αλλιως )
πολλα τετοια μαζευτηκαν τελευταια
περασμα απο σ63 για πατουρα μαρσυς ολα τα λεφτα
Το έχεις πάρει το κωλαράκι της Μάρσυ συνάδελφε?????
(είναι [size=10pt]ΤΟ[/size] πατούρι!!!!!!!!)
στουρναρη ρε φιλε...σ63 τι σημαινει αυτό ρε παιδιά? σόλωνος?
στουρναρησ63 τι σημαινει αυτό ρε παιδιά? σόλωνος?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Υπόψιν οτι εχει ανοιξει και νεο (τουλαχιστον σ'εμενα) καταστημα στη Λεωφορο της Αμαρτιας, λιγο πιο κατω. ΠΑραθετω τη σχετική αγγελια απο τα ΝΕΑ
NEO_STUDIO Πανέμορφες, καλλίγραμμες, 2 μασέζ, 23, 30 χρονών, θα σας χαλαρώσουν. Συγγρού 161. τηλ 6978.****63
αν και υποψιαζομαι οτι ειναι κανονικο στουντιο που απλα διαφημιζεται ως μασατζιδικο (γιατι δε μπορει να κανει κι αλλιως )
πολλα τετοια μαζευτηκαν τελευταια
έριξα ένα βλέφαρο τα σήμερα...παίδες άκυρο...είναι κάτι αντίστοιχο με δημοσθένους 116-118 στα 60 λένε...τεμάχια 2 νοτ αξιαγάμητα φορ μάι τέιστ...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Που χάθηκες ρε παίχτη? ;)έριξα ένα βλέφαρο τα σήμερα...παίδες άκυρο...είναι κάτι αντίστοιχο με δημοσθένους 116-118 στα 60 λένε...τεμάχια 2 νοτ αξιαγάμητα φορ μάι τέιστ...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Που χάθηκες ρε παίχτη? ;)
στα λαδοκρέβατα...
Τυχαιο ??? ετσι νομιζω...στα λαδοκρέβατα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Τυχαιο ??? ετσι νομιζω...
πάψε μωλέ να αστειευεσαι.
μαγαζί ανοιχτό για αργά το βράδυ υπάρχει? δεν είμαι πολύ του σπορ αυτού, σήεμρα με τρώει κάτι μέσα μου.....
Τα μασατζίδικα συνήθως κλείνουν κατά τις 9 μ.μ. τις καθημερινές και ακόμα νωρίτερα τα Σάββατα. Η εμπειρία μου μού λέει ότι αν πας μετά τις 8-8:30 μ.μ. οι πιθανότητες να σε ξεπετάξουν μεγαλώνουν. Από την άλλη μεριά το χειμώνα αν πας μόλις ανοίγουν (γύρω στις 12 το μεσημέρι) υπάρχει η πιθανότητα (όχι μεγάλη αλλά υπαρκτή) να δεχτείς ψυχρολουσία όταν κάνεις ντους (δηλ. να μην υπάρχει ακόμα αρκετό ζεστό νερό -βλέπεις για τις Ρωσίδες ο αθηναϊκός χειμώνας είναι σαν το δικό τους Ιούνιο). Για τους λόγους αυτούς εγώ ποτέ δεν επισκέφτομαι μασατζίδικο μετά τις 7:30 μ.μ. και το χειμώνα ποτέ πριν τις 1 μ.μ.
Κατανοώ την επιθυμία σου για βραδυνή λειτουργία (είναι και δικιά μου και των περισσοτέρων) αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα ιδρύματα αυτά είναι επισήμως ινστιτούτα μασαζ και όχι οίκη ανοχής (το τι συμβαίνει *ανεπισήμως* σε αρκετά από αυτά είναι άλλη ιστορία )
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
γουτσουπάψε μωλέ να αστειευεσαι.
Στουρνάρη, στουρνάρι...!!σ63 τι σημαινει αυτό ρε παιδιά? σόλωνος?
συμφωνώ μαζύ σου για τις επισκέψεις μας ....τις πρωινές και τις βραδινές....ειναι διαπιστωμένο τουλάχιστον για τις 8.30 το βράδυ....Τα μασατζίδικα συνήθως κλείνουν κατά τις 9 μ.μ. τις καθημερινές και ακόμα νωρίτερα τα Σάββατα. Η εμπειρία μου μού λέει ότι αν πας μετά τις 8-8:30 μ.μ. οι πιθανότητες να σε ξεπετάξουν μεγαλώνουν. Από την άλλη μεριά το χειμώνα αν πας μόλις ανοίγουν (γύρω στις 12 το μεσημέρι) υπάρχει η πιθανότητα (όχι μεγάλη αλλά υπαρκτή) να δεχτείς ψυχρολουσία όταν κάνεις ντους (δηλ. να μην υπάρχει ακόμα αρκετό ζεστό νερό -βλέπεις για τις Ρωσίδες ο αθηναϊκός χειμώνας είναι σαν το δικό τους Ιούνιο). Για τους λόγους αυτούς εγώ ποτέ δεν επισκέφτομαι μασατζίδικο μετά τις 7:30 μ.μ. και το χειμώνα ποτέ πριν τις 1 μ.μ.
Κατανοώ την επιθυμία σου για βραδυνή λειτουργία (είναι και δικιά μου και των περισσοτέρων) αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα ιδρύματα αυτά είναι επισήμως ινστιτούτα μασαζ και όχι οίκη ανοχής (το τι συμβαίνει *ανεπισήμως* σε αρκετά από αυτά είναι άλλη ιστορία )
Στουρνάρη, στουρνάρι...!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις