Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
arage pia cg kanoun kalo masaz?

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πρωινή βόλτα
κ48 υποδοχή δεν ήταν η γνωστή  :tits2: κοπέλες δυο διαθέσιμες αλισια ξανθό αδύνατο και Ντίνα μελαχρινό καυλιάρικο

φ 4 περισσότερες επιλογές αν θυμάμαι καλά (άλλη φορά θα παίρνω μπλοκάκι όπως ο Σολιντ) Αλεξάνδρα ψηλό μελαχρινό με σγουρά μαλλιά  3 που πέρασαν αδιάφορα τελείως κ στο τέλος εμφανίστηκε ξανθό ψηλό με στοματάρα που έχασα την μπάλα από ότι μου είπε η υποδοχή είναι  καινούρια

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
πρωινή βόλτα
κ48 υποδοχή δεν ήταν η γνωστή  :tits2: κοπέλες δυο διαθέσιμες αλισια ξανθό αδύνατο και Ντίνα μελαχρινό καυλιάρικο

φ 4 περισσότερες επιλογές αν θυμάμαι καλά (άλλη φορά θα παίρνω μπλοκάκι όπως ο Σολιντ) Αλεξάνδρα ψηλό μελαχρινό με σγουρά μαλλιά  3 που πέρασαν αδιάφορα τελείως κ στο τέλος εμφανίστηκε ξανθό ψηλό με στοματάρα που έχασα την μπάλα από ότι μου είπε η υποδοχή είναι  καινούρια

Eγω προτίμησα για πρώτη φορά Λίζα στο Φ4 και έμεινα πολύ ικανοποιημένος !
Το μασάζ βέβαια πιο πολύ χαδάκια ήτανε .

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
kαλησπερα ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω ερθει αθηνα.το ταξιδι μακρυ και κουραστικο .υπαρχει καποιοσ να με βοηθησει να παω σε μια κοπελα να με ξεπιασει?προτιμω με μεγαλο στηθοσ...ευχαριστω

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.172
Πόντοι
456
Μεσημερακι η κ.Βετα κομψοτατη στα γκρι επι της υποδοχης
Τα πιτσιρικια της(ολα μαζι)! ουτε την μιση καυλα που βγαζει αυτη η γυναικα
δεν εχουν!!!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
358
Πόντοι
2.027
Eγω προτίμησα για πρώτη φορά Λίζα στο Φ4 και έμεινα πολύ ικανοποιημένος !
Το μασάζ βέβαια πιο πολύ χαδάκια ήτανε .
αντικειμενικα τωρα εκει πας για μασσαζ η για καβαλαριες :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μεσημερακι η κ.Βετα κομψοτατη στα γκρι επι της υποδοχης
Τα πιτσιρικια της(ολα μαζι)! ουτε την μιση καυλα που βγαζει αυτη η γυναικα
δεν εχουν!!!

συμφωνο  :dancing: :dancing: :dancing: , γκρι συνολακι , φουστα -σακακι , εφαρμοστα που τονιζαν το  :tits2: , η γυναικα ειναι θεα , το εχουμε πει αυτο  :rockon: :rockon: :rockon: , και οντως εαν τα κοριτσια εκει περναν λιγο απο τιν καβλα που εχει το ματι της Βετα οταν σε κοιταει , θα περναγαμε ολοι τελεια !!!!!!!!!!!!!!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Επίσκεψη σε Σεμιτέλου 4 αναζητώντας καλό μασάζ με αισθησιακό φραπεδάκι. Ήταν ένα μπαζάκι δε θυμάμαι όνομα και η Αγάπη μία στρουμπουλή γλυκιά Ελληνίδα. Το μασαζάκι πολύ μέτριο, το φραπεδάκι καλό. Πάρα πολλά τα 100 ευρώ που ζήτησαν για τη συγκεκριμένη συνεδρία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επίσκεψη σε Σεμιτέλου 4 αναζητώντας καλό μασάζ με αισθησιακό φραπεδάκι. Ήταν ένα μπαζάκι δε θυμάμαι όνομα και η Αγάπη μία στρουμπουλή γλυκιά Ελληνίδα. Το μασαζάκι πολύ μέτριο, το φραπεδάκι καλό. Πάρα πολλά τα 100 ευρώ που ζήτησαν για τη συγκεκριμένη συνεδρία.
είχε 2 που δεν σου άρεσαν και εσύ μπήκες
σου είπανε 100 γιούργια πριν να μπεις κι εσύ μπήκες

ε, μετά κάθεσαι και λες πως είναι πολλά;;;;;

απλά δεν μπαίνεις...πας αλλού. Να πάτε αλλού που λέει και η διαφήμιση

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Επίσκεψη Συγγρού 147
καλύτερα τεμάχια από ότι πριν από κάμποσους μήνες.
Κλασικά Χριστίνα, αλλά είδα και μου άρεσαν επίσης η Θοδώρα και η Βουλγάρα η Άννα.

Η χριστίνα έχει για μένα από τα καλύτερα ζια της αγοράς, αλλά και το υπόλοιπο σώμα είναι άπαιχτο.
Μασάζ μέτριο, μπριζόλα μέτρια προς καλή, πίπα σκουφωμένη μέτρια επίσης
βογγάει και προσπαθεί να πει κανά βρωμόλογο (δεν το έχει - αλλά ούτως ή άλλως την προτιμώ με κλειδαμπαρωμένο στόμα)

πάντως μόν ογια το κορμί της αξίζει μια δοκιμή όπως και να έχει.

Σημείωση: το καλοκαίρι το είχανε με έκπτωση - προφανώς ορθοπόδησε το μαγαζί γιατί πήγαμε στο κλασικό 80άρι αδιαπραγμάτευτο.

κακό σημάδι...θα αργήσουνε να με ξαναδούνε
την επομενη φορα που θα πας,αν πας,δωσε χωρις να πεις τιποτα 70....εγω τοσα εδινα,τοσα δινω....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σχολια για φαληρου 12;;;;

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνο  :dancing: :dancing: :dancing: , γκρι συνολακι , φουστα -σακακι , εφαρμοστα που τονιζαν το  :tits2: , η γυναικα ειναι θεα , το εχουμε πει αυτο  :rockon: :rockon: :rockon: , και οντως εαν τα κοριτσια εκει περναν λιγο απο τιν καβλα που εχει το ματι της Βετα οταν σε κοιταει , θα περναγαμε ολοι τελεια !!!!!!!!!!!!!!

Κα Βετα???
εχω χασει επεισοδια,μαλλον.
βοηθεια,παρακαλω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom