vaggelis2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι λεει το κουδουνι στην ελευθεριου βενιζελου? α και τι οροφο ειναι?ξερουμε πληροφοριες για τη ντινα απο ελευθεριου βενιζελου;;;
τι λεει το κουδουνι στην ελευθεριου βενιζελου? α και τι οροφο ειναι?ξερουμε πληροφοριες για τη ντινα απο ελευθεριου βενιζελου;;;
πρωινή βόλτα
κ48 υποδοχή δεν ήταν η γνωστή
πρωι Κυριακης??? μη λετε κουλαμηπως ηταν μεσα στο δωματιο ?
λες να τιν καταφερε κανενας συναγωνιστης
στην εκκλησία ήταν αλλά για άλλο λόγοπρωι Κυριακης??? μη λετε κουλα
εκκλησια ητανε
μηπως ηταν μεσα στο δωματιο ?
λες να τιν καταφερε κανενας συναγωνιστης
πρωινή βόλτα
κ48 υποδοχή δεν ήταν η γνωστή κοπέλες δυο διαθέσιμες αλισια ξανθό αδύνατο και Ντίνα μελαχρινό καυλιάρικο
φ 4 περισσότερες επιλογές αν θυμάμαι καλά (άλλη φορά θα παίρνω μπλοκάκι όπως ο Σολιντ) Αλεξάνδρα ψηλό μελαχρινό με σγουρά μαλλιά 3 που πέρασαν αδιάφορα τελείως κ στο τέλος εμφανίστηκε ξανθό ψηλό με στοματάρα που έχασα την μπάλα από ότι μου είπε η υποδοχή είναι καινούρια
αντικειμενικα τωρα εκει πας για μασσαζ η για καβαλαριεςEγω προτίμησα για πρώτη φορά Λίζα στο Φ4 και έμεινα πολύ ικανοποιημένος !
Το μασάζ βέβαια πιο πολύ χαδάκια ήτανε .
Μεσημερακι η κ.Βετα κομψοτατη στα γκρι επι της υποδοχης
Τα πιτσιρικια της(ολα μαζι)! ουτε την μιση καυλα που βγαζει αυτη η γυναικα
δεν εχουν!!!
είχε 2 που δεν σου άρεσαν και εσύ μπήκεςΕπίσκεψη σε Σεμιτέλου 4 αναζητώντας καλό μασάζ με αισθησιακό φραπεδάκι. Ήταν ένα μπαζάκι δε θυμάμαι όνομα και η Αγάπη μία στρουμπουλή γλυκιά Ελληνίδα. Το μασαζάκι πολύ μέτριο, το φραπεδάκι καλό. Πάρα πολλά τα 100 ευρώ που ζήτησαν για τη συγκεκριμένη συνεδρία.
την επομενη φορα που θα πας,αν πας,δωσε χωρις να πεις τιποτα 70....εγω τοσα εδινα,τοσα δινω....Επίσκεψη Συγγρού 147
καλύτερα τεμάχια από ότι πριν από κάμποσους μήνες.
Κλασικά Χριστίνα, αλλά είδα και μου άρεσαν επίσης η Θοδώρα και η Βουλγάρα η Άννα.
Η χριστίνα έχει για μένα από τα καλύτερα ζια της αγοράς, αλλά και το υπόλοιπο σώμα είναι άπαιχτο.
Μασάζ μέτριο, μπριζόλα μέτρια προς καλή, πίπα σκουφωμένη μέτρια επίσης
βογγάει και προσπαθεί να πει κανά βρωμόλογο (δεν το έχει - αλλά ούτως ή άλλως την προτιμώ με κλειδαμπαρωμένο στόμα)
πάντως μόν ογια το κορμί της αξίζει μια δοκιμή όπως και να έχει.
Σημείωση: το καλοκαίρι το είχανε με έκπτωση - προφανώς ορθοπόδησε το μαγαζί γιατί πήγαμε στο κλασικό 80άρι αδιαπραγμάτευτο.
κακό σημάδι...θα αργήσουνε να με ξαναδούνε
και γω τοσα δινω....την επομενη φορα που θα πας,αν πας,δωσε χωρις να πεις τιποτα 70....εγω τοσα εδινα,τοσα δινω....
αντικειμενικα τωρα εκει πας για μασσαζ η για καβαλαριες
συμφωνο , γκρι συνολακι , φουστα -σακακι , εφαρμοστα που τονιζαν το , η γυναικα ειναι θεα , το εχουμε πει αυτο , και οντως εαν τα κοριτσια εκει περναν λιγο απο τιν καβλα που εχει το ματι της Βετα οταν σε κοιταει , θα περναγαμε ολοι τελεια !!!!!!!!!!!!!!