περίμενε , βάλε 2 καλύτερα πάμε μαζί!!! ?ε καλα , λεμε τωρα ... δεν ειν κακο να χεις προσδοκιες ... θελω κατι να με ξετιναξει γιατι απο το πρωι ειμαι καγκελο !!!
γιώτα ποιά γιώτα , του Λίλα εννοείς????
περίμενε , βάλε 2 καλύτερα πάμε μαζί!!! ?ε καλα , λεμε τωρα ... δεν ειν κακο να χεις προσδοκιες ... θελω κατι να με ξετιναξει γιατι απο το πρωι ειμαι καγκελο !!!
α ρε τρελλομουνάκια!!!!!παμε ! που ? στειλε πμ
Καμια τουριστρια ρε φιλε ? κανα περασμα απεναντι ?τυχερή εκει στην αθηνα.
ενω εδω μυτιληνη που να βρεις τετοια.
Ετσι. Γιατι πριν χρονια ειχα βρεθει στην ερεσσο, που ηταν τιγκα στις λεσβιες. Και τι λεσβιες. Διφυλλες ντουλαπες απο τας ευρωπας. Περπαταγες στο δρομο και νομιζες οτι θα βγει μια απο το στενο και θα σου την κοψει.τυχερή εκει στην αθηνα.
Ετσι. Γιατι πριν χρονια ειχα βρεθει στην ερεσσο, που ηταν τιγκα στις λεσβιες. Και τι λεσβιες. Διφυλλες ντουλαπες απο τας ευρωπας. Περπαταγες στο δρομο και νομιζες οτι θα βγει μια απο το στενο και θα σου την κοψει.
γαμησι ωρα δεν κοιταα ρε τρελλομουνάκια!!!!!
δυστυχώς τελειώνω κατά τις 5 σήμερα :S
Καμια τουριστρια ρε φιλε ? κανα περασμα απεναντι ?
γαμησι ωρα δεν κοιτα
και πουτσο ολο γυρευει
σφιχτα μουνια στο πουτσο μας
κι η ζεστη την παλευει !!
Απ την ποιητικη συλλογη μου "Τα αρχιδια μας κουνιουνται"
εχει αρκετες αλλα δεν φτανουνε για ολους.
ασε που βαριεμαι το μπλα μπλα
σήμερα 'εχει συναυλία Κοκκίνου - Βανδή,στα μέρη σου , όπότε θα γίνεται τις πόπης από μωρά , αϊντε ετοιμάσουτυχερή εκει στην αθηνα.
σήμερα 'εχει συναυλία Κοκκίνου - Βανδή,στα μέρη σου , όπότε θα γίνεται τις πόπης από μωρά , αϊντε ετοιμάσου
μακαρι να μπορουσα αλλα τετοια ωρα θα δουλευω
μα τί έχεις ? είσαι λίγο ωχρός.!! μήπως είσαι αδιάθετος ? και πρέπει να ξεκουραστείς λίγο???
Εχει ρωτήσει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να τις πάρεις έξω στο σπίτι ή σε ξενοδοχείο