Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λάθος έκφραση .......... μετακίνηση είναι τό σωστό !!!!!!!!!
Θεσσαλονίκη είναι πιο λίγα τα μαγαζιά και ο κύκλος πελατών πιο κλειστός.Λογικό είναι να πηγαίνουν πιο εύκολα για δουλειά στα μαγαζιά πιο νέες και όμορφες κοπέλες.Κάτω σε σας είναι πολύ πιο σκληρά τα πράγματα σε όλους τους τομείς.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Θεσσαλονίκη είναι πιο λίγα τα μαγαζιά και ο κύκλος πελατών πιο κλειστός.Λογικό είναι να πηγαίνουν πιο εύκολα για δουλειά στα μαγαζιά πιο νέες και όμορφες κοπέλες.Κάτω σε σας είναι πολύ πιο σκληρά τα πράγματα σε όλους τους τομείς.

Όλα έχουνε νά κανουνε , μέ τό μαρούλι άγαπημένε φίλε !!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όλα έχουνε νά κανουνε , μέ τό μαρούλι άγαπημένε φίλε !!!!!
Και μ αυτό, σε μας τα ποσοστά για τις κοπέλες είναι αρκετά καλά,για κάποιες ακόμα καλύτερα.
Επίσης δεν υπάρχει "νταβατζοκατάσταση" όπως κάτω.Είναι πιο φιλικά,χαλαρά τα πράγματα μεταξύ κοριτσιών,ιδιοκτητών,πελατών.

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ξέρουμε τι παίζει Αμφιτρίτης 13 Π. Φάληρο ?

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Βόλτα εχθές σε μαζαγιά του κέντρου. Ξεκίνησε από Σ59 με άσχημους οιονούς (εμείς εδω μόνο μασατζ κάνουμε..  :S  :birdman:)
Στουρνάρη 63 ήταν σαφώς ποιό φιλικοί και ακριβείς στην περιγραφή των προγραμμάτων  :grin:
Πέρασμα από Μάρνη 28 όπου και πιάστικα στην  :tits: παγίδα της Βίκυς.
Το σύμπερασμα είναι ότι ακόμη και πρωτάρης "τρώς" έυκολα στην περιοχή και με καλό vfm.

Καλό βόλι στους συναγωνιστές....

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
παιδες καλημερα λεω να τιμησω σημερα για πρωτη φορα με την παρουσια μου την ζησημοπουλου γλυφαδα εχω ακουση οτι παιζει μια σχιστοματα με το ονομα κιμ κανει body too body ??

μπριζολα παιδακια εχει ???
τζακουζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????? Knockin' Boots

Η Κιμ, οντως ειναι εγγυηση στο μασαζ......για μπριζολα δεν ξερω να σου πω, δεν ειμαι φαν του ειδους. Οσον αφορα το τζακουζι, δεν εχω δει στην Ζησιμοπουλου τζακουζι.

Τζακουζι και δωρεαν χαμαμ εχει το αδελφακι της Ζησιμοπουλου, στην Πωσειδωνος....

Αντε, καλο βολι και να μας στειλεις report.......

Legre

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει σχετικο θεμα με το μαγαζι στην συγγρου...τι ακριβως θελεις να μαθεις...?

βασικα εψαχνα πριν καμια βδομαδα να βρω το 147 αλλα δεν το ειδα πουθενα.προφανως ημουν χαμηλα(στο υψος περιπου του studio στον αγιο σωστη)γιατι ρωτησα ενα φιλο και μου ειπε οτι ειναι μια πολυκατοικια πισω απο το λαος αλλα δεν ηταν σιγουρος γιατι ειχε να πατησει πολυ καιρο.τελοσπαντων το θεμα μου ειναι αν ειναι οντως εκει και αν εχει τιποτα καλο, μη παω τσαμπα...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βόλτα εχθές σε μαζαγιά του κέντρου. Ξεκίνησε από Σ59 με άσχημους οιονούς (εμείς εδω μόνο μασατζ κάνουμε..  :S  :birdman:)
Στουρνάρη 63 ήταν σαφώς ποιό φιλικοί και ακριβείς στην περιγραφή των προγραμμάτων  :grin:
Πέρασμα από Μάρνη 28 όπου και πιάστικα στην  :tits: παγίδα της Βίκυς.
Το σύμπερασμα είναι ότι ακόμη και πρωτάρης "τρώς" έυκολα στην περιοχή και με καλό vfm.

Σωστός, αν μάλιστα φανταστείς ένα νοητό εξάγωνο με κορυφές τα ιδρύματα της Μάρνης, το Μελινόσπιτο, το πρώην Ζανόσπιτο, το νυν Ζανόσπιτο, το ίδρυμα στην Μπουμπουλίνας και το Καιτόσπιτο, και βάλεις μέσα τα ιδρύματα της 3ης Σεπτεμβρίου, έχεις κατασκευάσει τον γεωμετρικό τόπο του αθηναίου μασαζόφιλου.

Το vfm είναι γενικά decent όσον αφορά τα έξτρα, αλλά υστερεί στα υπόλοιπα.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Η Κιμ, οντως ειναι εγγυηση στο μασαζ......για μπριζολα δεν ξερω να σου πω, δεν ειμαι φαν του ειδους. Οσον αφορα το τζακουζι, δεν εχω δει στην Ζησιμοπουλου τζακουζι.

Τζακουζι και δωρεαν χαμαμ εχει το αδελφακι της Ζησιμοπουλου, στην Πωσειδωνος....

Αντε, καλο βολι και να μας στειλεις report.......

Η Κιμ είναι η πρώην Ρόζαλι από Δεριγνύ 14, Συγγρού 12 κλπ. Κάποτε έκανε κορυφαίο μασάζ, μετά βαρέθηκε και σε ξεπετούσε. Μπριζόλα, φραπέ έδινε σίγουρα.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Τελευταια φορα που πηγα με εκανε αλοιφη......η τυπισσα προφανως ξερει τι κανει.

kostasydraios

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
28
Πόντοι
0
Ξερει κανενας τι γινεται στο beauty and style στο κολωνακι δημοκριτου 9???  ευχαριστω

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Γεια σας παιδες , αν και είμαι διακοπές διαβάζω στην εφημερίδα για ένα μασατζιδικο στη Νεα Κηφισια και το τηλ. ξεκινάει κανονικά Απο 62.......Να πω την αλήθεια δεν το έχω ποτέ και θα το επισκευθω μολις επιστρέψω αλλά φοβαμε μην φάω καμία ήτα και μηνω με το λαδπτυρο στο χέρι, ξέρει κανείς το παίζει;;;
καλό ειναι να το αποφύγεις..από τα πλέον ακριβά μόνο καλο μασαζ...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
κατσε να βεβαιωθουμε οτι ειναι 100% τετοιο πραμα, που μαλλον ειναι γιατι αλλοιως θα εβαζε και διευθυνση. Λεω να κανω μια καταδρομικη απογευματινη αν προλαβω και θα ενημερωσω  ;)
ειναι μόνο για θεραπείες και το εχει μια κινεζούλα χειροπρακτική...καλό μασαζ..(μιλάμε για το νέο στου ζωγράφου)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΔΡΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΗΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!! ΚΑΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΙ ΤΑΙ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΟ BODY TOO BODY ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΥΑΛ.............

ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΓΎΡΟ ΣΤΙΣ 12 ΕΠΙΣΚΕΞΗ ΚΑΛΙΡΟΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ WINDT ΠΗΡΑ ΜΑΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 20 ΧΡΩΝΟΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΟΛΗ 19 ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗΚΗ

φιλε γραφε με μικρα γράμματα σε παρακαλω
υπαρχει η δυνατοτητα να τροποποιησεις το μηνυμα σου

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πρόσφατο πέρασμα από το ίδρυμα στη Στουρνάρη 29, με σκοπό να επιλέξω Ζάνα για συνεδρία.

Το ρόστερ είχε ακόμη Σουζάννα (Καστανό, αψηλό, babyface μωράκι), Νατάσσα (Ξανθό μάλλον λίγο μπατάλικο με μπουτάρες όμως), την κυρία Ελένη (πρόθυμη για όλα), το στάνταρ Ζάνα και ένα petite μωρό (κι αυτό πολύ babyface) που ακούει στο όνομα Σόνια.

Τελικά επέλεξα την τελευταία αφού μου έκανε κλίκ το δροσερό της χαμόγελο και η καλοσυνάτη όψη της.

Το μασάζ της δεν είναι λαδοτρίψιμο, αλλά ίσως μπορεί και καλύτερα. Στα υπόλοιπα, πολύ καλή συμμετοχή, (που μπορεί να προσομοιάζει συνεύρεση με το κορίτσι σου) τρυφερή εκεί που έπρεπε και ανεκτική στο σφυροκόπημα. Η εκτόνωση επήλθε στους σφριγηλούς κάτασπρους γαλακτοφόρους αδένες της (μιάς κι έκαναν τέλεια αντίθεση με το υπόλοιπο μαυρισμένο σώμα της).

Η εν λόγω θα λείπει σε διακοπές 9-25/8.

Κατέβαλλα το σύνηθες αντίτιμο που χρεώνει ο οίκος. Κατέβαλλα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίτιμο, χωρίς να υπάρξει από μέρους μου κάποιο έξτρα δώρο, τόσο σε είδος όσο και σε χρήμα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη μικρά. Ίσως ήταν θέμα χημείας, ή λόγω της ευχάριστης διάθεσής της που αμέσως σου μετέδιδε....? Δεν γνωρίζω, πάντως πέρασα πολύ καλά, και πιθανόν να το επαναλάβω.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Πρόσφατο πέρασμα από το ίδρυμα στη Στουρνάρη 29, με σκοπό να επιλέξω Ζάνα για συνεδρία.

Το ρόστερ είχε ακόμη Σουζάννα (Καστανό, αψηλό, babyface μωράκι), Νατάσσα (Ξανθό μάλλον λίγο μπατάλικο με μπουτάρες όμως), την κυρία Ελένη (πρόθυμη για όλα), το στάνταρ Ζάνα και ένα petite μωρό (κι αυτό πολύ babyface) που ακούει στο όνομα Σόνια.

Τελικά επέλεξα την τελευταία αφού μου έκανε κλίκ το δροσερό της χαμόγελο και η καλοσυνάτη όψη της.

Το μασάζ της δεν είναι λαδοτρίψιμο, αλλά ίσως μπορεί και καλύτερα. Στα υπόλοιπα, πολύ καλή συμμετοχή, (που μπορεί να προσομοιάζει συνεύρεση με το κορίτσι σου) τρυφερή εκεί που έπρεπε και ανεκτική στο σφυροκόπημα. Η εκτόνωση επήλθε στους σφριγηλούς κάτασπρους γαλακτοφόρους αδένες της (μιάς κι έκαναν τέλεια αντίθεση με το υπόλοιπο μαυρισμένο σώμα της).

Η εν λόγω θα λείπει σε διακοπές 9-25/8.

Κατέβαλλα το σύνηθες αντίτιμο που χρεώνει ο οίκος. Κατέβαλλα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίτιμο, χωρίς να υπάρξει από μέρους μου κάποιο έξτρα δώρο, τόσο σε είδος όσο και σε χρήμα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη μικρά. Ίσως ήταν θέμα χημείας, ή λόγω της ευχάριστης διάθεσής της που αμέσως σου μετέδιδε....? Δεν γνωρίζω, πάντως πέρασα πολύ καλά, και πιθανόν να το επαναλάβω.
η σονια ειναι απο το καταστημα της μιχαλακ. 99 και ειναι αρκετα καλη...petit  γκομενα και κοντουλα...
η ζανα ποια ειναι απο κει μεσα?? ως ζανα συστηνεται??

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
καλημερα παιδες,γνωριζει κανεις τι παιζει επτανησου κ κυψελης?

εγω πήγα μία φορά πριν ένα χρόνο και ήταν μόνο η οικοδέσποινα 40 φεύγα συμπαθιτική και ίσως να εδινε κατι αλλα δεν μπήκα... κάνε μια καταδρομική μπας και είσαι τυχερός!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697

Stories